- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.181
Aynen kankaiyi bari erva yiyo
Mervecim sen çevrene ne bakıyosun burda da herkes ay çok verdin yeter diyo yani insanlar der sen kendine bakıcaksın memnunsan sorun yok menun değilsen duyma geçiştir yoluna devam etKuzum evet ya aynen öyle oluyo inşallah bu sefer yarı yolda pes etmem:)))
Oooo süper süper süper harika ya bende böyle yapsam ne kaaa şahane olur
Kızlarcım ben çıkıyorum bi süre gelemeyebilirim beni merak etmeyin izne çıkıyorum malum ara ara uğramaya çalışıcam hepinizi öpüyorum kendinize çoook iyi bakın instadan yazmayın sakın banakaçamakları abartmayın ben hepinizin yerine yaparım görüşmek üzreeee
Evet kuşum haftada 1 gün yerim artıkın :)))Etmezsin etmezsinnnn. Canın çok çekip dayanamzsan da yersin bebikim napıcan yani ölüm yok ya sonunda. Sonra devam edersin
Oyyy lokurum sende gidiyorsun baya sessiz kalıcak buralar güzel güzel tadına vara vara yap kaçamakları artık bu senin haftan fazla özletme kendini uğra mutlaka seni çok özleriiiz iyi tatiller kuzummKızlarcım ben çıkıyorum bi süre gelemeyebilirim beni merak etmeyin izne çıkıyorum malum ara ara uğramaya çalışıcam hepinizi öpüyorum kendinize çoook iyi bakın instadan yazmayın sakın banakaçamakları abartmayın ben hepinizin yerine yaparım görüşmek üzreeee
Canımmm yoğurdu yeni mayaladım yarına kürüme başlıyorum Allahın izniyle bugün fena değildi menüm sabah 2 dilim ekmek zeytinyağlo domates 1 soğan 2 dlm peynr 1 brdk süt ara 1 dilim peynir 10 adet tane üzüm öğle 5 kşk yoğurt yarım etiform 1 salatalık akşamarası 2 kare bitter akşam 6 kaşık kabak yemeği 2 tatlı kaşığı bulgur yarım dilim ekmek 5 kaşık yoğurt bir soğan bolca pul biber ve yarım litre su :)Teşekkür ederim tatlim. Sen daha güzel bir şekilde yaparsin canim bir de kürlerine baslarsan ohh missgitsin yağlar
Canim malesef benim bünyem çok az yemeyle kilo veriyo normal yesem hayatta gram oynamiyoKuzum çok az beslenme hata edersin ben abur cubur çok kaçırdım dye yemek yemedm giden sıfır hala 54üm yemeğe dayan salata ye bol bol en iyisi bu :)
Canımmm yoğurdu yeni mayaladım yarına kürüme başlıyorum Allahın izniyle bugün fena değildi menüm sabah 2 dilim ekmek zeytinyağlo domates 1 soğan 2 dlm peynr 1 brdk süt ara 1 dilim peynir 10 adet tane üzüm öğle 5 kşk yoğurt yarım etiform 1 salatalık akşamarası 2 kare bitter akşam 6 kaşık kabak yemeği 2 tatlı kaşığı bulgur yarım dilim ekmek 5 kaşık yoğurt bir soğan bolca pul biber ve yarım litre su :)
10 kaşık mııııııAksam yine civittim 10 kaşık bulgur pilavı 1 kase cacık ictimbi türlü adapte olamadim yahu
Kankitooooommm gidiyo musuuuuuunnnKızlarcım ben çıkıyorum bi süre gelemeyebilirim beni merak etmeyin izne çıkıyorum malum ara ara uğramaya çalışıcam hepinizi öpüyorum kendinize çoook iyi bakın instadan yazmayın sakın banakaçamakları abartmayın ben hepinizin yerine yaparım görüşmek üzreeee
Canım inşallaaaah ya eşime patates haşlanştn 2 parça attım sütüm çekmesin dye güzel geldi burnuma :) ama süper gittim bugün mutluyum sıra yarında bakalım tartıda 53.4 ye geri döneyim mutlu olurum :)))Maşallah canim menülerin süperböyle gidersen cok güzel kilo verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?