Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzum evet ya aynen öyle oluyo inşallah bu sefer yarı yolda pes etmem :)))
Mervecim sen çevrene ne bakıyosun burda da herkes ay çok verdin yeter diyo yani insanlar der sen kendine bakıcaksın memnunsan sorun yok menun değilsen duyma geçiştir yoluna devam et

Kızlarcım ben çıkıyorum bi süre gelemeyebilirim beni merak etmeyin izne çıkıyorum malum ara ara uğramaya çalışıcam hepinizi öpüyorum kendinize çoook iyi bakın instadan yazmayın sakın bana kaçamakları abartmayın ben hepinizin yerine yaparımgörüşmek üzreeee

Görüşürüz canim bende cok öpüyorum. Bol kacamakli cok eglenceli bir tatil diliyorum. Hayirli yolculuklar kuzum

Oyyy lokurum sende gidiyorsun baya sessiz kalıcak buralar güzel güzel tadına vara vara yap kaçamakları artık bu senin haftan fazla özletme kendini uğra mutlaka seni çok özleriiiz iyi tatiller kuzumm

Teşekkür ederim tatlim. Sen daha güzel bir şekilde yaparsin canim bir de kürlerine baslarsan ohh miss gitsin yağlar
Canımmm yoğurdu yeni mayaladım yarına kürüme başlıyorum Allahın izniyle bugün fena değildi menüm sabah 2 dilim ekmek zeytinyağlo domates 1 soğan 2 dlm peynr 1 brdk süt ara 1 dilim peynir 10 adet tane üzüm öğle 5 kşk yoğurt yarım etiform 1 salatalık akşamarası 2 kare bitter akşam 6 kaşık kabak yemeği 2 tatlı kaşığı bulgur yarım dilim ekmek 5 kaşık yoğurt bir soğan bolca pul biber ve yarım litre su :)

Maşallah canim menülerin süper böyle gidersen cok güzel kilo verirsin

Öğleyin de menemen yedim saymadim ama 4-5 kaşık yemisimdir yaninda 1 dilim ekmek ve cacik.
Ara 3-4 dilim karpuz 1kk peynir 1 maden suyu
İki gündür aksamlari yemek yiyemiyorum canim hic istemiyor. 4 kasik yogurt yarim salatalik yedim sirf birşeyler yemiş olmak icin bugünde bitti bakalim yarin kacamaksiz gececek mi ? evde olunca biraz zor ama yinede en hafif sekilde atlatmaya calisacam

Ayy valla benim akşam yemeğim 1 köfte,2 kaşık kadar tavuk sote,patates kızartmasııııı (hiç dayanamam çok severimmm)biraz fazla kaçtı ama olsun pöff :) 3 kaşık yoğurt,1 dl ekmek

Az önce de çikolata yedim kahvenin yanında. Koyverdim gitti bugün yeaa

Kankitooooommm gidiyo musuuuuuunnn çok özlicez seniiiii.
Bu arada kv gelmedi ya işi çıkmış da.

Tatilde bol bol eğlen, her şeyi gönlünce yaşa kuzum benim. Gelince kaldığın yerden devam ederiz beraber. Öpüyorum kuşummm uğra mutlaka özletme kendini

Maşallah canim menülerin süper böyle gidersen cok güzel kilo verirsin
Canım inşallaaaah ya eşime patates haşlanştn 2 parça attım sütüm çekmesin dye güzel geldi burnuma :) ama süper gittim bugün mutluyum sıra yarında bakalım tartıda 53.4 ye geri döneyim mutlu olurum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…