Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Oooo kuzu sen gerçekten müthişsin akşam bu şekilde yemen kilo verdiriyor zaten bende öyle yapayım bari cacık salata tarzı ekmeksiz :) sütün oluyor mu ya :)

Aksam yine civittim 10 kaşık bulgur pilavı 1 kase cacık ictimbi türlü adapte olamadim yahu
Canım 10 kaşık bulgur pilavı demek 3 buçuk dilim ekmek demek yanınada cacık içmiş olmuşsun yemek yok yani bak sebze mutlaka yemelisimçn bulgur tek başına yendiğinde acıktırır ve daha çok bşyler yemek istersn ekmek gibi sen kendine özel yemek yapamıyorsan güzel bi salata yanına 3 kaşk bulgur cacık yada ayran şeklinde yemelisin başka türlü zaten kilo vermen mümkün değil yani başarabilirsin ama biraz zorlanmalıyız bak ben yine ve yeniden kısmaya başladm yapcak bşy yok kaçamaklarla olmuyo :)

Haklısın canım yeni haftaya inşallah kendimi toparlayip bismillah deyip baslarim umarim:)

Haklısın canım yeni haftaya inşallah kendimi toparlayip bismillah deyip baslarim umarim:)
Kuzum kendini diyetteyim diye şartlandırma beyin daha çok yeme isteği gönderiyor o zaman sen sağlıklı şeyleri bol tüket :) yoğurt salatalık domates ayran falan :))

Güüüünaydın kızlar benimki erken kalktı çorba yapıyorum şimdi bir sabahta çorba içsin dedim . İki çay kaşığı tahin helvası yedim süt yapsın hem çok canım çekmişti onu yemezsem daha kötü şeyler yapabilirdim sabahın erken saatlerine aldandım :) yumurta kalmamış ayol evde var bitane kırılmş aslında omlet yapabilirim :) yoğurt yiycem bu sabah pul biberli yanına bir yumurta ile omlet yapabiliriim ve bir güzel söğüş :) mis gibi de yeşil çay içeyim şimdi en güzeli hem dinlendirir mideyi :))))

Oooo kuzu sen gerçekten müthişsin akşam bu şekilde yemen kilo verdiriyor zaten bende öyle yapayım bari cacık salata tarzı ekmeksiz :) sütün oluyor mu ya :)

2 gündür aksam yemegi yerine yogurt yiyince farketti valla. Evet canim oluyor sütüm etkilenmedi cok şükür. Yogurt protein zaten ee suyu da bol iciyorum o yüzden etkilenmez tatlim

2 gündür aksam yemegi yerine yogurt yiyince farketti valla. Evet canim oluyor sütüm etkilenmedi cok şükür. Yogurt protein zaten ee suyu da bol iciyorum o yüzden etkilenmez tatlim
Benimki etkileniyor ne güzel etkilenmemesi canımm :)

Günaydın şekerlerimmm :)
Ay afedersiniz çok fenayım ben ya acayip gaz var tuvalete de çıkamadım bugün,dün biraz çıkmıştım ama fayda etmedi. Canım yemek bile istemiyo böyle olunca.
Kahvaltıda 1 dl ekmeği zor yedim resmen. Biraz sucuklu yumurta 1 kk peynir 3 zeytin,azıcık tereyağ reçel vs.
Ben yarın eksileri göremicem böyle giderse zaten ya çok rahatsızım yahu

Kuzum kıyamam yoğurt ye hemen faydasını gördüm ben dün :) bende eksileri göremicem ya ama yeni başladım 2 gündür bakalım haftaya inşallah :))))

Afiyet olsun canim. O kadarcik helvadan birsey olmaz ben neler götürdüm bu sabah senin ki benimkinin yaninda hicbir sey ödül kahvaltisi gibi oldu bugün kahvaltin cok güzel tatlim hem de doyurucu olmuş

Sabah ac karnina ilik balli su icmek iyi geliyor canim bir dene istersen annemin tavsiyesi, iyi geldigini söylüyor

Benim kahvaltima gelecek olursak c.tesi gününe göre birazcık abarti oldu ama yedim gitti yapacak birsey yok
Tatil moduna girdim hemen o yüzden fazla kacti
2kk peynir 1yumurtadan z.yagiyla yapilmis omlet 3 dilim tahilli ekmek azicik recel pekmez kaymak 1t.k kadar sarelle salatalik yesil biber sekersiz çay
Cooooookkkk uzuuuun bir aradan sonra türk kahvesi ictim ara öğünde. Yarim cay kasigi seker attim ama sade gibi olmustu hic seker tadi alamadim bosu bosuna seker yemis oldum
Öğle 5-6 kaşık z.yagli taze fasulye 1 kasik bulgur pilavi cacik yesil biber 4-5dilim karpuz
Bugün evi temizledim baya ter attim o da sporum olsun

Haftasonu olunca pek uğrayamıyoruz kızlar bebişler yemek filan derken :)

Ben kahvaltıdan sonra aralarda 2-3 lokma ekmek 1 minik dilim kavun yedim;bir de 1 fincan sütlü şekersiz nescafe içtim
Akşam yemeğimi de yedim:
1 kepçe yoğurt çorbası buğdaylı ve yeşil mercimekli
2 dl fırın mücver Üstüne sarımsaklı yoğurt
Veee 1 bardak kola

Yaa beni ateşler basıyo ayakta dururken çoğunlukla. Tövbe yarabbim ne oluyosa anlamadım burası yağmurlu bi de bu havada acayip bi durum hee

Kuzum kıyamam yoğurt ye hemen faydasını gördüm ben dün :) bende eksileri göremicem ya ama yeni başladım 2 gündür bakalım haftaya inşallah :))))
Ay kuzum ya yoğurt hep yiyorum zaten ama faydası olmuyo pek. Kahve iyi geliyodu ama o da pek işe yaramadı neyse geçer umarım ya

Afiyet olsun canim. O kadarcik helvadan birsey olmaz ben neler götürdüm bu sabah senin ki benimkinin yaninda hicbir sey ödül kahvaltisi gibi oldu bugün kahvaltin cok güzel tatlim hem de doyurucu olmuş
Olsun kuzum sen bayadır güzel besleniyosun :))) sağol canımm öğlen bi çiğköfte ayran yaptım akşam domates azıcık zeytinyağı 1 dlm ekmek 6 kşk kabak 5 kaşık yoğurt bol pul biber ve soğan yedim :)))

Oh bence fazla abartılcak bir şey yok canım kahvaltı yakılabilcek bi öğün akşam kaçamağından çok çok iyidir neden kahve içmiyosunnn valla ben her gün içerim nerdeyse bazen 3 fincan bile içiyorm tabiki sade biz göçmenler bayılır kahveye :)) oğlumda hastası :))

Kuzuuuu o kola neyin nesi evden çabuk yok et onu :)) o hariç bence çok iyisin afiyetler olsun kankaaaacm

Kuzuuuu o kola neyin nesi evden çabuk yok et onu :)) o hariç bence çok iyisin afiyetler olsun kankaaaacm
Bebişimm ya eşim alıyo öyle şeyleri genelde :) mahvoldum bugün çok yoruldum ya sırtım acayip ağrıyo artık belim de tabi ortada da bir şey yok desem yeridir yani. Anca yemek bulaşık işte ömrüm mutfakla salon arasında geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…