Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben kahveyi pek sevmiyorum canim cok cok nadir içerim. Yine soguttum kahveyi zorla ictim

Aynen canim yaa bugün cok sakiniz mecburen :) evin isleri bitmiyor ki o bitse bebisler durmuyor. Ordan oraya kosturarak gün bitiyor. H.sonu evdeyim şu işi de yapayim diyorum eşim de az otur yeter yoruldun yapmasanda olur bu kadar temizlik hastasi olma diyor. İcim rahat etmiyor napim bu gidisle obsesif olacam diye korkuyorum
Afiyet olsun canim. Menün cok güzel. Kola olmasaymis daha iyiymis sanki neyse yedin gitti bundan sonra dikkat edersin canim en azindan gündüz icersen daha iyi olur

Sağol canim benim. Afiyet olsun tatlim sende baya toparladin maşallah

Kuzum nasılsın tercihler açıklandı diye okudum sanki inşallah herşey gönlüne göre olur
Evet açıklandı canım. Vallahi hala şoktayım nedenini ben bile bilmiyorum. Benden yüksek gelmez dediğim yer geldi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Zaaten şu sınav süreci içinde o kadar yıprandımki anlatamam. Her gün avuç avuç saç dökülüyor ne zaman duracak diye bekliyorum. Saçlarımın hatırı sayılır bir kısmını kaybettim desem yalan olmaz. Kaç gündür onlarla ugraşıyorum buralara giremedim. Kayıt falan yaptım şimdide yurt arayışı içerisindeyim. Bu arada yine döktürmüşsünüz 20 sayfa nedir yahu hepsi beni bekliyor

Ah kuzum sorma benimkide anlamıyor hiç bi iş yapmıyosun diye bağırıp duruyo gerizekalı köle istiyomuş yanlış olmuş bide 2. Diyo defol git tek çocukla kal pis herif ya

Ayy kızlar buraya girmeyince neler neler yedim. Öncelikle perşembe günü regl oldugumdan yarın tartılamayacağım. Zaten kuzular oldugumdan beridir ben de bir şişlik var anlatamam. Dudağım bile o kadar şişmişki sanki dişçi uyuşturmuş gibi hissediyorum. Bildiğiniz bülent ersoy gibi bir şey oldum. Vallahi 3 gündür kırmızı erik, dondurma, 1 tanede çiğ köfteyi gömmüş bulunmaktaayım. Fena bir tatlı isteği var. Bugün canım çok fena cips istedi. Allahtan almaya giden olmadı. Alınsada az yiyecektim. Zaten davul gibiydim iyice şiştim. İlk defa bu kadar şiş geçiriyorum gören dudağına ne oldu diyor Bugün ne yediğimi yazayımda en masumu bu gündü
Sabah 12.00
1 br tarçınlı süt
1 tereyağlı yumurta
3 dilim domattes
Dondurma ( Allahtan bugün çok aşırı yemedim. Bir kaç tatlı kaşığı yedim.)
1 küçük salatalık
Peynir
5 zeytin
Ara 15.00
2 fındık
2 tane kırmızı erik
Akşam 17.30
Haşlanmış tavuk eti
Birkaç kaşık yoğurt

Suda içemiyorum 4 br falan belki

Ah kuzum sorma benimkide anlamıyor hiç bi iş yapmıyosun diye bağırıp duruyo gerizekalı köle istiyomuş yanlış olmuş bide 2. Diyo defol git tek çocukla kal pis herif ya
Canım onlar cefasını çekmediğinden böyle rahatlar. 2 gün rol değiştirseniz tövbe eder. :) Dışarıdan kolay gözüküyorda çok zor çocuk, yemek, temizlik hepsine birden yetişmek. Allah yardımcın olsun kuzum

Günaydın kizlar
Hemen kilo bildirimimi yapayim. Geçen hafta 59.700 bugün 58.400 giden 1.300gr
Cok şükür 58 i gördüm hedefime ulaştım
Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Baslangic ve geçen hafta 72 bu hafta 72.8 buna sadece gulerim kizlar

Canim diyet modundan çık psilojik olarak sürekli birşey yemek istiyorsun çünkü. Caninin istediginden abartmadan ye sonra zaten zamanla azaltiyorsun. Böyle bir dene istersen

Günaydın kizlar
Hemen kilo bildirimimi yapayim. Geçen hafta 59.700 bugün 58.400 giden 1.300gr
Cok şükür 58 i gördüm hedefime ulaştım
Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Yaa sen nasıl veriyosun bu kadar kiloyu maşallah cnm tebrik ediyorum valla harikasın :)

Ah canım evet ya keşke bi yer değiştirebilsek :))) sağol kuzum benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…