- 16 Mayıs 2016
- 568
- 1.135
- 113
- 38
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.221
Oh bence fazla abartılcak bir şey yok canım kahvaltı yakılabilcek bi öğün akşam kaçamağından çok çok iyidir neden kahve içmiyosunnn valla ben her gün içerim nerdeyse bazen 3 fincan bile içiyorm tabiki sade biz göçmenler bayılır kahveye :)) oğlumda hastası :))
Haftasonu olunca pek uğrayamıyoruz kızlar bebişler yemek filan derken :)
Ben kahvaltıdan sonra aralarda 2-3 lokma ekmek 1 minik dilim kavun yedim;bir de 1 fincan sütlü şekersiz nescafe içtim
Akşam yemeğimi de yedim:
1 kepçe yoğurt çorbası buğdaylı ve yeşil mercimekli
2 dl fırın mücver Üstüne sarımsaklı yoğurt
Veee 1 bardak kola
Yaa beni ateşler basıyo ayakta dururken çoğunlukla. Tövbe yarabbim ne oluyosa anlamadım burası yağmurlu bi de bu havada acayip bi durum hee
Olsun kuzum sen bayadır güzel besleniyosun :))) sağol canımm öğlen bi çiğköfte ayran yaptım akşam domates azıcık zeytinyağı 1 dlm ekmek 6 kşk kabak 5 kaşık yoğurt bol pul biber ve soğan yedim :)))
Evet açıklandı canım. Vallahi hala şoktayım nedenini ben bile bilmiyorum. Benden yüksek gelmez dediğim yer geldi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Zaaten şu sınav süreci içinde o kadar yıprandımki anlatamam. Her gün avuç avuç saç dökülüyor ne zaman duracak diye bekliyorum. Saçlarımın hatırı sayılır bir kısmını kaybettim desem yalan olmaz. Kaç gündür onlarla ugraşıyorum buralara giremedim. Kayıt falan yaptım şimdide yurt arayışı içerisindeyim. Bu arada yine döktürmüşsünüz 20 sayfa nedir yahu hepsi beni bekliyorKuzum nasılsın tercihler açıklandı diye okudum sanki inşallah herşey gönlüne göre olur
Ah kuzum sorma benimkide anlamıyor hiç bi iş yapmıyosun diye bağırıp duruyo gerizekalı köle istiyomuş yanlış olmuş bide 2. Diyo defol git tek çocukla kal pis herif yaBebişimm ya eşim alıyo öyle şeyleri genelde :) mahvoldum bugün çok yoruldum ya sırtım acayip ağrıyo artık belim de tabiortada da bir şey yok desem yeridir yani. Anca yemek bulaşık işte ömrüm mutfakla salon arasında geçiyor
Sağol canım idare eder işte :)))Sağol canim benim. Afiyet olsun tatlim sende baya toparladin maşallah
Canım onlar cefasını çekmediğinden böyle rahatlar. 2 gün rol değiştirseniz tövbe eder. :)Ah kuzum sorma benimkide anlamıyor hiç bi iş yapmıyosun diye bağırıp duruyo gerizekalı köle istiyomuş yanlış olmuş bide 2. Diyo defol git tek çocukla kal pis herif ya
Baslangic ve geçen hafta 72 bu hafta 72.8 buna sadece gulerim kizlar
Tebrik ederim canım boyun kaç acaba seninGünaydın kizlar
Hemen kilo bildirimimi yapayim. Geçen hafta 59.700 bugün 58.400 giden 1.300gr
Cok şükür 58 i gördüm hedefime ulaştım
Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Canım kafana takma ödem oluşmuştur. Birde yediğini günü gününe buraya yazarsan kaçamakları azaltırsın. Sakın kilo aldım diye diyeti bırakma. İnan illaki gidiyor. Sadece dikkat et :) :)Baslangic ve geçen hafta 72 bu hafta 72.8 buna sadece gulerim kizlar
Maşallah canım sana :) Çok sevindim senin adına :) :) şimdi ne yapmayı planlıyorsun?Günaydın kizlar
Yaa sen nasıl veriyosun bu kadar kiloyu maşallah cnm tebrik ediyorum valla harikasın :)Günaydın kizlar
Canım nrler yaptıklarını anlatır mısın kısaca :)BEn de 6 ayda 21 kilo devirdim çok şükür. Hala da verecek 13 kilom var. Her şey hırs yapmakla başlıyor.
Ah canım evet ya keşke bi yer değiştirebilsek :))) sağol kuzum benim :)Canım onlar cefasını çekmediğinden böyle rahatlar. 2 gün rol değiştirseniz tövbe eder. :)Dışarıdan kolay gözüküyorda çok zor çocuk, yemek, temizlik hepsine birden yetişmek. Allah yardımcın olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?