Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Canım her şey hallolurda susuzluk olmaz su iç ki metabolizma çalışsın bebeğim :) çok fazla bi şey yememişsin kendini öyle düşünüp üzme inan ki benim yediklerimi görsen oha dersin o zaman :) ben de şiştim ya birden bire davul gibiyim karnımda şişti Allah hayra çıkarsın 21 inde regl olucam ama tartıda 55 çıkıyorum ki diyet moduna girdim valla benim sonum kötü :)

Günaydın kizlar
Hemen kilo bildirimimi yapayim. Geçen hafta 59.700 bugün 58.400 giden 1.300gr
Cok şükür 58 i gördüm hedefime ulaştım
Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Canımmm sana kocaman tebrik ya vallahi helali hoş olsun nasıl başarıyosun bir gün ki menüne bakıp bende öyle yicem inan ki müthişsin

Benim bu hafta 65.2 kızlar sadece 100 gr gitti. Tuvalet problemimden sanırım çok kötüyüm birkaç gündür

Ne güzel 64ü görmüştüm ama sonradan kaldım burda yaa.
Canımmm sen yine iyisin gitmiş ben 55 çıkıyorum tartı bozuk değilse ben balon gibi şişiyorum sanırım

Canımmm sen yine iyisin gitmiş ben 55 çıkıyorum tartı bozuk değilse ben balon gibi şişiyorum sanırım
Of ya niye böyle olduk ki anlamadım diyet moduna girince insanın canı çekiyo evet yasak çünkü. Girmeyince de yedikçe yiyesin geliyo. Nasıl denge kurcaz anlamadım gitti yahu
Sudamlasi9 emzirdiği için sanırım bu kadar kilo gidiyo ama bayağı da yiyo yani maşallah ne diyelim kilosu az olmasına rağmen veriyo ne güzelll

Bu gidişle bebişlerin doğum günlerine zayıf olamıcaz ya

Maşallah canım sana :) Çok sevindim senin adına :) :) şimdi ne yapmayı planlıyorsun?

Teşekkür ederim tatlim darisi başına inşallah :) kendime yeni bir hedef belirlemeyi düşünüyorum eylül de memlekete gidecegiz orda sürekli yiyecegim icin kilo alirim kesin. Hemen 60 i görmemek icin biraz daha kilo vermek istiyorum.

Yaa sen nasıl veriyosun bu kadar kiloyu maşallah cnm tebrik ediyorum valla harikasın :)

Teşekkür ederim canim benim. Darisi sizin basiniza inşallah kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz tatlim hafta basinda cok kacirdim zor toparlandim valla ama son 3 gündür aksam yemek yiyemedim yogurt salatalik yedim herhalde onlarin sayesinde bu kadar verdim. Eee tabi bir de emzirme var kilo vermeme yardimci en büyük etken emzirmek oldu

Canımmm sana kocaman tebrik ya vallahi helali hoş olsun nasıl başarıyosun bir gün ki menüne bakıp bende öyle yicem inan ki müthişsin

Teşekkür ederim canim benim. Gercekten bu topigin cok faydasini gördüm iyi ki acmissin canim benim arada kacamaklarim da oluyor bazen bilerek yazmiyorum bazen de unutuyorum bu hafta bana aksam yemegi farkettirdi. Sadece 3 gün aksamlari yemek yiyemedim yogurt ve salatalik yedim o cok işe yaradi. Demek ki hafta basindan beri böyle gitseymisim daha cok gidebilirmis olsun çok şükür bu kadar gitmesi bile cok iyi

Canim sen kürlerine basladin mi ? Bir de ictigin bir su vardi ona da basla en azindan onlar seni motive eder hem de ödem varsa gider.

Canim sen bir ara çok güzel veriyordun. Kacamaklarina biraz dikkat et mesela gündüz yap kaçamaklari aksam yapma ve o gün icinde dengelemeye calis. Tuvalet sorununa bir çözüm bulmaya calis canim ilerlemeden. Allah korusun ilerde hemoroid bile olabilirsin moralini bozma hemen canim sen iste yeter ki daha önce nasil verdiysen yine öyle güzel vereceksin eminim benim bu kadar vermemde emzirmek cok etkili oldu bir de ben önceden de zayiftim o yüzden de bu kadar hizli veriyor olabilirim. Diyet yapiyorum dedikce insanin daha da istahi aciliyor yaa ben diyetisyene gidince dengem bozuldu daha da yemek istedim. Verdigi listeye uyamadim yine kendi bildigimi yaptim o yeme istegim kesildi normale döndüm. Diyetisyene de bir kere gittim bir daha da gitmedim zaten

Ah cnm ya evet veriyodum ne güzel. Ama ben hamile kalmadan önce de bu kilodaydım. Arada kilo alıyodum ama genelde bu civarlardaydım belki de yerleşmiş kilo olduğu için yavaş gidicektir bilemiyorum yine de :)
Ay evet ya ben listeye bağlı kalamam hiç gitmedim gitmem de bi sorun olmadıkça Allah korusun.

İlk başladığım zamanlardaki psikolojiye dönemiyorum ya şimdi verdim diye saldım kendimi galiba. Bi an önce sıkı tutmam lazım.
Ne yapıcağımı bilemiyorum artık kafam karışık ya ne etsem nasıl etsem öyle düşünüp duruyorum işte

Canım stresten çok şişiyoruz ben pek kaçamak sayılcak şeyler yemedm ya of ya valla stres stres olamıcaz evet kuzu ya acil toparlanmalıyız :*

Kuzum bende aynı taktiği yapcam zaten bebiş pek emmiyor artıkın uygulayabilirim :))

Canım bugunde hiç içemedim mesela. Bari akşam içmeye çalışayım. Bu ayki reglim çok tuhaf oldu. Bugun biraz şişim indi. Aynen kuzuş diyet moduna girmesek hep amaan bundan bir şey olmaz dengeleriz diyip götürüyoruz. Bugun tartıya çıkmaya korktum fazla şişlik var diye. Şurda hepimizin azcık kalmış veripte kurtulalım. :)

Bencede kuzum bende öyle düşünüyorum. Hedefim 50 ama 49 olacağım. Her ihtimale karşı kilo alırım falan :)

Menumude yazayım.
Sabah 10.00
1 tereyagli yumurta
1 kucuk salatalık
1 dilim domates
Marul
1 br tarçınlı süt
4 zeytin
Peynir
Öğle 14.00
15 tane taze fındık mı yeşil fındık mı işte ondan yedim
1 kırmızı erik
Akşam 17.00
1 haşlanmış tavuk eti
4 kaşık bulgur pilavı
3-4 kaşık yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…