Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ben bugün neler yediğimi yazayım bakam hatırlamıyom pek ama
Sabah öğlen gibi : 1,5 dl ekmek- peynir- kaşar peyniri-zeytin-2 yaprak salam-haşlanmış yumurta- salatalık. Sanırım başka bişey yoktu. Kaşar peyniri de beyaz peynir de azdı ikisinin toplamı 1 avuç etmez

İkindi gibi Türk kahvesi ve 2 dl cezerye

Akşamı da 8gibi yedim : 2 dl fırın mücver,1 dl ekmek, sarımsaklı yoğurt

Kuzum inşallah ya valla versem bi doğum gününe kadar oğlumun :) kahvaltum 2 tatlı kaşığı yoğurt sürülmüş 1 tm bğdy ekmeği yanına 1 çay bardağı süt

Günaydın kızlarrrrr :)
Evettt yeni bir haftaya başlamış bulunuyoruz. Umarım hepimiz için güzel ve motivason dolu bir hafta olur.
Günaydn kankacm inşallah öyle umuyorummm :) kahvaltım 1 tm bğdy ekmeğine sürülmüş 2 ttlı kaşığı yoğurt 1 çay brdğı süt :)

Dün kacamakli gecti bugünde kacamakli olacak sonra eski düzene devam yani inşallah internetim bitiyor canlar o yüzden pek giremicem kendinize iyi davranin

Herkese mutlu bi hafta diliyorum inş bu hafta hedefim 70.i gormeksabah gerçi sabah demiyim öğle 12de uyandimsonra 1 dilim tb ekmeği 1 yumartayla yapılmış Sucuklu yumurta bıraz peynir 1 salata 1 domates 1 dilim karpuz ve biraz önce 1 şeftali yedim suan hiç bozmadım ve inşallah bozmayacam

Oo inşallah görürsün canım 70i :) benim de hep yiyesim var bugün ya ama neyse ki azıcık gofretle kurtardım paçayı. Meyve kuru meyve yeşil çay filan idare ediyorum şimdilik

evde bulundurma canım yoksa gerçekten insan kendini tutamiyobende bişeylere saldirir gibi oldum hemen önlem alıp 1 dilim karpuz 1 2si1arada kahve içtim hemecik
Ay benim tamamen can sıkıntısından yaaa bu nedir bıktım hee :) eti hoşbeş ince iyi ki de fazla değil hesaplayınca

Dışarı yemeğe çıkalım dedim eşime ama arabayı satmış ya yarın satıcaktı bugün verivermiş hemencik neyse yine şanslıyım evde olunca yemem çünkü ekmek filan. Çabuk çorbalardan içerim diye düşünüyorum ama bakalım inşallah değişiklik olmaz

MerveeTunaa beybisi nerelerdesin sabahtan beri yoksun kızz:) gezmeye mi çıktın yoksa hııııı gezenti seni :)
Canım sorma ya sabah çıktım sağlık ocağına götürdüm bebeği antibiyotiğini içmedi ağladı sürrkli oda çock dktrna gtr ddi bde hastaneye gttm ordada damla verdi 3 gün snra getr bda dedi taksicide tutturmuş ikizin olcak senin tövbe yarabbimm dedim :)))) ordan dışarı çıktım anneme telefon aldm :))) daha yeni girdim eltimdeym :)

Yediklerime gelicek olursak sabah 2 tatlı kaşığı yoğurt sürülmüş 1 dilim ekmek 1 çay bardağı süt öğlen 7 kaşık taze fasulye 2 dlm ekmek 1 domates 5 kaşık yoğurt 1 dilim peynir akşam 5 kaşık yoğurt 1 haşlanmş yumurta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…