- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.261
Off canım ya inşallah daha fazla gitmiştir. Çünkü bu hafta hamurişi filan yememeye çalışmıştım gayet iyi gidiyodumCanım daha fazla gitmistir. Bencede tuvalet yuzunden az gosteeriyor :)
Kuzum inşallah ya valla versem bi doğum gününe kadar oğlumun :) kahvaltum 2 tatlı kaşığı yoğurt sürülmüş 1 tm bğdy ekmeği yanına 1 çay bardağı sütCanım bugunde hiç içemedim mesela. Bari akşam içmeye çalışayım. Bu ayki reglim çok tuhaf oldu. Bugun biraz şişim indi. Aynen kuzuş diyet moduna girmesek hep amaan bundan bir şey olmaz dengeleriz diyip götürüyoruz. Bugun tartıya çıkmaya korktum fazla şişlik var diye. Şurda hepimizin azcık kalmış veripte kurtulalım. :)
Günaydn kankacm inşallah öyle umuyorummm :) kahvaltım 1 tm bğdy ekmeğine sürülmüş 2 ttlı kaşığı yoğurt 1 çay brdğı süt :)Günaydın kızlarrrrr :)
Evettt yeni bir haftaya başlamış bulunuyoruz. Umarım hepimiz için güzel ve motivason dolu bir hafta olur.
Oo inşallah görürsün canım 70i :) benim de hep yiyesim var bugün yaHerkese mutlu bi hafta diliyorum inş bu hafta hedefim 70.i gormeksabah gerçi sabah demiyim öğle 12de uyandim sonra 1 dilim tb ekmeği 1 yumartayla yapılmış Sucuklu yumurta bıraz peynir 1 salata 1 domates 1 dilim karpuz ve biraz önce 1 şeftali yedim suan hiç bozmadım ve inşallah bozmayacam
Yine gofret yedim yahuuuben en iyisi akşam hiçbir şey yemiyim daha hayırlı olucak
Ay benim tamamen can sıkıntısından yaaa bu nedir bıktım hee :) eti hoşbeş ince iyi ki de fazla değil hesaplayıncaevde bulundurma canım yoksa gerçekten insan kendini tutamiyo bende bişeylere saldirir gibi oldum hemen önlem alıp 1 dilim karpuz 1 2si1arada kahve içtim hemecik
Ay cnm ya sağ olasın. Aslında daha fazla giderdi de ben abarttım yaEsracim maşallah seni biraktigimda 68 din 65 olmuşsun tebrik ederim canimdarısı bana olsun insallah
Canım sorma ya sabah çıktım sağlık ocağına götürdüm bebeği antibiyotiğini içmedi ağladı sürrkli oda çock dktrna gtr ddi bde hastaneye gttm ordada damla verdi 3 gün snra getr bda dedi taksicide tutturmuş ikizin olcak senin tövbe yarabbimm dedim :)))) ordan dışarı çıktım anneme telefon aldm :))) daha yeni girdim eltimdeym :)MerveeTunaa beybisi nerelerdesin sabahtan beri yoksun kızz:) gezmeye mi çıktın yoksa hııııı gezenti seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?