Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Ohh afiyet olsun canım çok güzel bi gün cikarmissin bu menüyle:) tebrik ederim

Evet bana gelicek olursak topluca yaziyim bi menumu sabah yani 12 gibi 1 dilim tb ekmeği ile klasik kahvaltı 3 gibi bi şeftali 5 gibi 1 dilim karpuz 1 2si1 arada kahve ve akşam 7 gibi 1 dilim tb ekmeği 1 bardak ayran 5 kaşık dovmec ve günü bitirdim bu sekil

Vaaaay süpersin beybisiiii öze dönüş helal sana :)))

Ben akşam yemeği yemedim onun yerine 3-4 kaşık yoğurt yedim kızlar. Sonra da bu saate kadar 1 dl cezerye ,bir ısırık kokoreç ,yarım kaşık filan pilav ve yarım kaşık kadar kuru fasulye,5-6 tane leblebi. Acıkır gibi oldum da ondan yedim. Yürüyüşe çıkmıştık 1 saat filan yürüdük iyi geldi tuvalet sorunum da çözüldü gibi az önce afedersiniz

Güünaaayyyddıııınnnn
Kahvaltım: 1 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet,5 zeytin,1 dl ekmek,1 fincan sade neskafe

Günaydın canım malum eşim evde olduğu için hergün geç kalkiyorum ben daha kahvalti yapamadimşu okullar acilsada eşimden kurtulsam yahuböyle düzenli olmuyo cunku

Günaydın canım malum eşim evde olduğu için hergün geç kalkiyorum ben daha kahvalti yapamadimşu okullar acilsada eşimden kurtulsam yahuböyle düzenli olmuyo cunku
Olsun cnm bir şeycik olmaz,ben geç yemeyi daha avantajlı buluyorum çünkü akşam o kadar acıkmıyosun :)

Kimsecikler yok yahu neyse yazayım yine de
Türk kahvesi içiyorum yanına da yarım avuç tuzsuz leblebi aldım:) leblebi gerçekten harika bir şey kızlar üstüne su içince acayip tok tutuyo

Ooo süper bi akşam kuzum bende bugn temzlk yaptm çok yorgunum (

Kimsecikler yok yahu neyse yazayım yine de
Türk kahvesi içiyorum yanına da yarım avuç tuzsuz leblebi aldım:) leblebi gerçekten harika bir şey kızlar üstüne su içince acayip tok tutuyo
Canımm temizlik yaptm btn gün çok yoruldum ya uğrayamadm perdelerimi yıkdm

Oooh kuzu sendemi yaptn of hiç iş bitmiyo
Aynen beybito ya yarın arkadaşlar gelicek de yemeğe davet ettim :) bi temizliyim dedim her taraf kızın eşyalarıyla dolu ve dağınıktı. Neyse ki bir şeye benzedi şimdi ohh çok güzel olduuu

Bu akşam da kahvaltılık bir şeyler yiyicez,yemek yapmıyım dedim yarın yapıcam çünkü misafir geliceği için :) kızartma yaptım valla yiycem biraz. Bütün gün bir şey yemedim çok iyiydim maşallah çay demlerim peynir zeytin filan işte yeriz amaaaan

Bende anneannem gelicek diye annemle hem çocuk hem iş yaptık ama anneme gelcekmiş :))) ben oraya gtcm artıkın :)) iyi yaptın bebeğim biraz ye bişey olmaz bende 2 kaşık makarna yedm öğlen şekerm düştü kahvaltımda 2 dilim ekmek 1 domates 1 salatalık 2 dilim peynir 1 bardk süt ara öğün bir avuç kuru üzüm 1 taze incir 1 şekersiz kahve öğle 1 kaşık yoğurt 2 kaşık makarna akşamada türlü yapıyorum :) tarhana makarna var ama ben türlü salata yoğurt yicem bebeğim :))))

Ohh ellerimize sağlık o zaman bebişimmm :) türlü güzel ya afiyet olsun. Ben de akşam yemeğimi yedim az önce.

3-4 kaşık domates soslu kızartma
1 dl ekmek
1 küp beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri serçe parmağım kadardı
5 zeytin
Birkaç dilim sucuk
Şekersiz çay

Miiiss valla bebeğim afiyet olsun aynen ellerimize sağlık en güzeli kahvaltı bende dün öyle yaptım eşime :)) şimdi yicem bende 6 kşk türlü 6 kşk yoğurt 1 soğan 1 dilim ekmek geç oldu ama napam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…