Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Iyi akşamlar kızlar bugün anneme gidince sapittim biraz yedim yanisabah 1 dilim ekmekle normal kahvaltı öğle 5 Kasık cigkofte 5 kaşık dovmec sonra 1 dilim bisküvili pasta akşam 1 tavuk butu 6 7 adet patates Kızartma 1 bardak kola biraz saçma bigün oldu yarın dengeliycem insallah

Miiiss valla bebeğim afiyet olsun aynen ellerimize sağlık en güzeli kahvaltı bende dün öyle yaptım eşime :)) şimdi yicem bende 6 kşk türlü 6 kşk yoğurt 1 soğan 1 dilim ekmek geç oldu ama napam :)
Ohh afiyet olsun kuzum :)
çok değil aslında cnm ama sen dengele tabi yarın daha iyi sonuç alırsın :)

Günaydın kızlarrr :)
Bu sabahki kahvaltım gelsin

1 dl ekmek
2 kaşık akşamki kızartmadan
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 küp beyaz peynir
2 baş parmağı kadar kaşar peyniri
2 dl karpuz

Kızlar 4 gün önce hastalandım birden kan boşaldı anlamadım ne olduğunu hormonlar yüksekti herlde ondan testte var çıktı

Kızlar bugünkü menu öğle 1 kase Musli ara 1 bitter Gofret akşam ekmeksiz 5 6 çatal patatesli türlü biraz dövme corbasi
Canım sağlıksız bir gün olmuş tıpkı benm gibi sanah 3 minik poğça 1 çay bardağı süt öğle 5 kşk kısır 2 brdk şekersiz çay akşam yok adet olunca iştahım gitti :)

Günaydınlarrr efemm :)
Benim akşam yemeğe misafirler vardı malum,valla biraz fazla kaçtı bi an patlıcam sandım. Uzun süredir bu kadar yemediğim için rahatsız etti. Hiç yazmıyım neler yediğimi
Daha kahvaltı yapmadım valla yiyesim de yok akşam yediklerimden sonra
Biz eşimle bu akşam İstanbula gidiyoruz kısmetse,pazar akşamı dönücem. Diyet miyet yalan olucak benim bu hafta valla Kıza annemle kv bakıcak dönüşümlü olarak. Off valla böyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…