- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.301
Ohh afiyet olsun kuzum :)Miiiss valla bebeğim afiyet olsun aynen ellerimize sağlık en güzeli kahvaltı bende dün öyle yaptım eşime :)) şimdi yicem bende 6 kşk türlü 6 kşk yoğurt 1 soğan 1 dilim ekmek geç oldu ama napam :)
çok değil aslında cnm ama sen dengele tabi yarın daha iyi sonuç alırsın :)Iyi akşamlar kızlar bugün anneme gidince sapittim biraz yedim yanisabah 1 dilim ekmekle normal kahvaltı öğle 5 Kasık cigkofte 5 kaşık dovmec sonra 1 dilim bisküvili pasta akşam 1 tavuk butu 6 7 adet patates Kızartma 1 bardak kola biraz saçma bigün oldu yarın dengeliycem insallah
Sağol bebeğim :))) test yaptım negatif allahım kafayı yedm her ay yapıyorum nerdeyse saçma sapan bidaha izin vermicem bu adama vallaOhh afiyet olsun kuzum :)
çok değil aslında cnm ama sen dengele tabi yarın daha iyi sonuç alırsın :)
Hadi ya şaşırdım teste göre vardı ama:))Sağol bebeğim :))) test yaptım negatif allahım kafayı yedm her ay yapıyorum nerdeyse saçma sapan bidaha izin vermicem bu adama valla
Süpersin canım gün içinde de hakim ol kendine yeme Gofret falanGünaydın kızlarrr :)
Bu sabahki kahvaltım gelsin
1 dl ekmek
2 kaşık akşamki kızartmadan
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
1 küp beyaz peynir
2 baş parmağı kadar kaşar peyniri
2 dl karpuz
Sağ ol cnm :) yok bugün kaçamak yapmamam lazım çünkü akşama misafir var yemeğe. O zaman yiycemSupersin
Süpersin canım gün içinde de hakim ol kendine yeme Gofret falan
Kuzum çıkmadı bidaha ya anlamadm bndeKimin ki öyle silik çıkmış sa genelde hamile oluyo ama
Kuzuuu az ye az :))) bende kısır yedm 5 kşk çay içtim 2 bardk şekersz :)Sağ ol cnm :) yok bugün kaçamak yapmamam lazım çünkü akşama misafir var yemeğe. O zaman yiycemama az tabi
Canim düşük falan yapmışta olabilirsin . Malesef bazen farkına varmadan bazı kadınlar düşük yapabiliyomusKızlar 4 gün önce hastalandım birden kan boşaldı anlamadım ne olduğunu hormonlar yüksekti herlde ondan testte var çıktı
Ay kuzum yok normal adetim çok şükür :) kilomda 53.9 çıktı çoj şükür ödemmiş günlerdir 55 çıkıyorumCanim düşük falan yapmışta olabilirsin . Malesef bazen farkına varmadan bazı kadınlar düşük yapabiliyomus
Canım sağlıksız bir gün olmuş tıpkı benm gibi sanah 3 minik poğça 1 çay bardağı süt öğle 5 kşk kısır 2 brdk şekersiz çay akşam yok adet olunca iştahım gitti :)Kızlar bugünkü menu öğle 1 kase Musli ara 1 bitter Gofret akşam ekmeksiz 5 6 çatal patatesli türlü biraz dövme corbasi
Aksam yemegine karşıyım zaten iyi olmuş benceCanım sağlıksız bir gün olmuş tıpkı benm gibi sanah 3 minik poğça 1 çay bardağı süt öğle 5 kşk kısır 2 brdk şekersiz çay akşam yok adet olunca iştahım gitti :)
Sabha 53.5 görürüm belkideAksam yemegine karşıyım zaten iyi olmuş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?