Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzumm sen bebişi bırakıp nereye gidiyosun ben o kdr süre hayatta gidemezdm heralde misafirin varmş bebeğim olck o kdr zaten herkes tatilde bi ben özlem mi kaldık diyet yapan ayol yazık bze

Kuzumm sen bebişi bırakıp nereye gidiyosun ben o kdr süre hayatta gidemezdm heralde misafirin varmş bebeğim olck o kdr zaten herkes tatilde bi ben özlem mi kaldık diyet yapan ayol yazık bze
Kuzum benim de gözüm arkada kalıcak ama eşim çok ısrar etti biraz kafa dinlemek istedik çook yorgunuz ikimiz de. Bebişin bütün yükü eşimle bende valla anneanne babaanne bakıversin biraz.

Kuzum benim de gözüm arkada kalıcak ama eşim çok ısrar etti biraz kafa dinlemek istedik çook yorgunuz ikimiz de. Bebişin bütün yükü eşimle bende valla anneanne babaanne bakıversin biraz.
Aslında okullar açılmadan biraz dinlen sende sanada iyi gelir kuzum :) bizde bayramda gitcez Allah nasip ederse 2 3 günlüğüne mordoğana bebişi alcm ama olsun :)

Ben diyete devam ediyorum ama internetim az oldugu icin yazamiyorum 1 hafta sonra gelecek netim. Şimdi eşimin internetinden kullaniyorum o da bitecek sayemde
Mervecim cok iyi gidiyorsun maşallah h.sonuna güzel bir rakam görürsün bu gidişle

Aslında okullar açılmadan biraz dinlen sende sanada iyi gelir kuzum :) bizde bayramda gitcez Allah nasip ederse 2 3 günlüğüne mordoğana bebişi alcm ama olsun :)
Evet kuzum ya robot gibi kaç aydır gerçekten çok yoruldum yardım edenim yok yanımda 3 gün değil 3 ay lazım bana bu yorgunluğu atmak için

Bugün gün vardı abartıya kacmamaya çalıştım ama .. öğle 1 kase musli 2 gibi bi tabak salata 3 gibi 2 kurabiye 1 dilim brovni ve akşam yemedim suan aç karnina sakız cigniyom

Kimse girmiyor günün ilk ve son kilo bildirimini ben yaparim heralde geçen hafta 72.800 bu hafta 71.300 giden 1.5 kiloilk hafta olduğu için ödem falan gitti
Canım benim bebeğim havale geçirdi çok şükür durumu daha iyi hastanede yatıyoruz şimdi

Kızlar ben geldim ama kimsecikler yok ben 2 hafta önce 50.5 tum. Dün tartıldığımda 49.2 ydim. Yani 2 haftada 1300 gr verdim. Diyeti bitirmeyi düşünüyordum. Ama dün pikniğe gittik. Orada bol tuzlu çekirdek, börek, poğaça, sarma yedim. Sonuç bugün 50.0 geldim. İnşallah ödemdirde çabucak gider. Buralarada girememin sebebide okul işleriyle uğraşıyorum. Ama bayağıda sessizleşmiş burası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…