- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 28
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.321
Kuzumm sen bebişi bırakıp nereye gidiyosun ben o kdr süre hayatta gidemezdm heraldeGünaydınlarrr efemm :)
Benim akşam yemeğe misafirler vardı malum,valla biraz fazla kaçtı bi an patlıcam sandım. Uzun süredir bu kadar yemediğim için rahatsız etti. Hiç yazmıyım neler yediğimi
Daha kahvaltı yapmadım valla yiyesim de yok akşam yediklerimden sonra
Biz eşimle bu akşam İstanbula gidiyoruz kısmetse,pazar akşamı dönücem. Diyet miyet yalan olucak benim bu hafta vallaKıza annemle kv bakıcak dönüşümlü olarak. Off valla böyle işte
Kuzum benim de gözüm arkada kalıcak ama eşim çok ısrar etti biraz kafa dinlemek istedik çook yorgunuz ikimiz de. Bebişin bütün yükü eşimle bendeKuzumm sen bebişi bırakıp nereye gidiyosun ben o kdr süre hayatta gidemezdm heraldemisafirin varmş bebeğim olck o kdr zaten herkes tatilde bi ben özlem mi kaldık diyet yapan ayol yazık bze
Aslında okullar açılmadan biraz dinlen sende sanada iyi gelir kuzum :) bizde bayramda gitcez Allah nasip ederse 2 3 günlüğüne mordoğana bebişi alcm ama olsun :)Kuzum benim de gözüm arkada kalıcak ama eşim çok ısrar etti biraz kafa dinlemek istedik çook yorgunuz ikimiz de. Bebişin bütün yükü eşimle bendevalla anneanne babaanne bakıversin biraz.
Kuzumm sen bebişi bırakıp nereye gidiyosun ben o kdr süre hayatta gidemezdm heraldemisafirin varmş bebeğim olck o kdr zaten herkes tatilde bi ben özlem mi kaldık diyet yapan ayol yazık bze
Evet kuzum ya robot gibi kaç aydır gerçekten çok yoruldum yardım edenim yok yanımdaAslında okullar açılmadan biraz dinlen sende sanada iyi gelir kuzum :) bizde bayramda gitcez Allah nasip ederse 2 3 günlüğüne mordoğana bebişi alcm ama olsun :)
Aynen kanka ikimiz tek kaldık vallaKuzumm sen bebişi bırakıp nereye gidiyosun ben o kdr süre hayatta gidemezdm heraldemisafirin varmş bebeğim olck o kdr zaten herkes tatilde bi ben özlem mi kaldık diyet yapan ayol yazık bze
Bırak valla cocuklarla tatil çok zor oluyoKuzum benim de gözüm arkada kalıcak ama eşim çok ısrar etti biraz kafa dinlemek istedik çook yorgunuz ikimiz de. Bebişin bütün yükü eşimle bendevalla anneanne babaanne bakıversin biraz.
Canım benim bebeğim havale geçirdi çok şükür durumu daha iyi hastanede yatıyoruz şimdiKimse girmiyor günün ilk ve son kilo bildirimini ben yaparim heraldegeçen hafta 72.800 bu hafta 71.300 giden 1.5 kilo ilk hafta olduğu için ödem falan gitti
Maşallah canım sana tebrikler :) :)Kimse girmiyor günün ilk ve son kilo bildirimini ben yaparim heraldegeçen hafta 72.800 bu hafta 71.300 giden 1.5 kilo ilk hafta olduğu için ödem falan gitti
Ayy çok geçmiş olsun tatlım yazık ya onaCanım benim bebeğim havale geçirdi çok şükür durumu daha iyi hastanede yatıyoruz şimdi
Aaa çok geçmiş olsun canım havale çok kötü bişeyCanım benim bebeğim havale geçirdi çok şükür durumu daha iyi hastanede yatıyoruz şimdi
Sağol canım benim sorma ya delik deşik her yanıAyy çok geçmiş olsun tatlım yazık ya ona
Ah canım sorma kabus gibiydi çocuk mosmor oldu benim kafa gitti çığlık kıyamet gibiydi her yer Allahım kimseye yaşatmasın İnşallah Rabbim Korudu oğlumuAaa çok geçmiş olsun canım havale çok kötü bişeyUmarim bi daha yasamazsiniz
Yazık ya kıyamam onaSağol canım benim sorma ya delik deşik her yanı
Ateşini n yüksek olduğunu gormedinmi canimAh canım sorma kabus gibiydi çocuk mosmor oldu benim kafa gitti çığlık kıyamet gibiydi her yer Allahım kimseye yaşatmasın İnşallah Rabbim Korudu oğlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?