- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.341
Canım benim bebeğim havale geçirdi çok şükür durumu daha iyi hastanede yatıyoruz şimdi
Günaydın herkeseee ben geldiimmmm
günnayddınnnn bende geldımmm :):)
Hoşgeldin tatlım nasılsınnn harika bir gelin olmuşsun maşallahh
Günaydın canım hosgeldinnnGünaydın herkeseee ben geldiimmmm
Sende hosgeldinnn taze gelinngünnayddınnnn bende geldımmm :):)
Sende hosgeldinnn taze gelinn
Hoşbulduk canım benimGünaydın canım hosgeldinnn
Canım benm cok tesekkur ederım. ıyıyım bıraz usttum zaten gıtmeden tam toparlayamamısdm kıloları aldım ve geldım sen naptın nasıl gecdı.
Napıyım kuzum ben de aldım 2kg cukgitmeden de bi 51 çıkıyım bi 52 ama şuan 54 üm yani ama bu sabah tartıldım ve işe geldim regl oldum bilemedim pazar görücez bakalım
yani budaki güncele göre 3,5 almış görünüyorum ama gitmeden de 51-52 çıkıyorum bilemedim ne oldum
kuzu ya bende 2 aldım ya bıde adetm ama baya sısım anlıyorum halada yıyorum nolcak bılemedm :):) yok kuzu ne 54 o yalnıs cıkmısdır regılsın dıe bencede hafta sonu goruruz aynen benmde acılen tartı almam sart :)
Bence de çünkü sabah tartıldım geldimr egl oldumbence de şişlik de var ama çılgınca yedim içtim yani
Ben daha çok tatlı ve bira ama dünden itibaren tekrar döndüm diyet düzenineAYNEN KUZU BENDE COK YEDM HELE O SABAH KAHCVALTILARI COSDUM GERCEKDEN.
Ben daha çok tatlı ve bira ama dünden itibaren tekrar döndüm diyet düzenine
bugün sabah 2 haşlanmış yumurta bi bardak süt
ölen ızgara tavuk salata ızgara sebze biraz öyle bi menü var ondan söyledim
Kimsecikler de yok esra kankam istanbula gelmiş dönmedi mi acaba hala merveciğimde kuzuyla ilgileniyo heralde
Kuzu valla ben de işte dün başladım ama senin daha davetler falan olabilir bence sporla başlarsın 1 ay sonra falanben tatlıda yedm zaten vazgecmedıklerımden alkol kullanmıyorum tadına bakdm ama begenmedım :):)
ben daha o moda gıremedım ya gırmem lazm hemencık spora da baslıcam bı arastırma yapcam plates varmıs bı bakım dıyorum ona.
evet forum baya sessızlemıs
Kuzu valla ben de işte dün başladım ama senin daha davetler falan olabilir bence sporla başlarsın 1 ay sonra falan
yok kuzu bzde öle davet ısı yoktur. kaynanamlar yazlıkda zaten annemler bı burda onlarqa gıdıyorum. bıde tek sey smdı bırlıkdesn cıps alım domdurma yıyım bunu yapıoz bakalm hafta ıcı kascamda hafta sonu yerm arrtk :)
Yani daha tabii ilk aylar biraz zor olabilir ama sporla beraber yersen çok da abartmazsan verirsin kuzum bence ya da dediğin gibi haftasonları izin yaparsın yersin hafta içi dikkat edersin ee eve gidip yemek mi yapıcaksın şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?