Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

kızlar farkındayım son 2 aydır sigarayı bırakıp bırakıp başlıyorum
ve diyete de öyle
bu sabah tartıldım 62 kiloydum sözde diyete başlayacaktım ama yapamadım
yarın yeniden başlıyorum
sigarayı yeniden bıraktım ailemin yanına geldim en az 9 gün buradayım
9 günmde hedefim 60 kiloya inmek
yarından itibaren yazıyorum yaptıklarımı :)

Hoşgeldin canım umarım 60a inersin

Kızlar merhabalar ben geldim :)
Aslında dün akşam geldim ama yorgunluk vardı,bi de çamaşır yıkadım etrafı toparladım biraz. Bugün de aynı şekilde ama daha derinlemesine bi temizlik yaptım kirlenmiş hemen. Halbuki perşembe günü temizleyip gitmiştim her neyse

Eee tabi ben de kilo alarak döndüm buraya hahha. 3-4 günde yemeğin dibine vurduk valla acayip derecede. Anlatamam yani anlayamazsınız
Bu sabah tartılmadım ama yarın tartılıcam. Tuvalet sorunu çektim yeme düzenim değişince. Off sormayın valla çok zor oldu bu benim için

lokur ve asl1can ballar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz özledim sizleri.

MerveeTunaa kuzum geçmiş olsun bebişine çok üzüldüm. İnşallah çabucak toparlar minik kuş ya
Her zaman ateşi dışa vurmuyor bebişlerin,dıştan soğuk ama içten ateşler içinde olabiliyorlar, kimsenin suçu yok bu durumda tabi. Allah şifa versin tez zamanda

Yaparsın sen ağzının tadını bilen güzel de yemek yapar

canım benım cok tesekkur ederım.. bakalım tavuklu bezelyeyı yaptım aksam tatcaz :):) yanına da bulgur yaparım dıyorum.

canım sende hopsgeldın ne guzel gezdın sen öle olsun tatılde yenır ödül oldu hepimize tekrar baslarız ben hala o moda gıremedım ama :):)

Kimsecikler de yok esra kankam istanbula gelmiş dönmedi mi acaba hala merveciğimde kuzuyla ilgileniyo heralde
Canım sorma dün çıktık hastaneden eve geldik harıl harıl temizlik yaptık çok dikkat etmek lazım bundan sonra her gün temizlik yapmak lazım mikrop kapmaması için bebiş dişte çıkarıyor zaten dişten yükselmiş ateşi bu kadar Allahım kimseye yaşatmasın çok şükür Rabbim korudu valla kuzum

Kuzum benim hoş geldin olsun toparlarız inşallah hepimizin durumlar yemeklerle dolmuş :) benim güncel kilom 54 hala o kadar yemeğe alırım diyordum 4 günde ama almamışım 3 4 litre meyvesuyu içtim süt olsun diye zaten emiyordu sırf bebiş dün çıktık hastaneden temizlik falan yaptım bende malum artık her gün temizlik şart çünkü korunması lazım bebişin çok tehlikeli yerden ne bulsa yemek istiyor günde 3 kere süpürge bile yapabilirim gerekirse :) bide diş çıkarıyor o yapmış kuzu ya doktor öyle dedi enfeksiyon yok dedi diş patlattı ondan mı dedim evet dedi ah anlamadım işte ateş çok tehlikeli hemen hastaneye gitmeli böyle durumlarda hiç beklememk lazım neyse kuzum bunada Şükür hamd olsun :)

Kızlaar diyete devam ediyorum fakat biraz daha fazla yemeliyim çocuğum emiyor çok süt olmalı ama sağlıklı beslencem kahvaltım > 1 yumurta beyazı 2 dilim peynir 3 domates 1 soğan 1 avuç kuru yemiş 1 bardak şeftali suyu :)

AFIYET OLSUN KUZUM EKMEK YEMIYORSAN YUMURTAYI IKI YE BARI KUZUM.

canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. diş çok kötü yaa benim kızımda diş çıkarıyor bu ara çok ağlıyor yavrum. bir an önce iyileşir inşallah kuzucuk

Afiyet olsun mervecim bu fazla yemiş halin mi yumurtanın sarısı bile yok ki kuruyemiş güzel olmuş ama yani bence kutu meyve suyuysa hiç faydası yok bari direk meyveyi yesen daha doğal olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…