- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.381
Kızlar merhabalar ben geldim :)
Aslında dün akşam geldim ama yorgunluk vardı,bi de çamaşır yıkadım etrafı toparladım biraz. Bugün de aynı şekilde ama daha derinlemesine bi temizlik yaptım kirlenmiş hemen. Halbuki perşembe günü temizleyip gitmiştim her neyse
Eee tabi ben de kilo alarak döndüm buraya hahha. 3-4 günde yemeğin dibine vurduk valla acayip derecede. Anlatamam yani anlayamazsınız
Bu sabah tartılmadım ama yarın tartılıcam. Tuvalet sorunu çektim yeme düzenim değişince. Off sormayın valla çok zor oldu bu benim için
lokur ve asl1can ballar hoşgeldiniz sefalar getirdiniz özledim sizleri.
MerveeTunaa kuzum geçmiş olsun bebişine çok üzüldüm. İnşallah çabucak toparlar minik kuş ya
Her zaman ateşi dışa vurmuyor bebişlerin,dıştan soğuk ama içten ateşler içinde olabiliyorlar, kimsenin suçu yok bu durumda tabi. Allah şifa versin tez zamanda
hoşgeldin canim tatil nasıldı ?
Hoş buldum kankacım :) valla kaldığımız yerden devam edicez artık. Ben bu sabah tartıldım 65,5 geldim toparlamışım çok şükür ya :) 300 gr fazlalık kalmış en son halimden. Veririz yine ya ne kilolar verdik dimi amaKankaaam sen de hoşgeldn çook özledim ben dee siziii kilolar bakalım geldi mi gitti mi pazar görücez ben de dün tartıldım 54 çıktım gitmeden 51-52 falan çıkıyodum anlamadım bişey bi de dün işe geldim regl oldum belki onun da etkisi var azar günü daha sağlıklı bir sonuç olucak bence
Hoş buldum canım valla çok iyi geldi birkaç günlük değişiklik. Çok gezemedik ama yine de keyifliydi :)canım sende hopsgeldın ne guzel gezdın sen öle olsun tatılde yenır ödül oldu hepimize tekrar baslarız ben hala o moda gıremedım ama :):)
Hoş buldum canım valla çok iyi geldi birkaç günlük değişiklik. Çok gezemedik ama yine de keyifliydi :)
Tatil sonrası aynı moda girmek çok zor oluyo. Yavaş yavaş alışırsın :)
Hoş buldum kankacım :) valla kaldığımız yerden devam edicez artık. Ben bu sabah tartıldım 65,5 geldim toparlamışım çok şükür ya :) 300 gr fazlalık kalmış en son halimden. Veririz yine ya ne kilolar verdik dimi ama
Hoş buldum kankacım :) valla kaldığımız yerden devam edicez artık. Ben bu sabah tartıldım 65,5 geldim toparlamışım çok şükür ya :) 300 gr fazlalık kalmış en son halimden. Veririz yine ya ne kilolar verdik dimi ama
Yaa öyle mii yakın mı orası size :) bir daha gelirsem bulucam seni :)aynen canım epey zorluyor bakalım aksam spor yerıyle konusdum baslıcam ınsallah haftada 2 gunde yapsam ıyı olcak benım ıçin. gördüm bzm burda namlılara bıle gelmıssın epey yakındın bana :):)
Akrabam var kanka onda kaldık. Normalde arabaları vardı damadın babasının ama şansımıza şehir dışına çıktılar pek gezemedik o yüzden. Bir daha gelmek nasip olursa seni de görmek istiyorum aslıyla beraber bakalım :)Çok sevindim kısa da olsa tatil yapmana dinlendin eşinle başbaşa kafa dinledin inşallah güzel geçmiştir nerde kaldınız tanıdık mı var otelde mi
Yaa öyle mii yakın mı orası size :) bir daha gelirsem bulucam seni :)
Kuzum ekmek küflenmiş evde olmayınca ondan yiyemedim kahvaltıyı hazırladktan snra fark ettim sarısınıda bebişe ekledm bana beyazı kaldı ama doyurdu valla aradada bi kahve 1 bisküvi yedm şmdi :)AFIYET OLSUN KUZUM EKMEK YEMIYORSAN YUMURTAYI IKI YE BARI KUZUM.
Oy kıyamam ben ona çok kötü kuzum çok . İnşallah canım benim sağol :)canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. diş çok kötü yaa benim kızımda diş çıkarıyor bu ara çok ağlıyor yavrum. bir an önce iyileşir inşallah kuzucuk
Kuzum şeftali suyu süt yapıyo bende ya ondan içiyom yoksa sevmem bendeAfiyet olsun mervecim bu fazla yemiş halin miyumurtanın sarısı bile yok ki kuruyemiş güzel olmuş ama yani bence kutu meyve suyuysa hiç faydası yok bari direk meyveyi yesen daha doğal olmaz mı
Kuzum şişsindir o kadar imkansız yanii ya ben 54 te kaldm almadm adettim yni btti belki ondan :)Kankaaam sen de hoşgeldn çook özledim ben dee siziii kilolar bakalım geldi mi gitti mi pazar görücez ben de dün tartıldım 54 çıktım gitmeden 51-52 falan çıkıyodum anlamadım bişey bi de dün işe geldim regl oldum belki onun da etkisi var azar günü daha sağlıklı bir sonuç olucak bence
AFIYET OLSUN KUZUM DOYURUR TABI GUZEL OLUYOR YARN BENDE BASLICAM BOLE DUZENEKuzum ekmek küflenmiş evde olmayınca ondan yiyemedim kahvaltıyı hazırladktan snra fark ettim sarısınıda bebişe ekledm bana beyazı kaldı ama doyurdu valla aradada bi kahve 1 bisküvi yedm şmdi :)
Ay kuzum yemekler yeni yeni güzel güzel yaparsın şimdi ilk aylar hevesle yapılıyor valla gerçi ben hala yapmayı severim :i temizliktense yemek daha iyiAFIYET OLSUN KUZUM DOYURUR TABI GUZEL OLUYOR YARN BENDE BASLICAM BOLE DUZENE
Canim bu fazla yemiş halinmiKızlaar diyete devam ediyorum fakat biraz daha fazla yemeliyim çocuğum emiyor çok süt olmalıama sağlıklı beslencem kahvaltım > 1 yumurta beyazı 2 dilim peynir 3 domates 1 soğan 1 avuç kuru yemiş 1 bardak şeftali suyu :)
Ay kuzum yemekler yeni yeni güzel güzel yaparsın şimdi ilk aylar hevesle yapılıyor valla gerçi ben hala yapmayı severim :i temizliktense yemek daha iyivalla kuzum evlilik güzel şeyde o akşam yemeleri demi cips yiyelim film izleyelim mısır patlatalım dondurma alalımlar bitiriyo bizi
Kankam benim inşallah ben de çok isterim çok da sevindim senin adına çok gezemesen de yine de hava değişimi olmuş tatil tatildirAkrabam var kanka onda kaldık. Normalde arabaları vardı damadın babasının ama şansımıza şehir dışına çıktılar pek gezemedik o yüzden. Bir daha gelmek nasip olursa seni de görmek istiyorum aslıyla beraber bakalım :)
Canım heer şey çok gibi geliyor ya 2 si biarada nescafede içtim şimcük uykusuzum iyi geliyor kahve :)C
Canim bu fazla yemiş halinmiekmek bile yememissin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?