Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kankaaam sen de hoşgeldn çook özledim ben dee siziii kilolar bakalım geldi mi gitti mi pazar görücez ben de dün tartıldım 54 çıktım gitmeden 51-52 falan çıkıyodum anlamadım bişey bi de dün işe geldim regl oldum belki onun da etkisi var azar günü daha sağlıklı bir sonuç olucak bence

Hoş buldum kankacım :) valla kaldığımız yerden devam edicez artık. Ben bu sabah tartıldım 65,5 geldim toparlamışım çok şükür ya :) 300 gr fazlalık kalmış en son halimden. Veririz yine ya ne kilolar verdik dimi ama

canım sende hopsgeldın ne guzel gezdın sen öle olsun tatılde yenır ödül oldu hepimize tekrar baslarız ben hala o moda gıremedım ama :):)
Hoş buldum canım valla çok iyi geldi birkaç günlük değişiklik. Çok gezemedik ama yine de keyifliydi :)
Tatil sonrası aynı moda girmek çok zor oluyo. Yavaş yavaş alışırsın :)

Hoş buldum canım valla çok iyi geldi birkaç günlük değişiklik. Çok gezemedik ama yine de keyifliydi :)
Tatil sonrası aynı moda girmek çok zor oluyo. Yavaş yavaş alışırsın :)

aynen canım epey zorluyor bakalım aksam spor yerıyle konusdum baslıcam ınsallah haftada 2 gunde yapsam ıyı olcak benım ıçin. gördüm bzm burda namlılara bıle gelmıssın epey yakındın bana :):)

Sen süpersin kanka maşallah almamışsın ki ben de işte aldım mı ne kadar aldım anlamadım pazar görücem artık gitmeden bi şiştim bi gün 51 bi gün 52 çıkıyodum geldim tartıldım 54 ama 1 saat sonrasında regl oldum bişey anlamadım da veririz nolucak bukadar kiloyu da biz verdik

Çok sevindim kısa da olsa tatil yapmana dinlendin eşinle başbaşa kafa dinledin inşallah güzel geçmiştir nerde kaldınız tanıdık mı var otelde mi

aynen canım epey zorluyor bakalım aksam spor yerıyle konusdum baslıcam ınsallah haftada 2 gunde yapsam ıyı olcak benım ıçin. gördüm bzm burda namlılara bıle gelmıssın epey yakındın bana :):)
Yaa öyle mii yakın mı orası size :) bir daha gelirsem bulucam seni :)

Çok sevindim kısa da olsa tatil yapmana dinlendin eşinle başbaşa kafa dinledin inşallah güzel geçmiştir nerde kaldınız tanıdık mı var otelde mi
Akrabam var kanka onda kaldık. Normalde arabaları vardı damadın babasının ama şansımıza şehir dışına çıktılar pek gezemedik o yüzden. Bir daha gelmek nasip olursa seni de görmek istiyorum aslıyla beraber bakalım :)

AFIYET OLSUN KUZUM EKMEK YEMIYORSAN YUMURTAYI IKI YE BARI KUZUM.
Kuzum ekmek küflenmiş evde olmayınca ondan yiyemedim kahvaltıyı hazırladktan snra fark ettim sarısınıda bebişe ekledm bana beyazı kaldı ama doyurdu valla aradada bi kahve 1 bisküvi yedm şmdi :)

canım benim çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. diş çok kötü yaa benim kızımda diş çıkarıyor bu ara çok ağlıyor yavrum. bir an önce iyileşir inşallah kuzucuk
Oy kıyamam ben ona çok kötü kuzum çok . İnşallah canım benim sağol :)

Afiyet olsun mervecim bu fazla yemiş halin mi yumurtanın sarısı bile yok ki kuruyemiş güzel olmuş ama yani bence kutu meyve suyuysa hiç faydası yok bari direk meyveyi yesen daha doğal olmaz mı
Kuzum şeftali suyu süt yapıyo bende ya ondan içiyom yoksa sevmem bende meyve süt yapmıyo canım sarısını bebiş yedi evdeki ekmekte küflenmiş hazırladktn snra fark ettm öyle yedm doyduum ama psikolojik sanırım zorunda olduğum için yiyorum süt olsun dye yoksa canm istemiyor aslnda :)

Kuzum şişsindir o kadar imkansız yanii ya ben 54 te kaldm almadm adettim yni btti belki ondan :)

Kuzum ekmek küflenmiş evde olmayınca ondan yiyemedim kahvaltıyı hazırladktan snra fark ettim sarısınıda bebişe ekledm bana beyazı kaldı ama doyurdu valla aradada bi kahve 1 bisküvi yedm şmdi :)
AFIYET OLSUN KUZUM DOYURUR TABI GUZEL OLUYOR YARN BENDE BASLICAM BOLE DUZENE

AFIYET OLSUN KUZUM DOYURUR TABI GUZEL OLUYOR YARN BENDE BASLICAM BOLE DUZENE
Ay kuzum yemekler yeni yeni güzel güzel yaparsın şimdi ilk aylar hevesle yapılıyor valla gerçi ben hala yapmayı severim :i temizliktense yemek daha iyi valla kuzum evlilik güzel şeyde o akşam yemeleri demi cips yiyelim film izleyelim mısır patlatalım dondurma alalımlar bitiriyo bizi

C
Canim bu fazla yemiş halinmiekmek bile yememissin:)

ayy yavru aynı ben ıste aksam hep dopmdurma yıyoz annem dıyor bugun noluyo sana götürüyorsun ınsan ıstıyor tv karsısında bıseelr gercekden o zormus. temızlık yaparım zorlanmam da yemek pek anlamıyorum panık yapıorum bıde bakalım aksam yaptık ınsallah gzl olmusdurda :):)

Kankam benim inşallah ben de çok isterim çok da sevindim senin adına çok gezemesen de yine de hava değişimi olmuş tatil tatildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…