- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 28
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.401
Kuzumm panik yapıcak ne var valla mis gibi yaparsın güzel kadının eli lezzetli olur :) evet ya eş istiyo hep yenek bişiler sen de yiyon habire bu sefer :))ayy yavru aynı ben ıste aksam hep dopmdurma yıyoz annem dıyor bugun noluyo sana götürüyorsun ınsan ıstıyor tv karsısında bıseelr gercekden o zormus. temızlık yaparım zorlanmam da yemek pek anlamıyorum panık yapıorum bıde bakalım aksam yaptık ınsallah gzl olmusdurda :):)
Kuzumm panik yapıcak ne var valla mis gibi yaparsın güzel kadının eli lezzetli olur :) evet ya eş istiyo hep yenek bişiler sen de yiyon habire bu sefer :))
Valla aslicim işin zor yeni evliyken diyet yapmaktan daha kötü bişey yoktur heralde
canım benım tesekkur ederım bakalım aksam zehırlenmessek ıyı yaptm demekdır :):):) ısın sakası ne bılım sankı hemen pısdıde cok pıscek gıbı basnda beklıcem nerdeyse :):)
aynen yemeyı seven kısıler olunca farklı oluyor ama bgn spora baslıcam belkı abur cubura fırsat kalmaz.
aynen özlemcım ya ınsan rahat rahat yemek ıstıyorrr :):) ama yapıcam aaa evlendın kılo aldn demelerını ıstemıyorum.
Kuzum şeftali suyu süt yapıyo bende ya ondan içiyom yoksa sevmem bendemeyve süt yapmıyo canım sarısını bebiş yedi evdeki ekmekte küflenmiş hazırladktn snra fark ettm öyle yedm doyduum ama psikolojik sanırım zorunda olduğum için yiyorum süt olsun dye yoksa canm istemiyor aslnda :)
Kuzu bugün mü başlıyosun sporaahadi hayırlı olsunn eşinde gidicek mi
Eveeet tatil dönüşü iş iş iş gelemiyorum çok ama burdayımm
sabah kahvaltım
avuç içi kadar lıght süzme peynir
2 d büyük dilim hindi füme
1 ekşi yeşil elma
salatalık - maydonoz
yeşil çay yine yeşil elma
öğlen sabahın aynısı
Tatil dönüşü bir süre karbonhidrat yemiycem kızlar biraz dengelensin, kahvaltıma ve acıktıkça yeşil elmayı ekledim diyete bugün biraz aktım da yeşil elmayı yiyip kilo verenler çok iyi vermiş bir de you tube da bir diyetisyenin bir kürünü ilzedim epey malzemeli ama yapmak isteyen olursa diye yazıyorum haftada 1-2 gün yapılacak daha çok değil 1 gün de olur
1 yeşil elmanın kabuğu ama kalın soyulacak içi elmalı kalıcak yani
1 dilim taze zencefil
1 kabuk tarçın
bir tk yeşil çay
5-6 tane karabiber
2 limon
8-10 dal maydonoz(saplarıyla)
hepsini 1,5-2 lt suya atıp kaynatıyoruz soğukken atıp kaynayınca da bi 30dk devam ediyoruz sonra süzüp soğutup bütün gün içiyoruz o gün boyunca öğünlerde de yeşil elma yumurta az yağlı sebze yemeği yiyebiliyoruz ama karbonhidrat yok çok etkiliymiş
evet yavru baslım dıyorum ama tabı caymazsam :):) plates var ama topla smdı patron dedıkı o yayar vucudu ıyı dııl sence de ole mı bıde zumba var ama onun saatıne yetsemem sanırım. esım yapıcak aletlere bıncek o bugun gelmez sanırım benı bırakcak bakcak ne aletler var zaten oturdugumuz yerın ıcınde aletler.
canım benım afıyet olsun harıksın yarından ıtıbaren benımde ekmege dur demem lazm eskı duzene donucem ınsallah. guzelmıs asılda keskem yapsak bende elma alım arada yerım.
Canım hoşgeldin ohh bütün enerjileri topladın İyi oldu :)Günaydın herkeseee ben geldiimmmm
Sende hoşgeldin canım :) Düğün fotolarını müsait bir zamanda bekliyorum :) :) Eminim çok güzel bir gelin oldun :)günnayddınnnn bende geldımmm :):)
Canım hoşgeldin ohh bütün enerjileri topladın İyi oldu :)
Sende hoşgeldin canım :) Düğün fotolarını müsait bir zamanda bekliyorum :) :) Eminim çok güzel bir gelin oldun :)
Canım platesten ziyade bence zumba çünkü zumba kardiyo direk yağ yaktırır platesten sıkılabilirsin
ben deniycem yaa malzeme aldım yarın bi yapıyım diyorum
Canım hoşgeldin ohh bütün enerjileri topladın İyi oldu :)
Sende hoşgeldin canım :) Düğün fotolarını müsait bir zamanda bekliyorum :) :) Eminim çok güzel bir gelin oldun :)
İyiyim canım :) Kayıt falan yaptırdım. Yurtda tuttum. Geriye alışveriş kaldı en zorlu kısım. :) :)Sağol kuzu nasılsın halloldu mu okul işlerin
İyiyim canım :) Kayıt falan yaptırdım. Yurtda tuttum. Geriye alışveriş kaldı en zorlu kısım. :) :)Sağol kuzu nasılsın halloldu mu okul işlerin
Aa gerçekten mi Neyse boşver takma canım nazar boncuğu olsun :) Ayy sabırsızlıkla bekliyorum :) :)canım benım cok tesekkur ederım malesef ıstedıgım gıbı geln olamadm sacımı yapamadı ama kınada ıstedgm gıbı oldum yuklerım kısa zamanda
Aa gerçekten mi Neyse boşver takma canım nazar boncuğu olsun :) Ayy sabırsızlıkla bekliyorum :) :)
zumbanın saatıne yetısemıcem gıbı olmadı hafta ıcı 2 gun plates hafta sonu zumba olabılır ama yada yetsrsem zumba da yapabılırım arada da yurume yaparım. sen ne aldın bakım
Sakınan göze çöp batar derler ya seninkide öyle olmuş kuzum :) Bende kiloya çok takıntılıyımdır :) :)aynen canım bende ole dıyorum oda nazarı olsun cok saca takıntılı ldugumdan bole oldu
İyiyim canım :) Kayıt falan yaptırdım. Yurtda tuttum. Geriye alışveriş kaldı en zorlu kısım. :) :)
Bence de bak öyle olur 2 gün plates 2 gün zumba olursa hem yağ yakar hem sıkılaşırsın canım benim,
ben şu kür için elma tarçın zencefil falan aldım akşam yapıcam sabaha soğusun şişede getiricem yarın burda içerim bütün gün bi deniyim bakiiim
Sakınan göze çöp batar derler ya seninkide öyle olmuş kuzum :) Bende kiloya çok takıntılıyımdır :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?