- 23 Haziran 2015
- 1.619
- 6.734
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.421
Çok teşekkür ederim kuzum :) Seninde herşey gönlünce olsun :) O yılların güzeldir :) Derslerle aktiveteleri beraber götüreceğim bakalım kısmet. Sen öğretmen misin eğitimci yazıyorda meslek kısmında :)Hadi bakalım yeni bir başlangıç umarım herşey gönlünce olur ay bak şimdi üniversiteyi kazandığım zamanlar geldi aklıma herşeyin tadını çıkar derslere takma kafayı
Aynen neye takıntılıysan ne hakkında büyük konuşmuşsan hep başına gelir :) Yok şu an kilomdan memnunum. 59 kilo oldugum zamanlardan bahsediyorum. Hatta cts sabah 49.2 dim. O gün piknikteydik. Hunharca yedim ertesi günde 50 ye vurmuş olarak çıktım. Toplarsın merak etme spor salonuda bayağı motive eder seni :) Diyet ve sporla gider o kilocuklar :)bende bı ara elma tarcın yapmısdım sabahdan yapıodm ama kısa vadelı oldu :):) ıcınde lımonda vardı ole hatrlıom yesıl cay yoktu ama.
ınsallah kuzum sıkılasırım evlendı saldı kendını demesnler snra :):)
aynen öle su cenem hıc durmaz hepde basıma gelır yanı. ama cok kılon yok kzuum gayet ıyı gıdıyorsun sen ben saldım gıttı smdı bakalım sporla bıseler yapıcam
Çok teşekkür ederim kuzum :) Seninde herşey gönlünce olsun :) O yılların güzeldir :) Derslerle aktiveteleri beraber götüreceğim bakalım kısmet. Sen öğretmen misin eğitimci yazıyorda meslek kısmında :)
Güzelmiş mesleğin :) İnşallah bol kazançlı bol mutlu günlerin olsun :)Ben edebiyat mezunuyum ama kişisel gelişim ve çağrımerkezi eğitimleri veriyorum insan kaynaklarında çalışıyorum işe alım ve eğitim
Güzelmiş mesleğin :) İnşallah bol kazançlı bol mutlu günlerin olsun :)
Aaa benimde hayalim o yönde :) Ama daha önümde uzun bir yol var. Sende gençsin bu yaşta emekli mi olacaksın canım :)Teşekkür ederim tatlım bol kazancımız olsun ama ben sahil kasabası ve tatil gibi bir hayat diliyorumçalışmıyım artık yeter
yani para ve sahil kasabasında ev olsun ben yine gençliğimi yaşıyım o da olur çocuğumu falan yetiştiriyim güzelce pastalar falan yapıyım yemekleeer yürüyüş deniz daha güzel nasıl olurAaa benimde hayalim o yönde :) Ama daha önümde uzun bir yol var. Sende gençsin bu yaşta emekli mi olacaksın canım :)
Ayy çok güzel ya şu an öyle bir yerde yaşamak vardı. :) Ne güzel olur deniz dibinde bahçeli falan 2 katlı bir ev. Şu an bildiğin daldım hayallere. Umarım ulaşırsın hayallerine :)yani para ve sahil kasabasında ev olsun ben yine gençliğimi yaşıyım o da olur çocuğumu falan yetiştiriyim güzelce pastalar falan yapıyım yemekleeer yürüyüş deniz daha güzel nasıl olur
İyi akşamlar canım :) ben de öptüm senimalahitcim ben çıkıyorum öpüyorum seni herkese iyi akşamlaaar
Gayet iyi canım sağlıklı bir menü :)Bugünkü menu m gelsin öğle iki dilim ekmek 1 yumurta biraz peynir biraz karpuz arada bi avuç fistik ve badem 6 gibi 6 kaşık sebze yemeği 2 kaşık bulgur pilavı ve iki salata yedim
Kuzumm ben hala kaç yemek döküyorum kim bilir el yaptıkça alışıyo :) ben de bozuk mu onu anlamıyom yemeği yapıyom 2 güne bozulmuş gibi geliyo kaldıysa hemen döküyom bazen bozuk olmuyo falan hiç anlamam bozuk yemekten sebzeden meyvedencanım benım tesekkur ederım bakalım aksam zehırlenmessek ıyı yaptm demekdır :):):) ısın sakası ne bılım sankı hemen pısdıde cok pıscek gıbı basnda beklıcem nerdeyse :):)
aynen yemeyı seven kısıler olunca farklı oluyor ama bgn spora baslıcam belkı abur cubura fırsat kalmaz.
aynen özlemcım ya ınsan rahat rahat yemek ıstıyorrr :):) ama yapıcam aaa evlendın kılo aldn demelerını ıstemıyorum.
Kuzuuu ondan sonrası beter annem geldi babamla beraber doldurmuş ellerini gelmiş bissürü şeyle beraber dolma yapmışmı 3 tane yedm öğlen yoğurtla yetmezmiş gibi poğoçada getirmiş bayadır yemediğim en sevdiğimdenAnladım mervetoşum o zaman sorun yok tabii süt yapan neyse o haklısın ama bence de psikolojik olarak doymuşsun çünkü yediğinde bişey yok
Menü süper her zaman ki gibi lokurum :)) süper de bi tarif vermişsin canm bende bunu duydum çok kilo verdiriyormuş evet deneyebiliriz aslında ben içebiliyormuyum acaba .sEveeet tatil dönüşü iş iş iş gelemiyorum çok ama burdayımm
sabah kahvaltım
avuç içi kadar lıght süzme peynir
2 d büyük dilim hindi füme
1 ekşi yeşil elma
salatalık - maydonoz
yeşil çay yine yeşil elma
öğlen sabahın aynısı
Tatil dönüşü bir süre karbonhidrat yemiycem kızlar biraz dengelensin, kahvaltıma ve acıktıkça yeşil elmayı ekledim diyete bugün biraz aktım da yeşil elmayı yiyip kilo verenler çok iyi vermiş bir de you tube da bir diyetisyenin bir kürünü ilzedim epey malzemeli ama yapmak isteyen olursa diye yazıyorum haftada 1-2 gün yapılacak daha çok değil 1 gün de olur
1 yeşil elmanın kabuğu ama kalın soyulacak içi elmalı kalıcak yani
1 dilim taze zencefil
1 kabuk tarçın
bir tk yeşil çay
5-6 tane karabiber
2 limon
8-10 dal maydonoz(saplarıyla)
hepsini 1,5-2 lt suya atıp kaynatıyoruz soğukken atıp kaynayınca da bi 30dk devam ediyoruz sonra süzüp soğutup bütün gün içiyoruz o gün boyunca öğünlerde de yeşil elma yumurta az yağlı sebze yemeği yiyebiliyoruz ama karbonhidrat yok çok etkiliymiş
Canım ne güzel hedefine ulaştın hala menüler süper ya afiyet olsun helal olsun :)Bende yazayım menümü
Sabah 11.00
5 dilim domates
1 tereyağlı yumurta
4 zeytin
Yarım salatalık
1 br tarçınlı süt
Peynir
1 kırmızı erik
Öğle 13.30
5 fındık
Yarım şeftali
Akşam 16.30
Salata
8 tane sulu köfte
1 br yeşilçay
Tam deyimiyle kuş kadar yemissin canimBende yazayım menümü
Sabah 11.00
5 dilim domates
1 tereyağlı yumurta
4 zeytin
Yarım salatalık
1 br tarçınlı süt
Peynir
1 kırmızı erik
Öğle 13.30
5 fındık
Yarım şeftali
Akşam 16.30
Salata
8 tane sulu köfte
1 br yeşilçay
Aynen neye takıntılıysan ne hakkında büyük konuşmuşsan hep başına gelir :) Yok şu an kilomdan memnunum. 59 kilo oldugum zamanlardan bahsediyorum. Hatta cts sabah 49.2 dim. O gün piknikteydik. Hunharca yedim ertesi günde 50 ye vurmuş olarak çıktım. Toplarsın merak etme spor salonuda bayağı motive eder seni :) Diyet ve sporla gider o kilocuklar :)
Teşekkür ederim tatlım bol kazancımız olsun ama ben sahil kasabası ve tatil gibi bir hayat diliyorumçalışmıyım artık yeter
Kuzumm ben hala kaç yemek döküyorum kim bilir el yaptıkça alışıyo :) ben de bozuk mu onu anlamıyom yemeği yapıyom 2 güne bozulmuş gibi geliyo kaldıysa hemen döküyom bazen bozuk olmuyo falan hiç anlamam bozuk yemekten sebzeden meyvedenkuzum almazsın sen de kendine sağlıklı atıştırmalıklar seçersin :) yağsız tuzsuz mısır patlatabilirsin kendine badem yiyebilirsin yoğurt meyve :) en masumları :)))) söyleyen yapıyomu acaba neler yedm neler artıkın yarın başlim ben öğlen 2 dolma akşan 2 poğoça 5 kaşık torku çikolata bir mini kek 2 bisküvi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?