Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Hadi bakalım yeni bir başlangıç umarım herşey gönlünce olur ay bak şimdi üniversiteyi kazandığım zamanlar geldi aklıma herşeyin tadını çıkar derslere takma kafayı
Çok teşekkür ederim kuzum :) Seninde herşey gönlünce olsun :) O yılların güzeldir :) Derslerle aktiveteleri beraber götüreceğim bakalım kısmet. Sen öğretmen misin eğitimci yazıyorda meslek kısmında :)

Aynen neye takıntılıysan ne hakkında büyük konuşmuşsan hep başına gelir :) Yok şu an kilomdan memnunum. 59 kilo oldugum zamanlardan bahsediyorum. Hatta cts sabah 49.2 dim. O gün piknikteydik. Hunharca yedim ertesi günde 50 ye vurmuş olarak çıktım. Toplarsın merak etme spor salonuda bayağı motive eder seni :) Diyet ve sporla gider o kilocuklar :)

Ben edebiyat mezunuyum ama kişisel gelişim ve çağrımerkezi eğitimleri veriyorum insan kaynaklarında çalışıyorum işe alım ve eğitim

Aaa benimde hayalim o yönde :) Ama daha önümde uzun bir yol var. Sende gençsin bu yaşta emekli mi olacaksın canım :)
yani para ve sahil kasabasında ev olsun ben yine gençliğimi yaşıyım o da olur çocuğumu falan yetiştiriyim güzelce pastalar falan yapıyım yemekleeer yürüyüş deniz daha güzel nasıl olur

yani para ve sahil kasabasında ev olsun ben yine gençliğimi yaşıyım o da olur çocuğumu falan yetiştiriyim güzelce pastalar falan yapıyım yemekleeer yürüyüş deniz daha güzel nasıl olur
Ayy çok güzel ya şu an öyle bir yerde yaşamak vardı. :) Ne güzel olur deniz dibinde bahçeli falan 2 katlı bir ev. Şu an bildiğin daldım hayallere. Umarım ulaşırsın hayallerine :)

Bende yazayım menümü
Sabah 11.00
5 dilim domates
1 tereyağlı yumurta
4 zeytin
Yarım salatalık
1 br tarçınlı süt
Peynir
1 kırmızı erik
Öğle 13.30
5 fındık
Yarım şeftali
Akşam 16.30
Salata
8 tane sulu köfte

1 br yeşilçay

Kuzumm ben hala kaç yemek döküyorum kim bilir el yaptıkça alışıyo :) ben de bozuk mu onu anlamıyom yemeği yapıyom 2 güne bozulmuş gibi geliyo kaldıysa hemen döküyom bazen bozuk olmuyo falan hiç anlamam bozuk yemekten sebzeden meyveden kuzum almazsın sen de kendine sağlıklı atıştırmalıklar seçersin :) yağsız tuzsuz mısır patlatabilirsin kendine badem yiyebilirsin yoğurt meyve :) en masumları :)))) söyleyen yapıyomu acaba neler yedm neler artıkın yarın başlim ben öğlen 2 dolma akşan 2 poğoça5 kaşık torku çikolata bir mini kek 2 bisküvi

Anladım mervetoşum o zaman sorun yok tabii süt yapan neyse o haklısın ama bence de psikolojik olarak doymuşsun çünkü yediğinde bişey yok
Kuzuuu ondan sonrası beter annem geldi babamla beraber doldurmuş ellerini gelmiş bissürü şeyle beraber dolma yapmışmı 3 tane yedm öğlen yoğurtla yetmezmiş gibi poğoçada getirmiş bayadır yemediğim en sevdiğimden 2 de ondan yedm akşam arada 5 kaşık torku çikolata 2 bisküvi aaa bide 3 incir yedim ayol tam sopalık oldum

Menü süper her zaman ki gibi lokurum :)) süper de bi tarif vermişsin canm bende bunu duydum çok kilo verdiriyormuş evet deneyebiliriz aslında ben içebiliyormuyum acaba .s

Canım ne güzel hedefine ulaştın hala menüler süper ya afiyet olsun helal olsun :)

Tam deyimiyle kuş kadar yemissin canimguzel beyendim

aynen öle buyuk konusmucaksın canım. o bazen sıslık oluyor bı yemeye almassn cnm ben 1 hafta yedm anca 2 kılo alıp geldım :):)
Teşekkür ederim tatlım bol kazancımız olsun ama ben sahil kasabası ve tatil gibi bir hayat diliyorum çalışmıyım artık yeter

ah kuzum ne guzel olur dmı yada bze sey lazm yazn 3 ay tatıl sonra calısırız ya :):)

canım yemek bozulmaz 2 gune ya bzm evde de ne kdr duruyordu ama cvok yapmıcaksn gercekden kalmasn bı kac gunden snra ınsan yemek ıstemıyor.

masallah senın menude baya ıyımıs kuzu afıyet olsun. bakalım dun domdurma yemedm tuttum kendımıde her zman nasıl ılerler bılemem tabıkı :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…