- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 28
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.441
Kuzuum elimde fazla kaçıyo benim daha hala ayarım tam değilcanım yemek bozulmaz 2 gune ya bzm evde de ne kdr duruyordu ama cvok yapmıcaksn gercekden kalmasn bı kac gunden snra ınsan yemek ıstemıyor.
masallah senın menude baya ıyımıs kuzu afıyet olsun. bakalım dun domdurma yemedm tuttum kendımıde her zman nasıl ılerler bılemem tabıkı :):)
Güzel olmuş canım afiyet olsun ... Bu arada herkese gunaydinKahvaltım 2 incir 2 erik 4 kaşık yulaf 1 çay bardapı süt üzerine tarçın :)
Sağol canımmm :)))Güzel olmuş canım afiyet olsun ... Bu arada herkese gunaydin
Oh canım harikasın valla tebrik ederim seni :))Günaydın kızlargeçen hafta sadece 2 gün diyet yaptim sonrasi kacamaklarla dolu bir hafta oldu halen de toparlanamadim kızım durmadigi icin yemek de yapamiyorum menemen, kahvalti tarzi seyler yiyoruz hep o yüzden de normal ekmek hakkimdan biraz daha fazla ekmek yiyorum pazar günü tartildim 57.800 geldim 600gr vermisim gecen hafta 57 yi bile gördüm çok şükür
Kuzuum elimde fazla kaçıyo benim daha hala ayarım tam değilbenim menü hiç olmadı bugün dengeleme ümidiyle Bismillah diyelim :) kuzu bende tuttum ya dolapta var kaç gün önxr eşimin payı oda yemedi onu bile yiyebilirdim
Günaydın kızlargeçen hafta sadece 2 gün diyet yaptim sonrasi kacamaklarla dolu bir hafta oldu halen de toparlanamadim kızım durmadigi icin yemek de yapamiyorum menemen, kahvalti tarzi seyler yiyoruz hep o yüzden de normal ekmek hakkimdan biraz daha fazla ekmek yiyorum pazar günü tartildim 57.800 geldim 600gr vermisim gecen hafta 57 yi bile gördüm çok şükür
Aaa canım salona mı yazıldn :)yenıyor kuzum evde olunca benmde esım 2 tane almıs snra ıkısınıde yemıs :):)
bende hep yedım bugun ıste artık dıkkat edıcem spora da basladım.
kuzum hosgeldın masallah cok ıyımıs. ah ah bende su hedefıme gelsem ne gzl olurdu :):)
Oh canım harikasın valla tebrik ederim seni :))
aynen öle buyuk konusmucaksın canım. o bazen sıslık oluyor bı yemeye almassn cnm ben 1 hafta yedm anca 2 kılo alıp geldım :):)
ah kuzum ne guzel olur dmı yada bze sey lazm yazn 3 ay tatıl sonra calısırız ya :):)
Günaydın bebikleeerrr
bugün kürümü içiyorum dün yaptımm tadı da fena değil şekersiz bir limonata gibi maydonoz biraz yavanlaştırmış ama yine de içilebilir
kahvaltım
4 tane büyük hindi füme ( migrosta yine 1 alana 1 bedavaydı 2 gün sabah öğle yetiyo öyle olunca)
2kk light süzme peynir
2 salatalık
şimdi de kürümden içicem sabah içtim 1 büyük bardak
Aaa canım salona mı yazıldn :)
bence ömrümüz tatil keyifnde geçsin aslıcım dilemişken tam dileyelimher günümüz tatil gibi neşeli eğlenceli bolluk bereket içinde dinlemeli gezmeli yüzmeli uyumalı sağlıklı geçsin
Bence içersin ama maydonoz suyu nun zararı var mı sana onu bilemiyorumMenü süper her zaman ki gibi lokurum :)) süper de bi tarif vermişsin canm bende bunu duydum çok kilo verdiriyormuş evet deneyebiliriz aslında ben içebiliyormuyum acaba .s
Kuzuuu ondan sonrası beter annem geldi babamla beraber doldurmuş ellerini gelmiş bissürü şeyle beraber dolma yapmışmı 3 tane yedm öğlen yoğurtla yetmezmiş gibi poğoçada getirmiş bayadır yemediğim en sevdiğimden2 de ondan yedm akşam arada 5 kaşık torku çikolata 2 bisküvi aaa bide 3 incir yedim ayol tam sopalık oldum
yenıyor kuzum evde olunca benmde esım 2 tane almıs snra ıkısınıde yemıs :):)
bende hep yedım bugun ıste artık dıkkat edıcem spora da basladım.
kuzum hosgeldın masallah cok ıyımıs. ah ah bende su hedefıme gelsem ne gzl olurdu :):)
Hosbuldum canim. Teşekkürler. İnşallah sende hedefine ulasacaksin tatlim. Spora da baslayacakmissin ohh ne güzelbenim de sıkılasmam lazim aslinda
Canlar merhaba ben gelemiyorum pek kaç gündür yahu :) dün cozutmuştum o yüzden yazmadım dünkü menüleri
Bugün sabah 10 gibi Unonun tost ekmeklerinden kaşarlı sucuklu tost yaptım yanında 6zeytin yedim çayla beraber.
Akşam için şu an fikrim yok bakalım kısmet :)
Canlar merhaba ben gelemiyorum pek kaç gündür yahu :) dün cozutmuştum o yüzden yazmadım dünkü menüleri
Bugün sabah 10 gibi Unonun tost ekmeklerinden kaşarlı sucuklu tost yaptım yanında 6zeytin yedim çayla beraber.
Akşam için şu an fikrim yok bakalım kısmet :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?