Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kuzuum elimde fazla kaçıyo benim daha hala ayarım tam değil benim menü hiç olmadı bugün dengeleme ümidiyle Bismillah diyelim :) kuzu bende tuttum ya dolapta var kaç gün önxr eşimin payı oda yemedi onu bile yiyebilirdim

Günaydın kızlar geçen hafta sadece 2 gün diyet yaptim sonrasi kacamaklarla dolu bir hafta oldu halen de toparlanamadim kızım durmadigi icin yemek de yapamiyorum menemen, kahvalti tarzi seyler yiyoruz hep o yüzden de normal ekmek hakkimdan biraz daha fazla ekmek yiyorum pazar günü tartildim 57.800 geldim 600gr vermisim gecen hafta 57 yi bile gördüm çok şükür

Oh canım harikasın valla tebrik ederim seni :))

yenıyor kuzum evde olunca benmde esım 2 tane almıs snra ıkısınıde yemıs :):)

bende hep yedım bugun ıste artık dıkkat edıcem spora da basladım.

kuzum hosgeldın masallah cok ıyımıs. ah ah bende su hedefıme gelsem ne gzl olurdu :):)

Aaa canım salona mı yazıldn :)

Günaydın bebikleeerrr

bugün kürümü içiyorum dün yaptımm tadı da fena değil şekersiz bir limonata gibi maydonoz biraz yavanlaştırmış ama yine de içilebilir

kahvaltım

4 tane büyük hindi füme ( migrosta yine 1 alana 1 bedavaydı 2 gün sabah öğle yetiyo öyle olunca)

2kk light süzme peynir

2 salatalık

şimdi de kürümden içicem sabah içtim 1 büyük bardak

bence ömrümüz tatil keyifnde geçsin aslıcım dilemişken tam dileyelim her günümüz tatil gibi neşeli eğlenceli bolluk bereket içinde dinlemeli gezmeli yüzmeli uyumalı sağlıklı geçsin

afıyet olsun kuzum cok guzel..

Aaa canım salona mı yazıldn :)

yok canım sıtenın ıcınde aletler var bıde plates derslerı var ama dun ders yoktu bende aletlere bındım.
bence ömrümüz tatil keyifnde geçsin aslıcım dilemişken tam dileyelim her günümüz tatil gibi neşeli eğlenceli bolluk bereket içinde dinlemeli gezmeli yüzmeli uyumalı sağlıklı geçsin

dogru dıyorsun kuzum amın ınsallah bır gun dıleklerımız gerceklesır..

Menü süper her zaman ki gibi lokurum :)) süper de bi tarif vermişsin canm bende bunu duydum çok kilo verdiriyormuş evet deneyebiliriz aslında ben içebiliyormuyum acaba .s
Bence içersin ama maydonoz suyu nun zararı var mı sana onu bilemiyorum

sen bence kürü boşver 2 haftada sağlıklı beslensen verirsin zaten kuzum

ben valla tatilden dolayı hiç konuşma hakkım yok ama hedefin var madem2 hafta diye.. bunlardan biraz vazgeçmen lazım bence mervetoşum

Hosbuldum canim. Teşekkürler. İnşallah sende hedefine ulasacaksin tatlim. Spora da baslayacakmissin ohh ne güzel benim de sıkılasmam lazim aslinda

Hosbuldum canim. Teşekkürler. İnşallah sende hedefine ulasacaksin tatlim. Spora da baslayacakmissin ohh ne güzel benim de sıkılasmam lazim aslinda

sen hedefıne ulas sıkılasırsn ben bu ara yedgm ıcın barı dedm bıraz yapım cok bısey yaptıgım yok dun yurusdum ve bısıklet yaptım bakalım.

Canlar merhaba ben gelemiyorum pek kaç gündür yahu :) dün cozutmuştum o yüzden yazmadım dünkü menüleri

Bugün sabah 10 gibi Unonun tost ekmeklerinden kaşarlı sucuklu tost yaptım yanında 6zeytin yedim çayla beraber.

Akşam için şu an fikrim yok bakalım kısmet :)

hosgeldın tatlım bende menu yazamıyorum tam oturtamaynca :):) su kacamak donusu toplaması ne zor oluyorr

Afiyet olsun kankitoo valla ben de motive olmak için innaılmaz çaba harcıyorum ama üst üste günler rahat geçince toparlamak hakkaten zor oluyo yaa canım sürekli bişeyler istiyo dün akşam evde saklıköy bisküviler vardı gittim geldim onlara baktım ama yemedim yani bayramda da bizimkilerin yanına gidicem orda sağlam yerim diye şu arayı atlatmam dengelemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…