Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

hosgeldın tatlım bende menu yazamıyorum tam oturtamaynca :):) su kacamak donusu toplaması ne zor oluyorr
Hoşbuldum cnm :) aynen dönüşte toparlamak çok zor oluyo ama bu hafta yavaş yavaş alıştırma yapınca toparlarız endişelenmeye gerek yok :)
sağ ol kankacım. Ay valla bayram geliyo bi de dimiii ah ah şunun şurasında 3 hafta var ama biz saldık iyice hehehehe. Ailenin yanına gidince zaten yenir yani. Bi de kurban bayramı oluncaaaaaa

Sorma kanka şimdiden soruyolar ne yapalım diye et hadi neyse ekmeksiz gömerim de börek dolma tatlı asıl fenaaa bakalım allah sonumuzu hayretsin

Ben kahvaltıdan sonra öğlen şekersiz Türk kahvesi ve birkaç saat sonra 1 fincan yeşil çay içtim. Az önce de fındık ve tuzsuz leblebi yedim,1 dilim şeftali attım ağzıma açlığımı bastırsın diye :) düne göre bugün çok iyi gidiyorum hehehhe. Ama akşam yemeğine mantı yiycem iştee banane hıııhhh

afıyet olsun kuzum olsun oglen yemedn aksam bende annemdeym makarna var ama ben ana yemegı yerm ya oglen bulgur yedm tavuk yedm cnku.

günaydınllaarrrrr

dün annemdeydım dogal olarak yedım kızceler 1 kasık makarna ve tavuk gogsu yedım tatlı olarakda :):)

Günaydınnnn fıstıklarım şimcük hastaneden geliyorum çok şükür sadece antibiyotiğimiz uzadı :) ben de bi enerji ya Bismillah diyip başlıyorum nescafe gold a alıştım hastanede ay sade allahtan :) şimcük kahvaltı yapcam annem var :)

canım benım cok gecmıs olsun tekrardan. olsun nescafede bısey yoktur o kdr sekersız ıcıorsun hem.

Günaydınnnn ben akşam 1 tabak mantı yedim ama çok doldurmadım tabi tabağı.yemekten sonra kahve yanında 1 dilim cezerye yedim. Gece de canım meyve istedi valla gümlettim gitti

Bu sabahki kahvaltım :
1 yumurta sarısı ve 2 akını tereyağında pişirdim,peynir zeytin domates ve ekmekle yedim.

Canımmm2 aydır aynı kilodayım ben şaka mı kaydetmişm programa şaşırdım ya
Mervecim ama 2 aydır bir gün kaçamak bir gün dikkat çoğu gün de hep kaçamak yaptın yani ilk aykı gibi beslenmedin o zamanalr hiç yapmıyodun ya da haftada bir tartıdan sonra yapıyordun yani işte maalesef kalorili şeyleri az da yesen kalorisi yüksek olduğundan verilmiyo
Tabii ki bana düşmez ye ya da yeme demek ama vermeme sebebin bu bence yani ne yapmak istediğine gerçekten karar verip ona göre disiplinli gitmen lazım çünkü böyle bi gün ye bi gün yeme olmuyo işte düzen tutmuyo ha ama diyosan ki 54 de gayet iyiyim yeter o zaman işt ebu şekilde yersen sorun yok kaçamak ertesi gün dengeleme almıyosun bu şekilde

gunaydn cnm aynen ole ama tartıldım tatılden snra 64,1 gelmısdıma adettm bıde bu sabah 62,5 geldım
Ohh maşallah aslıcanım ne güzel işte dengeleniyo demek akşam da çok yememişsin zaten sabahı günüdüz kurtar sen onlar akşamı dengeler hem

Afiyet olsun kankam akşam bence sorun yok çünkü öğlenin yok kahvaltın da çok güzel bence afiyet olsun

Günaydın mervetoşum çok çok geçmiş olsun çokşükür iyi demek ki inşallah birann önce tamamen iyileşir soydan bey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…