- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.461
Hoşbuldum cnm :) aynen dönüşte toparlamak çok zor oluyo ama bu hafta yavaş yavaş alıştırma yapınca toparlarız endişelenmeye gerek yok :)hosgeldın tatlım bende menu yazamıyorum tam oturtamaynca :):) su kacamak donusu toplaması ne zor oluyorr
sağ ol kankacım. Ay valla bayram geliyo bi de dimiii ah ah şunun şurasında 3 hafta var ama biz saldık iyice hehehehe. Ailenin yanına gidince zaten yenir yani. Bi de kurban bayramı oluncaaaaaaAfiyet olsun kankitoo valla ben de motive olmak için innaılmaz çaba harcıyorum ama üst üste günler rahat geçince toparlamak hakkaten zor oluyo yaa canım sürekli bişeyler istiyo dün akşam evde saklıköy bisküviler vardı gittim geldim onlara baktım ama yemedim yani bayramda da bizimkilerin yanına gidicem orda sağlam yerim diye şu arayı atlatmam dengelemem lazım
Hoşbuldum cnm :) aynen dönüşte toparlamak çok zor oluyo ama bu hafta yavaş yavaş alıştırma yapınca toparlarız endişelenmeye gerek yok :)
sağ ol kankacım. Ay valla bayram geliyo bi de dimiii ah ah şunun şurasında 3 hafta var ama biz saldık iyice hehehehe. Ailenin yanına gidince zaten yenir yani. Bi de kurban bayramı oluncaaaaaa
Şimdi ben de aynısını yazıcaktım kankaNerelerdesiniz yahuu
Şimdi ben de aynısını yazıcaktım kankanapıyosun bakayım
Napıyım yaa iş güç yeşil çay
Ben kahvaltıdan sonra öğlen şekersiz Türk kahvesi ve birkaç saat sonra 1 fincan yeşil çay içtim. Az önce de fındık ve tuzsuz leblebi yedim,1 dilim şeftali attım ağzıma açlığımı bastırsın diye :) düne göre bugün çok iyi gidiyorum hehehhe. Ama akşam yemeğine mantı yiycem iştee banane hıııhhh
Canımmm2 aydır aynı kilodayım ben şaka mı kaydetmişm programa şaşırdım yaben valla tatilden dolayı hiç konuşma hakkım yok ama hedefin var madem2 hafta diye.. bunlardan biraz vazgeçmen lazım bence mervetoşum
Günaydın kuzummm olsun bebeğim napcan anneye gidince yeniyo :)günaydınllaarrrrr
dün annemdeydım dogal olarak yedım kızceler 1 kasık makarna ve tavuk gogsu yedım tatlı olarakda :):)
Günaydın kuzummm olsun bebeğim napcan anneye gidince yeniyo :)
Günaydınnnn fıstıklarım şimcük hastaneden geliyorum çok şükür sadece antibiyotiğimiz uzadı :) ben de bi enerji ya Bismillah diyip başlıyorum nescafe gold a alıştım hastanede aysade allahtan :) şimcük kahvaltı yapcam annem var :)
Mervecim ama 2 aydır bir gün kaçamak bir gün dikkat çoğu gün de hep kaçamak yaptın yani ilk aykı gibi beslenmedin o zamanalr hiç yapmıyodun ya da haftada bir tartıdan sonra yapıyordun yani işte maalesef kalorili şeyleri az da yesen kalorisi yüksek olduğundan verilmiyoCanımmm2 aydır aynı kilodayım ben şaka mı kaydetmişm programa şaşırdım ya
Ohh maşallah aslıcanım ne güzel işte dengeleniyogunaydn cnm aynen ole ama tartıldım tatılden snra 64,1 gelmısdıma adettm bıde bu sabah 62,5 geldım
Günaydınnnnben akşam 1 tabak mantı yedim ama çok doldurmadım tabi tabağı.yemekten sonra kahve yanında 1 dilim cezerye yedim. Gece de canım meyve istedi valla gümlettim gitti
Bu sabahki kahvaltım :
1 yumurta sarısı ve 2 akını tereyağında pişirdim,peynir zeytin domates ve ekmekle yedim.
Günaydınnnn fıstıklarım şimcük hastaneden geliyorum çok şükür sadece antibiyotiğimiz uzadı :) ben de bi enerji ya Bismillah diyip başlıyorum nescafe gold a alıştım hastanede aysade allahtan :) şimcük kahvaltı yapcam annem var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?