- 16 Temmuz 2008
- 3.006
- 5.238
- 158
- 34
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.481
Sağ ol kankacım :) benim doymam gerekiyor ya ben bunu anladım.doymaZsam sonradan çok yiyorumAfiyet olsun kankam akşam bence sorun yok çünkü öğlenin yokkahvaltın da çok güzel bence afiyet olsun
Ohh maşallah aslıcanım ne güzel işte dengeleniyodemek akşam da çok yememişsin zaten sabahı günüdüz kurtar sen onlar akşamı dengeler hem
Ay canımm nasıl şişmişsin bende 55 geldim bu sabah çok şaşırdım şiştim heralde onu dengelemeye çalışıyorum Allahın izniyle :)gunaydn cnm aynen ole ama tartıldım tatılden snra 64,1 gelmısdıma adettm bıde bu sabah 62,5 geldım
Sağol bitanemm içebilirmiyim yani bi kere falan kuzum nescafeyicanım benım cok gecmıs olsun tekrardan. olsun nescafede bısey yoktur o kdr sekersız ıcıorsun hem.
Kuzum çok üzgünüm farkına bugün vardım inanır mısın günlerdir farkında değilim ya İnşallah eski düzenime gelcem kuzum yaaMervecim ama 2 aydır bir gün kaçamak bir gün dikkat çoğu gün de hep kaçamak yaptın yani ilk aykı gibi beslenmedin o zamanalr hiç yapmıyodun ya da haftada bir tartıdan sonra yapıyordun yani işte maalesef kalorili şeyleri az da yesen kalorisi yüksek olduğundan verilmiyo
Tabii ki bana düşmez ye ya da yeme demek ama vermeme sebebin bu bence yani ne yapmak istediğine gerçekten karar verip ona göre disiplinli gitmen lazım çünkü böyle bi gün ye bi gün yeme olmuyo işte düzen tutmuyo ha ama diyosan ki 54 de gayet iyiyim yeter o zaman işt ebu şekilde yersen sorun yok kaçamak ertesi gün dengeleme almıyosun bu şekilde
Günaydın lokurumm çok şükür ya inşallah canım korkuttu bizi vallahi :)) kahvaltımıda şimdi yaptım 1 buçuk tm bğdy ekmeği 1 domates 1 salatalık 1 soğan 2 dilim peynir şekersiz çay :)Günaydın mervetoşum çok çok geçmiş olsun çokşükür iyi demek ki inşallah birann önce tamamen iyileşir soydan bey
Bence de kanka en güzeli sabah çok yemek zaten ekmek de çok yememişsin yani yumurta ve peynir çok doyuruyo zatenSağ ol kankacım :) benim doymam gerekiyor ya ben bunu anladım.doymaZsam sonradan çok yiyorumbi de böyle deneyelim bakalım. Kısıtlama yapmadan yiyeyim dedim bu sabah. Koydum bütün ekmeği önüme,yumurtaya bandıra bandıra yedim. Peyniri de biraz büyükçe kesmiştim. Valla doyduktan sonra baktım 1 dilimden biraz fazla ekmek yemişim :) şuan gayet iyi hissediyorum. Duygusal yeme sorunu oluyo gün içinde,onu da halletsem süper olcak.
Afiyet olsun kuzucum bence giriyosun bak fazlalıklar da gidiyosabah 1 dılım ekmek yumurta ve peynır zeytın yedm cnm bugun artk duzene gırme zmanı :)
Günaydın lokurumm çok şükür ya inşallah canım korkuttu bizi vallahi :)) kahvaltımıda şimdi yaptım 1 buçuk tm bğdy ekmeği 1 domates 1 salatalık 1 soğan 2 dilim peynir şekersiz çay :)
Hoşgeldinn hatırlıyorum tabi :)sselam kızlar beni hatırlayan var mı ?
Aynen kanka ya. Bütün gün can sıkıntısından filan aklımda ne yesem diye binbir türlü şey dolanıyo. Sürekli yemek odaklıyım bunu atlatmam lazım.Bence de kanka en güzeli sabah çok yemek zaten ekmek de çok yememişsin yani yumurta ve peynir çok doyuruyo zaten
Aynen kanka ya. Bütün gün can sıkıntısından filan aklımda ne yesem diye binbir türlü şey dolanıyo. Sürekli yemek odaklıyım bunu atlatmam lazım.
Evet kankitom ya çok kötü bi durum ve beni rahatsız ediyo artık. Anlamadım nasıl düzelicek yaKanka valla ben de öyleyim de işte taktım elmaya durup durup elma yiyorum yoksa sabah amrkete girdim kuryemişleri falan alıcaktım dedim saçmalama ama bu ara öyle yani habire atıştırasım var ama kurtulmamız lazım böyle olmaz
Ay canımm nasıl şişmişsin bende 55 geldim bu sabah çok şaşırdım şiştim heralde onu dengelemeye çalışıyorum Allahın izniyle :)
Sağol bitanemm içebilirmiyim yani bi kere falan kuzum nescafeyi
Afiyet olsun kuzucum bence giriyosun bak fazlalıklar da gidiyo
Günaydın herkeseee
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1 yeşil elma sonra az önce 1 elma daha yedim ve yeşil çay içtim
hee ama dün akşamı sorarsanııızz 1 bira içtim 1 avuç da kuruyemiş yedim
Hoşgeldinn hatırlıyorum tabi :)
dengelersın cnm bazen tartıda anlamıyoruz ama ben de kılo aldıgımı hıssedıorum karnım epey cıkdı bakalım.
selulıt demısdı kızlar sankı ama ne bılım lokur baslarda ıcıyordu bıde ona sor ıstersen.
ınsallah cnım benım bakalım bı spor programıda yapsam kendıem gıdıcek ınsallah.
afıyet olsun kuzum oda ödülün olsun artık bıra göbegı yapma :):)
Yok kuzu bi tanecik yaa bişey olmaz ondan
uzun zamandır gelmiyordum, çok kilo aldım 76 oldum iradem sıfır yazmadımda
iyi bakalım afıyet olsun kuzum. bende tatlı göbegı yapıcam :):)
hosgeldın masumcum nerelerdesn sen bı gıttın bak kılocukları aldn geldın neyse bastan baslarız nolcak bzde tatıl yaptık aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?