- 15 Nisan 2016
- 2.423
- 4.059
- 53
- 28
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.501
İnşallah kuzum ara öğün 3 incir 7 badem yaptım şimdi :)))Afiyet olsun mervecim hadi bakalım kahvaltı güzel başlamış devamı da güzel gelsin
Kahvaltı süper kuzum elmaya başlamışsın ?? Ooooh keyifler güzel maşallah bebeğim sen tartıldınmı geldikten sonra bidaha :)Günaydın herkeseee
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 1 yeşil elma sonra az önce 1 elma daha yedim ve yeşil çay içtim
hee ama dün akşamı sorarsanııızz 1 bira içtim 1 avuç da kuruyemiş yedim
Kuzum bi gün önce 53.8 falan çıkıyodum 1 günde 1kilo lmadm heralde şişlikmidir nedir anlamadm valla üzgünüm fenadengelersın cnm bazen tartıda anlamıyoruz ama ben de kılo aldıgımı hıssedıorum karnım epey cıkdı bakalım.
selulıt demısdı kızlar sankı ama ne bılım lokur baslarda ıcıyordu bıde ona sor ıstersen.
ınsallah cnım benım bakalım bı spor programıda yapsam kendıem gıdıcek ınsallah.
afıyet olsun kuzum oda ödülün olsun artık bıra göbegı yapma :):)
cnm valla aynen öyle her geçen gün kilo alıyorum iradem zayıfladı
bugün 4. gnüm bakalım yeniden başladım bir de ikinci el bir koşu bantı aldım
Teşekkürler canım darısı senin başına vermem gereken 1 kilo var daha sende en yakın zamanda ulaşırsın hedefine inşallah :)Canım ne güzel hedefine ulaştın hala menüler süper ya afiyet olsun helal olsun :)
Kuş kadar mı ayy bende yazınca ne kadar çok yemişim yaz ya bitmiyor diyorum :)Tam deyimiyle kuş kadar yemissin canimguzel beyendim
Aynen şişlikte çok oluyor :) Ayy bu arada maşallah ne kadar güzel çıkmışsın fotoda ve gayet zayıf gözüküyorsun :)aynen öle buyuk konusmucaksın canım. o bazen sıslık oluyor bı yemeye almassn cnm ben 1 hafta yedm anca 2 kılo alıp geldım :):)
ah kuzum ne guzel olur dmı yada bze sey lazm yazn 3 ay tatıl sonra calısırız ya :):)
cok ıyı yapmıssın canım kosu bandı ınsalah kullanırsın ama. moralını bozma gene verırsın.
Canım takılmış olabilirsin istersen 3 günlük falan detoks yap sonra vermeye devam edersin :)Canımmm2 aydır aynı kilodayım ben şaka mı kaydetmişm programa şaşırdım ya
Kuzum bi gün önce 53.8 falan çıkıyodum 1 günde 1kilo lmadm heralde şişlikmidir nedir anlamadm valla üzgünüm fenasendr şişsindir kuzum ya kilo almamışsndr bde göbek mi hç yktr :))))
Aynen şişlikte çok oluyor :) Ayy bu arada maşallah ne kadar güzel çıkmışsın fotoda ve gayet zayıf gözüküyorsun :)
attı balkona bir saat kullanıyorum akşamları
sporsuz olmuyor çünkü
bakalım bu kez başarılı olurum inş
ne giydigim yakışıyor, nede güzel alışveriş yaabiliyorum
Yok kız sen şu an bile gayet iyisin :) Biraz daha versen gayet güzel gözükürsün. Boyun kaçtı bu arada?var var kuzum tatılde 1 hafta boyunca pişiler su boreklerı bnenı bole yaptı :):)
moral bozma kuzum sen almazsn bı gunde merk etme smdı duzene sokarız hemen kendımızı.
saol kuzum elbıseler bol ondan ben bu etegı aldıgımda ramazandı karnım baay duzdu bıde acdım ya tatılde ılk gıydım ıyıydı son gun resm ıcın gıydm masallahm vardı :):)
bunu dusun sende cnm bende smdı bıraz saldım ama dıorumkı eskı halıme dıılde daha zayf olup gıydıklerım yakıscak. ınsallah yapıcaz.
Biraz tünaydın oldu sanki :) Sanada günaydınGünaydın hatunlar
Akşama kadar kaçamak yapmazsan dengelersin canım artık olan olmuş boşver :) :)Malesef bugün başlangıcı eti popkekle yaptimdaha kahvaltı etmedim
Yok kız sen şu an bile gayet iyisin :) Biraz daha versen gayet güzel gözükürsün. Boyun kaçtı bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?