Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Kahvaltı süper kuzum elmaya başlamışsın ?? Ooooh keyifler güzel maşallah bebeğim sen tartıldınmı geldikten sonra bidaha :)

Kuzum bi gün önce 53.8 falan çıkıyodum 1 günde 1kilo lmadm heralde şişlikmidir nedir anlamadm valla üzgünüm fena sendr şişsindir kuzum ya kilo almamışsndr bde göbek mi hç yktr :))))

Aynen şişlikte çok oluyor :) Ayy bu arada maşallah ne kadar güzel çıkmışsın fotoda ve gayet zayıf gözüküyorsun :)

cok ıyı yapmıssın canım kosu bandı ınsalah kullanırsın ama. moralını bozma gene verırsın.

attı balkona bir saat kullanıyorum akşamları
sporsuz olmuyor çünkü

bakalım bu kez başarılı olurum inş
ne giydigim yakışıyor, nede güzel alışveriş yaabiliyorum

Kuzum bi gün önce 53.8 falan çıkıyodum 1 günde 1kilo lmadm heralde şişlikmidir nedir anlamadm valla üzgünüm fena sendr şişsindir kuzum ya kilo almamışsndr bde göbek mi hç yktr :))))

var var kuzum tatılde 1 hafta boyunca pişiler su boreklerı bnenı bole yaptı :):)

moral bozma kuzum sen almazsn bı gunde merk etme smdı duzene sokarız hemen kendımızı.
Aynen şişlikte çok oluyor :) Ayy bu arada maşallah ne kadar güzel çıkmışsın fotoda ve gayet zayıf gözüküyorsun :)

saol kuzum elbıseler bol ondan ben bu etegı aldıgımda ramazandı karnım baay duzdu bıde acdım ya tatılde ılk gıydım ıyıydı son gun resm ıcın gıydm masallahm vardı :):)
attı balkona bir saat kullanıyorum akşamları
sporsuz olmuyor çünkü

bakalım bu kez başarılı olurum inş
ne giydigim yakışıyor, nede güzel alışveriş yaabiliyorum

bunu dusun sende cnm bende smdı bıraz saldım ama dıorumkı eskı halıme dıılde daha zayf olup gıydıklerım yakıscak. ınsallah yapıcaz.

Yok kız sen şu an bile gayet iyisin :) Biraz daha versen gayet güzel gözükürsün. Boyun kaçtı bu arada?

Kızlar dün sabah tartıldım çok şükür cumartesinden kalan şişlikler gitmiş 49.5 düşmüşüm. Hafta sonuna kadar 200-300 gr daha versem süper :) Ben menümü toplu yazcam akşama doğru böyle parça parça olunca sevmiyorum. Gerçi ben hep öyle yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…