- 23 Haziran 2015
- 1.619
- 6.734
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.521
Ayy ne güzel boyun uzun sayılır bu arada kenarda yazıyormuş şimdi farkettimboyum 1,68 cnm ya benım tek sorun zaten bel ve yanlar cnm ya bakalım onuda sporla ınsallah.
Kızlar dün sabah tartıldım çok şükür cumartesinden kalan şişlikler gitmiş 49.5 düşmüşüm. Hafta sonuna kadar 200-300 gr daha versem süper :) Ben menümü toplu yazcam akşama doğru böyle parça parça olunca sevmiyorum. Gerçi ben hep öyle yapıyorum :)
Ayy ne güzel boyun uzun sayılır bu arada kenarda yazıyormuş şimdi farkettimBenim boyum kısa ya Bel yanlar hallediliyorda bacak çok zor erimiyor :) Benimde üst bölgede sadece biraz yanlarım vardı gitti seninkilerde gider inşallah :) Popoda eridi sadece bacaklarım kaldı erimiyorlar ve artık oraya tek çare spor gibi
Yok canım o kadar çok yemiyorsun :)toplu yazmakda gzl ıste bzm kacamaklar cok olunca sayfa boyuınca gozukmesın dıyorum :):)
kuzu zaten hemen kılo mu alınırmıs ne gzl 49 kılo masallah
Yok ya kısa 163saol kuzum olsun senn boyda ıyıdır. bacak benmde varda once belım gtsn dıorm sonra o gıder yoksa ole gzl vucudum yok kuzum yanı. oda erır cnku zmanla gıdıyor kalmaz o kdr verdın sen spor yapıormuydun.
Senin boyun kacki bu kadar dert yaniyonAyy ne güzel boyun uzun sayılır bu arada kenarda yazıyormuş şimdi farkettimBenim boyum kısa ya Bel yanlar hallediliyorda bacak çok zor erimiyor :) Benimde üst bölgede sadece biraz yanlarım vardı gitti seninkilerde gider inşallah :) Popoda eridi sadece bacaklarım kaldı erimiyorlar ve artık oraya tek çare spor gibi
Kahvaltı süper kuzum elmaya başlamışsın ?? Ooooh keyifler güzel maşallah bebeğim sen tartıldınmı geldikten sonra bidaha :)
Yok canım o kadar çok yemiyorsun :)
Biraz daha vereyim korumaya geçicemde o nasıl olacak bilmiiyorum :) Darısı başına :)
Yok ya kısa 163Benimde vücudum güzel değil. Bacak boyum kısa üst bölgem normale göre uzun. Bacakta kilolu olunca kötü gözüküyor bayağı Spor olarak bol bol yürüyordum dün mesela 11 km den fazla yürüdüm bacağa özel, cardio falan yapmam lazım
Bence de sakin olun ben 1 hafta deli gibi yedim de 2 kilo aldım 1 günde 1 kilo mümkün değil bence hergün de tartılmayın mervetoşum stres yapıyo pazardan pazara tartılın benceKuzum bi gün önce 53.8 falan çıkıyodum 1 günde 1kilo lmadm heralde şişlikmidir nedir anlamadm valla üzgünüm fenasendr şişsindir kuzum ya kilo almamışsndr bde göbek mi hç yktr :))))
Ayy kısa ya ben biraz uzun boy seviyorum o da Allah vermeyince vermiyor yapacak bir şeyim yok :) İnşallah görürsün yakın zamanda şu an gayet iyi gidiyorsun :)1.63 un nesi kısa kizbende öyle diyince 1.50 1.55 falan sandim bende 1.62 yim ahh bende bi 5 li rakamları gorseydim
Bacak boyum üst kısımla orantılı değil üst kısım çok daha uzun 1.70 lerin ki gibi. Hareket yapmaya çalışıyorum ben herşeyi planlarımda yapacak azmi bulamam. 20 yaşındayım. Aynen bakımlı olmak çok önemli yoksa güzellikte bir yere kadar :)ınsallah canım.. koruma ıste bı gun yersen dger gun daha dıkkatlı olursun yavas yavas gecersn yanı yemeye ole bıseler denıcez yanı.
5 cm abartma kız topukluyla tamam ıste :) bu arada kac yasındasın. evet hareket yap cnm bacak boyun kısa sanırsam ama ole deme guzeldır her bayan bakımlı oldukdan snra daha ne olsun
Ayy kısa ya ben biraz uzun boy seviyorum o da Allah vermeyince vermiyor yapacak bir şeyim yok :) İnşallah görürsün yakın zamanda şu an gayet iyi gidiyorsun :)
Bacak boyum üst kısımla orantılı değil üst kısım çok daha uzun 1.70 lerin ki gibi. Hareket yapmaya çalışıyorum ben herşeyi planlarımda yapacak azmi bulamam. 20 yaşındayım. Aynen bakımlı olmak çok önemli yoksa güzellikte bir yere kadar :)
Malesef bugün başlangıcı eti popkekle yaptimdaha kahvaltı etmedim
Kızlar dün sabah tartıldım çok şükür cumartesinden kalan şişlikler gitmiş 49.5 düşmüşüm. Hafta sonuna kadar 200-300 gr daha versem süper :) Ben menümü toplu yazcam akşama doğru böyle parça parça olunca sevmiyorum. Gerçi ben hep öyle yapıyorum :)
Ayy teşekkürler canım :) Olsun şimdi zayıflıyorsun daha iyi :)canım gayet ıyısın boy kılo daha ne olsun 20 yasnda gencecık kızsın hedefıne de ulasdn ne guzel ben o zmanları hep kılolu gecırdım.
Sagol canım seninkilerde gider inşallah zaten çogu şişliktir merak etme sen :) Tartılmıyormusun hafta içinde ben hep tartılıyorumda size söylemiyorum. İnsan öyle daha çok motive oluyor :)Maşallah kuzu hemen dengelemişsin gider haftasonuna kadar bakalım ben aldıklarımı verebildim mi görücez pazar günü sanki bi hafiflik var
Ohh maşallah kuzum gayet iyi :) Hem kepekli unmuş hiç bir şeycik olmaz. Artık kafelerde diyet kafasında :)Eveeet öğlen aşağıda türk kahvesi içtim bir de kepekli undan üzümlü kurabiye yapmışlar bizim kafede çok ısrar ettiler avuç içi büyüklüğünde ve 1 parmak kalınlığında ondan yedim ama çook az şekerli yağsız çok güzeldi baya diyet bişey yapmışlar bayıldım zaten sabah az yemiştim öğlen de onu yemiş oldum acıkırsam yumurtam ve elmam var
Sagol canım seninkilerde gider inşallah zaten çogu şişliktir merak etme sen :) Tartılmıyormusun hafta içinde ben hep tartılıyorumda size söylemiyorum. İnsan öyle daha çok motive oluyor :)
Ohh maşallah kuzum gayet iyi :) Hem kepekli unmuş hiç bir şeycik olmaz. Artık kafelerde diyet kafasında :)
Bende hafta ortası 1-2 kere tartılıyorum. Eee sen zaten reglmişsin o yüzden bu kadar farketti tartıdaTartılmıyorum csanım şuan çünkü reglm pazartesi tartıldım 54 düm ama bakalım pazara görücez ama regl olmadığım zamanlarda arada ben de tartılıyorum da hergün değil hafta ortası bi kere falan
sabah 1 yumurta 1 elma yemiştim öğlen de onu yedim 5-6 gibi yine yumurtalarım var elmam var yani ondan bişey olmaz sanırım günlük ekmek hakkım gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?