Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

boyum 1,68 cnm ya benım tek sorun zaten bel ve yanlar cnm ya bakalım onuda sporla ınsallah.
Ayy ne güzel boyun uzun sayılır bu arada kenarda yazıyormuş şimdi farkettim Benim boyum kısa ya Bel yanlar hallediliyorda bacak çok zor erimiyor :) Benimde üst bölgede sadece biraz yanlarım vardı gitti seninkilerde gider inşallah :) Popoda eridi sadece bacaklarım kaldı erimiyorlar ve artık oraya tek çare spor gibi

toplu yazmakda gzl ıste bzm kacamaklar cok olunca sayfa boyuınca gozukmesın dıyorum :):)

kuzu zaten hemen kılo mu alınırmıs ne gzl 49 kılo masallah

saol kuzum olsun senn boyda ıyıdır. bacak benmde varda once belım gtsn dıorm sonra o gıder yoksa ole gzl vucudum yok kuzum yanı. oda erır cnku zmanla gıdıyor kalmaz o kdr verdın sen spor yapıormuydun.

toplu yazmakda gzl ıste bzm kacamaklar cok olunca sayfa boyuınca gozukmesın dıyorum :):)

kuzu zaten hemen kılo mu alınırmıs ne gzl 49 kılo masallah
Yok canım o kadar çok yemiyorsun :)
Biraz daha vereyim korumaya geçicemde o nasıl olacak bilmiiyorum :) Darısı başına :)

saol kuzum olsun senn boyda ıyıdır. bacak benmde varda once belım gtsn dıorm sonra o gıder yoksa ole gzl vucudum yok kuzum yanı. oda erır cnku zmanla gıdıyor kalmaz o kdr verdın sen spor yapıormuydun.
Yok ya kısa 163 Benimde vücudum güzel değil. Bacak boyum kısa üst bölgem normale göre uzun. Bacakta kilolu olunca kötü gözüküyor bayağı Spor olarak bol bol yürüyordum dün mesela 11 km den fazla yürüdüm bacağa özel, cardio falan yapmam lazım

Senin boyun kacki bu kadar dert yaniyon

Kahvaltı süper kuzum elmaya başlamışsın ?? Ooooh keyifler güzel maşallah bebeğim sen tartıldınmı geldikten sonra bidaha :)

Yok kuzum pazara inşallah çünkü işte pazartesi tartıldım 54 düm ama regl oldum 1 saat sonra ve daha bitmedi pazara biter sanırım tartılıcam pazar günü inşallah gitmiştir aldıklarım

Yok canım o kadar çok yemiyorsun :)
Biraz daha vereyim korumaya geçicemde o nasıl olacak bilmiiyorum :) Darısı başına :)

ınsallah canım.. koruma ıste bı gun yersen dger gun daha dıkkatlı olursun yavas yavas gecersn yanı yemeye ole bıseler denıcez yanı.

5 cm abartma kız topukluyla tamam ıste :) bu arada kac yasındasın. evet hareket yap cnm bacak boyun kısa sanırsam ama ole deme guzeldır her bayan bakımlı oldukdan snra daha ne olsun

Kuzum bi gün önce 53.8 falan çıkıyodum 1 günde 1kilo lmadm heralde şişlikmidir nedir anlamadm valla üzgünüm fena sendr şişsindir kuzum ya kilo almamışsndr bde göbek mi hç yktr :))))
Bence de sakin olun ben 1 hafta deli gibi yedim de 2 kilo aldım 1 günde 1 kilo mümkün değil bence hergün de tartılmayın mervetoşum stres yapıyo pazardan pazara tartılın bence

1.63 un nesi kısa kizbende öyle diyince 1.50 1.55 falan sandimbende 1.62 yim ahh bende bi 5 li rakamları gorseydim
Ayy kısa ya ben biraz uzun boy seviyorum o da Allah vermeyince vermiyor yapacak bir şeyim yok :) İnşallah görürsün yakın zamanda şu an gayet iyi gidiyorsun :)
Bacak boyum üst kısımla orantılı değil üst kısım çok daha uzun 1.70 lerin ki gibi. Hareket yapmaya çalışıyorum ben herşeyi planlarımda yapacak azmi bulamam. 20 yaşındayım. Aynen bakımlı olmak çok önemli yoksa güzellikte bir yere kadar :)

canım gayet ıyısın boy kılo daha ne olsun 20 yasnda gencecık kızsın hedefıne de ulasdn ne guzel ben o zmanları hep kılolu gecırdım.

Maşallah kuzu hemen dengelemişsin gider haftasonuna kadar bakalım ben aldıklarımı verebildim mi görücez pazar günü sanki bi hafiflik var

Eveeet öğlen aşağıda türk kahvesi içtim bir de kepekli undan üzümlü kurabiye yapmışlar bizim kafede çok ısrar ettiler avuç içi büyüklüğünde ve 1 parmak kalınlığında ondan yedim ama çook az şekerli yağsız çok güzeldi baya diyet bişey yapmışlar bayıldım zaten sabah az yemiştim öğlen de onu yemiş oldum acıkırsam yumurtam ve elmam var

Maşallah kuzu hemen dengelemişsin gider haftasonuna kadar bakalım ben aldıklarımı verebildim mi görücez pazar günü sanki bi hafiflik var
Sagol canım seninkilerde gider inşallah zaten çogu şişliktir merak etme sen :) Tartılmıyormusun hafta içinde ben hep tartılıyorumda size söylemiyorum. İnsan öyle daha çok motive oluyor :)

Ohh maşallah kuzum gayet iyi :) Hem kepekli unmuş hiç bir şeycik olmaz. Artık kafelerde diyet kafasında :)

Sagol canım seninkilerde gider inşallah zaten çogu şişliktir merak etme sen :) Tartılmıyormusun hafta içinde ben hep tartılıyorumda size söylemiyorum. İnsan öyle daha çok motive oluyor :)

Tartılmıyorum csanım şuan çünkü reglm pazartesi tartıldım 54 düm ama bakalım pazara görücez ama regl olmadığım zamanlarda arada ben de tartılıyorum da hergün değil hafta ortası bi kere falan

Ohh maşallah kuzum gayet iyi :) Hem kepekli unmuş hiç bir şeycik olmaz. Artık kafelerde diyet kafasında :)

sabah 1 yumurta 1 elma yemiştim öğlen de onu yedim 5-6 gibi yine yumurtalarım var elmam var yani ondan bişey olmaz sanırım günlük ekmek hakkım gibi oldu

Bende hafta ortası 1-2 kere tartılıyorum. Eee sen zaten reglmişsin o yüzden bu kadar farketti tartıda
Bu kadar mı yiyeceksin gün boyunca detoks gibi birşey yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…