Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bende hafta ortası 1-2 kere tartılıyorum. Eee sen zaten reglmişsin o yüzden bu kadar farketti tartıda
Bu kadar mı yiyeceksin gün boyunca detoks gibi birşey yapıyorsun

Tatil dönüşü aldım diye bu hafta biraz dengeleme haftası yapmaya çalışıyorum ama kader ağlarını örüyor sürekli dün akşam bira içtim bi tane arkadaşlarla çıktık 1 avuç da kuruyemiş yedim öyle olunca bugün de az yemeye çalışıyorum yarın da şirkette gün var herkes bşey yapıp getiricek aaaahh ahh

Ayy kötü olmuş ya illa bozdurcaklar sana diyeti :) Dün arkadaş kurbanı olmuşsun yoksa sen yapmazsın böyle kaçamaklar :)

afıyet olsun kuzum cok guzel haffmıs zaten bende hemn olcum yapmaya basladım ole bı anlattn kı merklı ben :):)

gün mü hemıde yarın bızde gelelım :):)

Ayy kötü olmuş ya illa bozdurcaklar sana diyeti :) Dün arkadaş kurbanı olmuşsun yoksa sen yapmazsın böyle kaçamaklar :)

Sorma valla kimseyle görüşmemem lazım sanırım daha ne uğraşıyosun aman ye aman iç diye herkes bi çaba içinde halbuki bayramvar yani bayrama kadar artık yarın da yerim ama sonra yok

Sorma valla kimseyle görüşmemem lazım sanırım daha ne uğraşıyosun aman ye aman iç diye herkes bi çaba içinde halbuki bayramvar yani bayrama kadar artık yarın da yerim ama sonra yok
Aynen yarın jübileni yaparsın :) En azından bu bayramda fazla tatlı yok :) Çok kaçamak olmaz Banada diyorlar çok zayıfladın yeter cılız bir şeye dönüştün diye yemek yedirmeye çalışıyorlar dedim noluyoruz ben böyle iyiyim :) :)

Benim de annem yüzün kaşık kadar daldı diyip duruyo şimdi gidince onu kepçe yapmak ellerinden geleni yaparlar bu bayram normalde tatlı yok da ben bizimkilerle yaşamadığımdan şimdi gidince az zamanda nekadar yedirebiliriz diye yaparlar

Allah ım ya güldürdün beni Zayıflayınca herhalde senin aç yaşadığını düşünüyorlar. Sende artık azcık yersin onların hatrına :) Benim annem artık bana karışmıyor. İlk başlarken laf etmişti sonra baktı ki ben kararlıyım ve kaçamak yapınca suratım çekilmiyor artık karışmıyor. Hatta misafirlikte o yemez diyor benim zayıfladığımı görünce şimdi o da diyete başladı. Dr da zayıflaman lazım demiş başladı bakalım ben gidince devam edebilecek mi :)

Bence de sakin olun ben 1 hafta deli gibi yedim de 2 kilo aldım 1 günde 1 kilo mümkün değil bence hergün de tartılmayın mervetoşum stres yapıyo pazardan pazara tartılın bence
Evet kuzum benim sakinim detoks yapmam lazım markete gitmeliyimm alışveriş yapayım neler yesem neler yesem ayyy murat topoğlunun diyeti var sabah kahvaltı 1 dlm ekmekle normal öğlen ve akşam salata yoğurt ilk hafta ikinci hafta sebze çorba ekleniyo onu yapayım diyorum uarın başlarım ama bugün yemek yiyim diyorum :)

Yok kuzum pazara inşallah çünkü işte pazartesi tartıldım 54 düm ama regl oldum 1 saat sonra ve daha bitmedi pazara biter sanırım tartılıcam pazar günü inşallah gitmiştir aldıklarım
Kuzum gitmiştir ya regl çok etkiliyo insanı ben de pazara kadar 4 gün başlayım artıkın bakalım kaç gitcek 15 günde 5 kilo gitse varya nefis olur :)

Bebeğimmm harikasın ya seni örnek alıcam kendme biz senle aynı kilodaydık solladın beni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…