- 3 Aralık 2010
- 6.515
- 6.652
- 198
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.541
Bende hafta ortası 1-2 kere tartılıyorum. Eee sen zaten reglmişsin o yüzden bu kadar farketti tartıda
Bu kadar mı yiyeceksin gün boyunca detoks gibi birşey yapıyorsun
Hg masum aramıza bende bıraktım 73 oldum geri başladım dün sukurki 70.8 gördüm sende bırakma devam et canim
Ayy kötü olmuş ya illa bozdurcaklar sana diyeti :) Dün arkadaş kurbanı olmuşsun yoksa sen yapmazsın böyle kaçamaklar :)Tatil dönüşü aldım diye bu hafta biraz dengeleme haftası yapmaya çalışıyorum ama kader ağlarını örüyor sürekli dün akşam bira içtim bi tane arkadaşlarla çıktık 1 avuç da kuruyemiş yedim öyle olunca bugün de az yemeye çalışıyorumyarın da şirkette gün var herkes bşey yapıp getiricek aaaahh ahh
Eveeet öğlen aşağıda türk kahvesi içtim bir de kepekli undan üzümlü kurabiye yapmışlar bizim kafede çok ısrar ettiler avuç içi büyüklüğünde ve 1 parmak kalınlığında ondan yedim ama çook az şekerli yağsız çok güzeldi baya diyet bişey yapmışlar bayıldım zaten sabah az yemiştim öğlen de onu yemiş oldum acıkırsam yumurtam ve elmam var
Tatil dönüşü aldım diye bu hafta biraz dengeleme haftası yapmaya çalışıyorum ama kader ağlarını örüyor sürekli dün akşam bira içtim bi tane arkadaşlarla çıktık 1 avuç da kuruyemiş yedim öyle olunca bugün de az yemeye çalışıyorumyarın da şirkette gün var herkes bşey yapıp getiricek aaaahh ahh
Ayy kötü olmuş ya illa bozdurcaklar sana diyeti :) Dün arkadaş kurbanı olmuşsun yoksa sen yapmazsın böyle kaçamaklar :)
gelin gelin de bana kalmasıngün mü hemıde yarın bızde gelelım :):)
afıyet olsun kuzum cok guzel haffmıs zaten bende hemn olcum yapmaya basladım ole bı anlattn kı merklı ben :):)
Aynen yarın jübileni yaparsın :) En azından bu bayramda fazla tatlı yok :) Çok kaçamak olmaz Banada diyorlar çok zayıfladın yeter cılız bir şeye dönüştün diye yemek yedirmeye çalışıyorlar dedim noluyoruz ben böyle iyiyim :) :)Sorma valla kimseyle görüşmemem lazım sanırımdaha ne uğraşıyosun aman ye aman iç diye herkes bi çaba içinde halbuki bayramvar yani bayrama kadar artık yarın da yerim ama sonra yok
Benim de annem yüzün kaşık kadar daldı diyip duruyo şimdi gidince onu kepçe yapmak ellerinden geleni yaparlarAynen yarın jübileni yaparsın :) En azından bu bayramda fazla tatlı yok :) Çok kaçamak olmaz Banada diyorlar çok zayıfladın yeter cılız bir şeye dönüştün diye yemek yedirmeye çalışıyorlar dedim noluyoruz ben böyle iyiyim :) :)
Ayy sende bendensin canım. Ama çok şükür eski halime göre bayağı toparlandım :)benimd boyum 1,62 üst bacakalrım kalın ve kocaman bi simitim var
Allah ım ya güldürdün beniBenim de annem yüzün kaşık kadar daldı diyip duruyo şimdi gidince onu kepçe yapmak ellerinden geleni yaparlarbu bayram normalde tatlı yok da ben bizimkilerle yaşamadığımdan şimdi gidince az zamanda nekadar yedirebiliriz diye yaparlar
Evet kuzum benim sakinim detoks yapmam lazım markete gitmeliyimm alışveriş yapayımBence de sakin olun ben 1 hafta deli gibi yedim de 2 kilo aldım 1 günde 1 kilo mümkün değil bence hergün de tartılmayın mervetoşum stres yapıyo pazardan pazara tartılın bence
Kuzum gitmiştir ya regl çok etkiliyo insanı ben de pazara kadar 4 gün başlayım artıkın bakalım kaç gitcek 15 günde 5 kilo gitse varya nefis olur :)Yok kuzum pazara inşallah çünkü işte pazartesi tartıldım 54 düm ama regl oldum 1 saat sonra ve daha bitmedi pazara biter sanırım tartılıcam pazar günü inşallah gitmiştir aldıklarım
Bebeğimmm harikasın ya seni örnek alıcam kendme biz senle aynı kilodaydık solladın beni :)Kızlar dün sabah tartıldım çok şükür cumartesinden kalan şişlikler gitmiş 49.5 düşmüşüm. Hafta sonuna kadar 200-300 gr daha versem süper :) Ben menümü toplu yazcam akşama doğru böyle parça parça olunca sevmiyorum. Gerçi ben hep öyle yapıyorum :)
gelin gelin de bana kalmasın
hem bugday unu kuzum gayet ıyı ekmekde yemıyorsun afıyet olsn ne gzl ole alcaksn ole yıceksn daha hafıf olur hem nem nem :):)Kuzum baya büyüktü ama çok kalın deildi ama çok beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?