- 23 Haziran 2015
- 1.619
- 6.734
- 158
- Konu Sahibi MerveeTunaa
-
- #13.561
Ayy çok teşekkür ederim kuzum siz böyle dedikçe çok mutlu oluyorum bir şeyi başarmış gibi oluyorum. Çok şükür az kaldı sıkılaşmaya başlayacağım alt bacağımda sarkma oldu. Sende inşallah 4'lü rakamlara düşersin :) :)Bebeğimmm harikasın ya seni örnek alıcam kendme biz senle aynı kilodaydık solladın beni :)
Allah ım ya güldürdün beniZayıflayınca herhalde senin aç yaşadığını düşünüyorlar. Sende artık azcık yersin onların hatrına :) Benim annem artık bana karışmıyor. İlk başlarken laf etmişti sonra baktı ki ben kararlıyım ve kaçamak yapınca suratım çekilmiyor artık karışmıyor. Hatta misafirlikte o yemez diyor benim zayıfladığımı görünce şimdi o da diyete başladı. Dr da zayıflaman lazım demiş başladı bakalım ben gidince devam edebilecek mi :)
Aynen kuzu şimdi elma yerim sanırım yine ve yumurtalarım var ama 6 gibi yiyim diyorum akşam yemeği niyetinehem bugday unu kuzum gayet ıyı ekmekde yemıyorsun afıyet olsn ne gzl ole alcaksn ole yıceksn daha hafıf olur hem nem nem :):)
Oh lokurum klasik sen valla minik bikurabiye hem de diyet :))Eveeet öğlen aşağıda türk kahvesi içtim bir de kepekli undan üzümlü kurabiye yapmışlar bizim kafede çok ısrar ettiler avuç içi büyüklüğünde ve 1 parmak kalınlığında ondan yedim ama çook az şekerli yağsız çok güzeldi baya diyet bişey yapmışlar bayıldım zaten sabah az yemiştim öğlen de onu yemiş oldum acıkırsam yumurtam ve elmam var
Aynen bayağı bir vermesi lazım onunda. 25-30 kilo gibi. Gidene kadar 4'lü rakamlara düşersin orada da çok almazsın diye düşünüyorum :)Ne güzel işte kararlı olunca onlar seni değil sen onları etkiledin inşallah annen de verir sağlık için de vermek lazım, ben de bakalım gidene kadar bi toparlıyım da orda da alsam yine veririm gelince
Kuzum harbiden canı gönülden söylüyorum sen başardın vallahi az kiloda kilo vermek çok daha zor oluyor :))Ayy çok teşekkür ederim kuzum siz böyle dedikçe çok mutlu oluyorum bir şeyi başarmış gibi oluyorum. Çok şükür az kaldı sıkılaşmaya başlayacağım alt bacağımda sarkma oldu. Sende inşallah 4'lü rakamlara düşersin :) :)
Sende yapacaksın inaniyorum ben sana. Seninde çok az kaldıKuzum harbiden canı gönülden söylüyorum sen başardın vallahi az kiloda kilo vermek çok daha zor oluyor :))
Aslında çok küçük değildi mervecim el kadar vardı ama ekmek emediğim için sanırım sorun olmıycak asıl yarın fenaa kekler börekler bakalım napıcamOh lokurum klasik sen valla minik bikurabiye hem de diyet :))
Aynen bayağı bir vermesi lazım onunda. 25-30 kilo gibi. Gidene kadar 4'lü rakamlara düşersin orada da çok almazsın diye düşünüyorum :)
Canım sen ne güzel kilolar veren bi insansın tabii ki yine başarırsın o günleri düşüniki tane dügün vardı hep aynı tepklleri aldım ne olmuş sana dedi herkes
geçen yılki hiç birşeyim olmuyor kızlar inş bu kez sonuna kadar giderim
Aynen kuzu şimdi elma yerim sanırım yine ve yumurtalarım var ama 6 gibi yiyim diyorum akşam yemeği niyetine
Acıkmadım valla akşam da gidip bol miktarda makarna salatası yapıcam ohh mayonezli garnitürlüaynen kuzum 6 da ye sen acıkmamıssndır cunku.
Canım sen ne güzel kilolar veren bi insansın tabii ki yine başarırsın o günleri düşün
Ekmek yoksa problem yok kuzum :) bak böreklere keklere dayanmak çok zor ama dayanmalıyız yahu tatilin kaçamakların üstüneAslında çok küçük değildi mervecim el kadar vardı ama ekmek emediğim için sanırım sorun olmıycak asıl yarın fenaa kekler börekler bakalım napıcam
İnanıyomusun gerçekten kuzum sağol desteğin için İnşallah yaparım sizinleSende yapacaksın inaniyorum ben sana. Seninde çok az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?