Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

Bebeğimmm harikasın ya seni örnek alıcam kendme biz senle aynı kilodaydık solladın beni :)
Ayy çok teşekkür ederim kuzum siz böyle dedikçe çok mutlu oluyorum bir şeyi başarmış gibi oluyorum. Çok şükür az kaldı sıkılaşmaya başlayacağım alt bacağımda sarkma oldu. Sende inşallah 4'lü rakamlara düşersin :) :)

Ne güzel işte kararlı olunca onlar seni değil sen onları etkiledin inşallah annen de verir sağlık için de vermek lazım, ben de bakalım gidene kadar bi toparlıyım da orda da alsam yine veririm gelince

hem bugday unu kuzum gayet ıyı ekmekde yemıyorsun afıyet olsn ne gzl ole alcaksn ole yıceksn daha hafıf olur hem nem nem :):)
Aynen kuzu şimdi elma yerim sanırım yine ve yumurtalarım var ama 6 gibi yiyim diyorum akşam yemeği niyetine

Oh lokurum klasik sen valla minik bikurabiye hem de diyet :))

Ne güzel işte kararlı olunca onlar seni değil sen onları etkiledin inşallah annen de verir sağlık için de vermek lazım, ben de bakalım gidene kadar bi toparlıyım da orda da alsam yine veririm gelince
Aynen bayağı bir vermesi lazım onunda. 25-30 kilo gibi. Gidene kadar 4'lü rakamlara düşersin orada da çok almazsın diye düşünüyorum :)

Kuzum harbiden canı gönülden söylüyorum sen başardın vallahi az kiloda kilo vermek çok daha zor oluyor :))

Oh lokurum klasik sen valla minik bikurabiye hem de diyet :))
Aslında çok küçük değildi mervecim el kadar vardı ama ekmek emediğim için sanırım sorun olmıycak asıl yarın fenaa kekler börekler bakalım napıcam

Aynen bayağı bir vermesi lazım onunda. 25-30 kilo gibi. Gidene kadar 4'lü rakamlara düşersin orada da çok almazsın diye düşünüyorum :)

İnşallah canım yaa nekadar çok gitse kar valla 25-30 da verilir yeter ki azim olsun ben 18 kilo verdim yani sabırlı olmak lazım

iki tane dügün vardı hep aynı tepklleri aldım ne olmuş sana dedi herkes
geçen yılki hiç birşeyim olmuyor kızlar inş bu kez sonuna kadar giderim
Canım sen ne güzel kilolar veren bi insansın tabii ki yine başarırsın o günleri düşün

Menüm
Kahvaltı 8 adet formbuskivi
Küçük kutu peynir

Öğlen
Yarım kase corba,,pirinçli yoğurt.mercimekli
Avuç içi kadar mücver iki tane
Üzerine yogurt..

Akşam
Bir domates bir salatalık
Bir dilim peynir.

Şuan bantta yürüyorum bir saat yuruycem.

Aslında çok küçük değildi mervecim el kadar vardı ama ekmek emediğim için sanırım sorun olmıycak asıl yarın fenaa kekler börekler bakalım napıcam
Ekmek yoksa problem yok kuzum :) bak böreklere keklere dayanmak çok zor ama dayanmalıyız yahu tatilin kaçamakların üstüne

Öğlen menüm 5 kaşık nohut 3 kaşık bulgur 4 kaşık yoğurt akşam arası şekersiz türk kahvesi 3 kaşık dondurma akşam 5 kaşık yoğurt 5kaşık nohut taneleri sadece :) pul biberle ekmeksiz :)

kızlar bu günü komple yazayım

kahvaltı:
1 probiyotik yoğurt meyveli
sucuk
1 yuvarlak ekmek(hamburger ekmeği boyutunda)

ara öğün:
1/3 suffle

bol bol yeşil çay

akşam yemeği:
saymadan yedim kaşıkları ama tahmini yazayım
3-4 dolu kaşık pilav
4-5 kaşık türlü(kızartma türlüsü )
1 adet imambayıldı

akşam yemeğinden sonra 1 ptobiyotik yoğurt meyveli
şimdi form kayısı çayı içiyorum
63 kiloydum akşam yemeğinden sonra kıyafetli olarak

yarın çok daha diyete uygun bi menü ile beslenmeye kararlıyım

Günaydınnn :)
Kahvaltımı bitirdim şimdi,yazayım:
1 dilim ekmek Unonun boyutlarından birazcık büyük
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
Minik domates-salatalık,
1 sivri biber
1 kk peynir
Yanında su içtim.

Dün öğlen 3.30 gibi yemiştim en son. Biraz fazla yemiştim acıkmıyım diye ve acıkmadım da:)Gece de canım bi helva çekti ki sormayın üşenmedim yaptım 1 dolu kaşık yedim valla un helvasıydı sütlü :) kaydı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…