Kızlar gelin benimle beraber Zayıflayınn

günaydın cnm esra sende iki ögün yiyorsun dimi hatırladıgım kadarıyla ,
helva yemeseymişsin diycem de oluyor işte bazen

günaydın cnm esra sende iki ögün yiyorsun dimi hatırladıgım kadarıyla ,
helva yemeseymişsin diycem de oluyor işte bazen
2 öğün yemeye çalışıyorum ama arada olmuyo tabi :) neyse ki çok yemedim ya olsun canım çok istemişti

Afiyet olsun canım. Kahvaltın çok güzel birşeycik olmaz canım az yemişsin akşam da yemek yememişsin zaten

günaydınnnlarrrrr

1 dilim ekmek
peynır lor peynır dıl peynır karısık bıseler :):)
5 adet zeytın
1 yumurta

aksam menum ıse 2 kasık bulgur
3 4 kasık bezelye yogurt

Günaydın canım afiyet olsun. Menülerin çok güzel sende güzel bir başlangıç yaptın bir ben toparlanamadım hadi siz tatile gittiniz bende öyle birşey de olmadı saldım kendimi daha da düzelemedim

Günaydın canım afiyet olsun. Menülerin çok güzel sende güzel bir başlangıç yaptın bir ben toparlanamadım hadi siz tatile gittiniz bende öyle birşey de olmadı saldım kendimi daha da düzelemedim
Sen toparlarsın cnm ya bi rahatlık geliyo insana kilo verdikçe :)

yok kız bende toparlayamadım hıc ya bı gun once annemdeydk sutlu tatlılar makarnalar aldı basını gıdıyor malesef.

Kuzuuuuum günaydın kahvaltın mikemmel :) 3.30 da yiyip en son akşam un helvası yapıp yemek mi bak aklıma yattı bu fikir çoook mantıklı

Kızlar bu sabah yine dayanamayıp tartıldım 54.3 çıktım şişlik varmış baya sanırım ama yinede üstüne almamış değilim göründüğü üzere Allah nasip edetse süper gidicem ve kalan fazlalıklarımı vericem 5kilo 15 günde gitse kalanını yavaş yavaş versem diye plan program yapıp buzdolabına liste astım bile planlar hazır pazarımız yarın alışveriş yarına kaldı bugünde evdekilerle diyet modundayım alışverişimi tamamlayımda değişik diyet tariflerle karşınızda olucam netten araştırmalara başlıyorum :) buarada canlarım yarın ehliyet sınavım var pek çalışamadım malum durumlardan dolayı bol şans dileyin dua edin bana :)

Aslımm özüne dönmüşsün süpersiiiin

SAOL KUZUM BENIM BAKALIM DONMEYE CALISIYORUM.

canım benım oluyo bazen sıslık olsun gıder kac kılo verdn sncda hıc arastırma yapma aynen devam et zaten verıyorsun öle devamı gelmeyebılıyor cunku.

sınav ıcınde ınsallah guzel sonuclar alırsın canım..

54 kilomu süper bir kilo yaaa 54 kilo olsam kilo vermek istemezdimmm heralde benim için hayal senin kilon maşalahh,

ehiyet sınavında geçmiş sorulardan çalışsaydın hep öyle çıkıyor sorular tabi 10 yıl önceden bahsediyorum şşimdiide degişmemiştir sanırım başarılar

Bugün bende tartıldım canım 58.3 çıktım 500 gram almışım. O kadar yiyince aldım tabi kiloları bir de benim reglim 2 gün gecikti acaba ondan mı yoksa yediklerimden mi bilemedim
sınav için başarılar diliyorum canım inşallah iyi geçer ehliyet bende alacam bakalım ne zaman gidebilecem kursa

Kuzum araştırma derken eski bildiklerimi toparlayıp yazdım kağıda dolaba astım bide yemek tarifi yani diyeti daha eğlenceli hale getirmek için değişik salatalar menüler falan bakıcam yoksa detokstur sulardır falan yapmıcam :) sağol kuzum benim Amin : ₩

Oy kuzum sağol 54 bile bana fazla 1.62 boyun bacaklarım hala kalın :) tabii ki sende vericeksin bak tekrar geldin buraya bak ben 2 aydır aynı kilodaymşm not almşm deftere şimdi yeni düzene başladım vermek için ama kilo koruyabiliyorum artık onu çözdüm :)) canım eski testleri hep çözüyorum İnşallah başarıyla geçerim ya :) çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…