Gelinlik Modelleri kızlar gelınlıgımı sectımmmm bende

zeynep_ist21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
213
0
46
Bursa
kızlarrr 10 ekımde poravam olacak resmı cekıp gostercem su dalgası gıbı hazır ama ust tarafı duzeltılecek sadece ılk gıydıgımde acayıp geldı gelınlık gıymek hosuma gıttı heyecanlandım bıraz gelınlıgım cok guzel olacak 10 ekım hemen gelsede tekrar gıysem yaaa :) resım cekınce sızı paylasıcam kaydirigubbakcemile3

Ohoo daha çok yaa Ekim'e merak ettim ben daha şimdiden. Eminim çok güzel olacaktır canım. Ben de kısmetse haftaya bakacağım artık gelinliklere. Geçen ay şööyle bir fikir olsun diye baktım. Düğünümdeymişim gibi heyecanlandım resmen ilk giydiğim zaman. Çok eğlenceliymiş :))))

Bu arada düğün ne zaman? Yani ne kadar önceden hazırlandığını merak ettim de...

17 ekim de 1 ay kaldı dugunume ewet gelınlıgın ıcındeyken heyecanlandım yaaa daha bugun hazırlandımmm dugun alısverısıne yaa hemen ekım gelsın dıe dua edıorum bır daha gıymek ıstıorum yaaa cok eglencelı yaa ılk defa bole bısı denedım sabırsızla gelınlıgı beklıorum benım kı kıralık olacagı ıcın bıde 2 kere gelınlık gıycegım ıcın nıkahtan sonra 8 ekımden sonra pazartesı gunu gıdecem

hayırlısı olsun tebrik ederim cnm :)

tsk ederım saolun ewet zuhal topalla izdivacda tanısmıstım persembe gunu cıktım eskı nısanlımın yuzunden 10 kılo verdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…