- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
- 208
- Konu Sahibi bella-donna
-
canım yapacağın şey belli..alcaksın nişanlı karşına açık açık konuşcaksın..öyle telefonda konuşmayla sms le olmaz bu işler..
belli ki çocuğun bir sorunu var ama senle ilgisi yok..belki paylaşmaıyordur erkekler kolay anlatamaz böyle şeyleri...
evet sorunu var.kafamda cözemedigim sorular var ama anlatamam en iyisi kapansin bu mesele sen daha fazla yipranma dedi bana.bende ona bu beni daha cok üzüyor farkinda degilmisin dedim,simdi unutmasi daha kolay olur ilerde pisman olmucagin ne malum deyip kestirip atiyor.yarin buluscaz nasil davrancam bilmiorummmmm
yarın buluşckmışsınız ne güzel işte fırsat bu fırsat...
onu çok sevdiğini onun ve ilişkiniz için üzüldüğünü anlat...
bir de sorunu ne olursa olsun ona elinden geldiğince destek olacğını falan konuş...
inşaallah yarın herşey düzelir canım...
Cok hizli baslayan asklar, cok ta hizli bitiyor gibi. Buyu bozulunca bir anda gerceklerle yuzlesmek agir geliyor bazi bedenlere. Ask baska sevgi baska. Bi de erkeklere onlari sevdigini asik oldugunu belli edince cok simariyorlar sanirim. Avci olmak onlarin daha cok hosuna gidiyor. E seven kadin surekli kacamaz ya? Sanirim sorun hizli gelisen iliskilerde. Sevsen bile herseyi cok hizli yasamayacaksin. Bekliycen, birak kivransinlar.
sana olan sevgisi bitmiş ve seni kaybetmeyi çoktan göze almış bir adam için çabalayacağımm bir şekilde olacak bu iş diyorsann senin tercihinnn.Ama sana birşey söyleyeyimm.Şuan nişanlılık döneminde sana sevgisinin azaldığını vs. söyleyen biri senle uzun süre evli kalmaaz.Yapamazsınız nasıl diyim şuan bir şekilde ikna etsende onu ileride olmaz.Bence bu olaydan yara almadan bitirmeye çalış.Ki bence nişanlın bu ilişkiyi bitirmiş kafasında ne yapsan kar etmez kanımca..
ya çok üzüldm ve nişanlının bu dengeszliğine şaşırdım ama bu sana karşı bişey değilmiş kardeşinin dedğine göre, ve bi an önce bu durum düzelsn çok mutlu olun
ailesiyle, işiyle ilgili bir sorun olabilir. hızla nişanlanmak ve evlilik hazırlıkları yüzünden kafası karışmış olabilir. belki de ortada maddi bir sıkıntı vardır. erkekler özellikle de maddi sıkıntıları bize anlatmak istemiyorlar. bir tür gurur ve güç meselesi oluyor onlar için. en iyisi, olayı derinlemesine kurcalamak:)
aklında başka birinin olma ihtimali var gibi.bir anda vazgeçmesi çok anlamsız.bence sorunun gerçekten ne olduğunu öğrenmeye çalışın.düzelir diye bekleyip kendinizi tüketmeyin derim
Aklında baskası olmadıgından eminim defalarca sordum,zaten yalan söylemeyi hic beceremez.kafam karışık haftalardır düşünüyorum sana haksızlık ettigimi biliyorum ama ben kötümser biriyim diyor.fikirlerimiz uyuşmazsa nolacak ben hazır değilim diyor.cesitli sebepler ufak tefek ama hep aynı kapıya çıkıyor KORKU.evlenmekten korkuyor resmen
tatlım alacaksın karsına konusacaksın.. ama ben adamı haklı gordum bıraz kusura bakma.. o parmaga takılan yuzuk bırkere cıktımı hayrını arama artık.. sevgılılık degıl kı bu ayrılalım bıtsın demek.. sevgılıyken bıle ılıskıyı yıpratır boyle seyler kı sız nısanlısınız.. karsına al ve konus cok pısman oldugunu ve onu cok ıstedıgını anlat.. baska caren yok baska
hımm..
insanların fikirleri düşünceleri aynı olamaz ki zaten. her evlenen insan karşısında kendisiyle birebir aynı fikirde, aynı düşüncelere sahip bir eş düşünmüyor,öyle birini kimse bulamıyorki.
evliliğin sorumluluğu büyük.kaldıramayacağını düşünmüş olabilir.
fikirlerinizin uyuşup uyuşmayacağını anlamak için biraz zaman verin birbirinize madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?