- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.478
- 158
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah .. umudum kalmadı ama.O aldığı ahlarla mutlu olamaz ama senin önünde yepyeni bir sayfa var yepyeni düzgün insanlar var diye düşünüp içini ferahlat doğru insanı bulduğunda kinin öfken söner zaten bu günüme şükür dersin
herkesten çok cabuk sıkılan biri zaten sanırım. ilişkimizin başında da bana demşti ben birine 1-2 yıl dayansam evlenirim o kişiyle demişti. sevmediği kadını her türlü yönden (duygusal- cinsel) olarak aldatabileceğini söylemişti.Bütün genellemeler yanlıştır tabiki bu da yanlış sadece mecazlı bir cümle. Herhalde okumamış bir şey bilmeyen o ne derse yapacak kendi dikri olmayan bir kızla evlenicem demek istemiş. Bulsun öyle kız (tabi varsa) ve mutlu olsun ben bu gezegeni terkederim.
Bende bir köy okulunda öğretmenim. Köy kızlarında gördüğüm şeyler hiç mi hiç hoş değil. Ama bunun ne önemi var ki köy kızı kısmına fazla takılıyorsun. Köy kızı veya bilmem nerenin kızı ne önemi var ? Adam başka birilerini sana tercih ediyor mevzu bu. Ve evet bu da hakarettir. Ve evet bu da aşağılanmaktır. Ve evet senin bu adam için değmez deyip silkinip bir kendine gelmen gerekir.onu sevdiğim yada kaybettiğim için yas tutmuyorum. bu kadar aşağılanmak hem de haketmediğim halde bunları duymak beni mahvetti. ne kendime güvenim kaldıııı ne mutluluğum. köydeki kızlar nasıl oluyor bana anlatır mısın.? bizim de köyümüz var biz de gideriz kalırız köyde. benden farkları yok hiç birinin.
Kendine gel.Kötü kızmısın da kötü kız muamelesi yapmış diyorsun.Bundan sonra böyle hissetmene sebebiyet verdirme kimseye.Köyden kız alıcam.Böyle zihniyette biri için bugün gözyaşı döküyorsun.Onunla olsan,kahır çekersin.Ailen seni okumaya göndermiş.Almışsın diplomanı.Bak önüne.merhaba kızlar;
daha önce çok konu açtım buraya. yine hala aynı kişi , yine hala aynı dert. gece yatarken aklımda o , sabah uyandığımda o.
söyledikleri yaptıkları aklımdan çıkmıyor. gururum kalbim acıyor. dünden beri aklımda yankılanıyor ilişkimiz sürerken söylediği bir söz ' ben köyden kız alıcam ' . sonra şakaya vurdu tabi ben tartısınca.
bu nasıl bir iş ya. benimle neden o kadar ısrarla çabalarla beraber oldu o zaman. bunu diyen fakülte 1.si olmuş bir insan üstelik. nasıl bu kadar kötü ve acımasız olabilir.
kızlar mezun oldum ben de . bugün bavulumu topladım artık ailemin yanına dönüyorum ama psikolojim pek yerinde değil. bu psikolojiyle nasıl iş bulurum nasıl çalışırım bilmiyorum.
berbat hissediyorum kendimi. ben haketmedim bunu. köyden aldığı kızla mutlu mu olucak yani..
benim ne eksiğim vardı ya. gururumla oynadı, okulda bir arkadaşım bana selam verse kavgalar etti sanki bişey yapıyomusum gibi. nasıl bir insan bu. bana kötü kız muamelesi yapmış hep düşündükçe aklımı kaçırcak gibi oluyorum.
Hiç kimse hakketmez.. ama malesef bozuk insanlar.. zaman çok kötü zaman..acımasız vicdan kalmamış insanlarda.. iligine kadar kurutmak Tek dertleri.. Boşver.. Herkes için Hayırlısı bu..sanırım haklısınız. onunla bir ömür geçiremezdim zaten. ayrılırken de yüzüne söyledim seninle bir hayat geçmez diye. ama yine de kötü kız muamelesi görmek üzdü beni. haketmedim inanın bana. belki onu aldattığımı falan sanıcaksınız. okuldaki arkadaşlarımla bile selamı sabahı kestim yani onun paranoyaları yüzünden. suç yapmadım ya
Tamı tamına yaşadıklarımızın fazlası var eksiği yok. Ama iyi ki olmamış diyorum hep.bundan sonra gelecek olan farklı mı olucak sanki. artık kimseyi de sevemem sanırım yalnız başıma ölüp gidicem
insanlık bir lutuf ve herkese nasip olmuyor.merhaba kızlar;
daha önce çok konu açtım buraya. yine hala aynı kişi , yine hala aynı dert. gece yatarken aklımda o , sabah uyandığımda o.
söyledikleri yaptıkları aklımdan çıkmıyor. gururum kalbim acıyor. dünden beri aklımda yankılanıyor ilişkimiz sürerken söylediği bir söz ' ben köyden kız alıcam ' . sonra şakaya vurdu tabi ben tartısınca.
bu nasıl bir iş ya. benimle neden o kadar ısrarla çabalarla beraber oldu o zaman. bunu diyen fakülte 1.si olmuş bir insan üstelik. nasıl bu kadar kötü ve acımasız olabilir.
kızlar mezun oldum ben de . bugün bavulumu topladım artık ailemin yanına dönüyorum ama psikolojim pek yerinde değil. bu psikolojiyle nasıl iş bulurum nasıl çalışırım bilmiyorum.
berbat hissediyorum kendimi. ben haketmedim bunu. köyden aldığı kızla mutlu mu olucak yani..
benim ne eksiğim vardı ya. gururumla oynadı, okulda bir arkadaşım bana selam verse kavgalar etti sanki bişey yapıyomusum gibi. nasıl bir insan bu. bana kötü kız muamelesi yapmış hep düşündükçe aklımı kaçırcak gibi oluyorum.
köy olayı nedir?Köyden olunca ne oluyor ki namus kafada biter, köyleri kentle ne alakası var. Sende hala bu hakareti unutup arkasından yas mı tutuyorsun. Pes.
Sonra noldu buldu mu köy kızıBegenemedikleri sehirli kızlarla takilan da kendileri. Bu kafayla o zaman kendilerini neden köy kizlarina layık görüyorlar ?
Aptal bu erkekler ya bizim bir tanidigimiz da her halti yapip "bana kurs kizi bul" diyordu anasina. Asalaklar
Çok takılmadım zaten. Ama takılsaymısım keşke. Benden önce kimle ne yaşadı bilmiyorum ama kadınlar aldatıyor diyordu. Güvenmiyordu hiç. Bu konularda cok çok cok tutucu. Herkes önem verir elbet ama bu biraz daha farklıydı.bence şakasına söylemiş bunu.. bnm erkek arkadaşlarmdanda bi iki tanesi böyle demişti ama şakasına. yada senle ewlenp köye yerleşelm falan ... erkekler böyle diyebilr bazen. başka sorun yoksa çok takmaman gereken bi söz bnce.
Namuslu da olsa ister hakkı dicem. Namys da yok kendisindeköyü şehri yok bu işin çok cahilmiş..
bizzat eşimin köyündeki kızların kullandığı sosyal medya hesapları, giyimleri kuşamları flörtleri beni şoke etmişti !
böyle namus abidesi erkeklerin nasıl kadınlarla evlendiklerini çoook gördüm.. boş ver şükret kurtulmuşsun cahilden..
okumak cehaleti alır ..lik baki kalır diyeceğimde bunun cehalette kalmış ..