- Konu Sahibi laledemirci55
-
Benim de yok ama olmasını çok isterdim ilgi tamamen benim üzerimde şuan ailede ve ben aşırı ilgiye gelemeyen bir insanım
Benim eltimle aram cok iyi dusunun ki kaynimla benim ne sohbetim vardi ne biseyim ayni sekilde esimde konusmuyordu kardesiyle evlendi eltim sayesinde daha akli basinda biri oldu kaynim , benden 7 yas kucuk eltim kacarak evlendiler banada abla diyodu dedirtmedim cok dusunceli kibar bi kiz arada hatalari yanlislari oluyo tabi ama yasina bagliyorum sık sık arar konusur gorusuruz biz gorumcelerden dertliyiz ikimizde tez vakitte ipleri koparttik o tarafla gorusmuyoruz yolda gorsek selamlasmiyoruz bile iki tarafta iyi olduktan sonra kiskaclik olmadigi surece anlasilmayacak durum yok bence
Evlendiğimde olacak ama şimdiden müstakbel elti diyeyim ben ona :)
Kendisi benden 6-7 yaş büyük. İki kez bir araya geldik. Mesafeli, ama iyiydik. Bakalım gelecek günler ne gösterecek =)
Benim iki tane var.büyük olan hep kıskanç,dedikoducudur.diğeri ile aramızda 2-3 yaş var.bana abla diyor,uzakta o hiç görmedim.bana abla demesi tuhaf gelse de bişey demedim.
öylelerinden uzak durulmali bence :) digerinle araniz iyise sorun yok
hmm eltinle aranin iyi olmasina sevindim ama görümce durumuna üzüldüm....ama bazi görümceler o kadar sorunlu ki...benimde var basimda nasil kiskaniyor var ya
aynen bıktım kıskanç hallerinden,dedikodusundan.bayramdan bayrama görüşüyoruz.diğerini görmedim,telden konuşuyoruz,iyi kıza benziyor.bana abla demesi uygun mu sizce?ben 6 yıllık evli ve ikinciye hamileyim.o geç evlendi aramızda 2-3 yaş var.saygıdan diye düşünmek istiyorum ama...
Bizim gorumcelerdeki olayda kiskanclik arkadan konusma dedikodu 2 side benden buyuk dolayisyla eltimden de buyukler daha evlenemediler onun acisi onlardaki biz onlardankucuguz diye laf sokmalar ukala davranislar insan olsalar onlarlada anlasirim ama degiller malesef samsundamisin buarada 55
bana elti demeyin.
yıllar önce eşime ilgi duyan kız şu an eltim olduğu için bu konuda hassasım.
Konuşmuyoruz mutluyum :) kıskanç ve işgüzar lazım değil.
bişey sorcam kızlar benim eşimle aramda 6 yaş var eşim en büyük görümcem benden 4 yaş büyük ama ismi ile hitap ediyorum bozuluyomuş biraz ama onunda bana yenge demesi gerekiyor bizdede böyle sizce ne yapmalıyım hep kendi istedikleri olsun isterler söylesem banada yenge demez biliyorum hem küçüğüm hemde yediremez kendine bende ona abla demek istemiyorum evlide değil çünkü
Size neden yenge desin ki sizden buyukmus gorumceniz
bizde böyle çünkü yani bizim adetlere göre etrafımdada birçok örneği var
bana elti demeyin.
yıllar önce eşime ilgi duyan kız şu an eltim olduğu için bu konuda hassasım.
Hmm bilemiyorum ben gorumceme abla derim.bende 5 yas buyuk.Bana yenge demedi hic demesinide istemem.Aramiz da cok iyidir.Sizin araniz nasil bilemicem tabi
bilmiyorum belki ben yanlışımdır ama eşim onun abisi sonuçta bu yüzden ona abla diyesim gelmiyor zaten abla denilecek bi olgunluğuda yok ben hissedemedim başından beri ismiyle hitap ediyorum mesela arkadaşım var oda yenge diyo aynı yaştalar ama abisinin eşi sonuçta arkadaşım evli olsaydı belkide diyemezdi yenge ama diyo yani aynı şekilde oda benden önce evlenmiş olsaydı abla derdim saçmamı düşünüyorum acaba :26: ama bana mantıklı geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?