- 3 Ekim 2010
- 11.530
- 3.932
- 448
- Konu Sahibi laledemirci55
-
En iyisi umursamamak kendi hayatinizi kendiniz kurun...sizin hayatiniz yuvaniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bana elti demeyin.
yıllar önce eşime ilgi duyan kız şu an eltim olduğu için bu konuda hassasım.
ben de senin gibiyim, dua ediyorum sürekli kayınlarım evlensin hemende çocukları olsun diye,çıldırcam yoksa az kaldı!
benm eltim yok ama 2 tane kaynim var kaynimin sevglisi benden 5 yas buyuk kaynimda buyuk ama ben en buyuk abileriyle evliyim yenge diyorlar bana
Ilk evlendıgımde cok sevdıgım saygı duydugum bırıydı ama daha sonra bunları hıc haketmedıgını anladım . Evıne bı saat bı kahve ıcmeye gıtsem kı o gel gel derdı (meger yalandan ıste maksat çağırmış olsun) neyse gıderdım evınde ütü yapardı gıderdım telefonla 1 saat konuşurdu ve bıdaha gıttım temızlık yaptı. Bunları hadı normal karşılayan bırıyım.en son kaynanamla dedıkodumu yaptı.kaynanam agzından kaçırınca anladım.meger ne konuşsak gıdıp anlatıyormuş benden 16 yas buyuk yınede bır kızkardeşi olarak degıl eltı olarak gördü .neyse yalan konuşması dedıklerını yüzüne vurduğumda ınkar etmesı ınsanların yanında benı aşağılamaya calışması falan vs soğudum .artık evıne gıtmıyorum.arada arasırız sebeb ortamlarımız aynı bı mesafemız var esprıler yapıp gulusuruz.artık varlığıma alıştı sanırım çünkü ben evlenmeden önce yegane gelındı.belkıde bundandı tavırları.son olarak artık evrime ne almışım nereye tatıle gıtmısız neyı nekadara almışız bunlara takmışlar aılece merak edıyorlar.öle işte ne dıyımki bana karşı bütün yanlışlarını Allah'a havale etmısım kocasıda bızı dolandırdı ev alıcaz dıye kredı cektırdı almadı cektıgımız kredı bıze kaldı paramızda uçtu gıttı . Eltım söyle dedı;e ne yapalım Hakan'a borcumuz vardı .hamıleydım 9 ay hergece Allah'a havale ettım . Allah sımdı burunlarından getırıyor bende görüyorum . Allah yardımcıları olsun.
O zaman napıyoruz dua ediyoruz ALLAH hayırlı ve iyi görümce elti kayınvalide üçlüsünü versin
benimde mayısta eltim olacak..iyi bir kıza benziyor.hoş sohbet birisi....inş.sonuda öyle olur..
Sen yine bir süre sonra kurtulacaksın bende kayın da yok
Yilda gordugum 1 defa com kultur farki var aramizda nasilsin iyi misin bitti hbukadar beni sevmiyorlar bunu da hissediyorum
Benim eltim yok ama görümceden daha iyidir heralde eltiler.
benm eltim yok ama 2 tane kaynim var kaynimin sevglisi benden 5 yas buyuk kaynimda buyuk ama ben en buyuk abileriyle evliyim yenge diyorlar bana
canim hatirlatmak istemem asla....anlatmak istemessen anlatmassin tatlim
Canım anlatılmayacak bişey değil de uzatmak istemedim ben hamileyken dedi ki şunu alma gereksiz bunu alma boşa harcama benim çocuklarınki duruyo falan bilmişlik yaptı ki eşimle herşeyi aldık kimseye minnet etmeden
beşiğe gelince ben veririm alma dedi ablamın oğlununki de duruyordu ( ikiz çocuklarım ) biz de tamam dedik yaşına girince oda alırız şimdi iki park beşik yeter
Buraya kadar normal ama ben salak hiç bişeyden kısmam normalde ya iki beşikle mi tasarruf edeceğim di mi
Ben doğurdum beşik yok neyse küçükler nasılsa diye ikisi aynı beşikte yattı 3-4 ay oldu büyüdüler sığmıyorlar sordum oğlum hala yatıyo ama neyse falan dedi ben de almadım
(bu arada ben ya seninki de küçük daha yatar demiştim hamileyken yok yok demişti ve çocuğa oda takımı da alındı)
Bu muhabbeti bilen yakın bi arkadaşım oğlumunkini vereyim alma dedi ben alacakken tmam dedim
Geçen ablamın beşik kırıldı bu kez nabzını ölçmek için sordum kullanıyormusun diye cevaba inanamazsın yatağa uygun korkuluk bulamadım da yanına koydum çocuk düşmesin diye korkuluk niyetine duruyor dedi !!!!
Şimdi sinir oluyorum keşke alsaydım diyorum çocuklar beşiklerde rahat edebiliyor mu fln diye kuruyorum bi kaç ay içinde Allah izin verirse oda takımı almayı planlıyorum ama çok üzüldüm(
Uzun ve karışık olmuş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bişey sorcam kızlar benim eşimle aramda 6 yaş var eşim en büyük görümcem benden 4 yaş büyük ama ismi ile hitap ediyorum bozuluyomuş biraz ama onunda bana yenge demesi gerekiyor bizdede böyle sizce ne yapmalıyım hep kendi istedikleri olsun isterler söylesem banada yenge demez biliyorum hem küçüğüm hemde yediremez kendine bende ona abla demek istemiyorum evlide değil çünkü
Evli olmakla ne ilgisi var
Görümcen senden 4 yaş büyük abla demiyosun, bi de sana yenge mi desin istiyosun
Bilmiyorum görümcem benden 2 yaş, eşi 1 yaş küçük
Arada ismimi arada yenge diyorlardı
Sonra sordular, nasıl isterseniz öyle hitap edin dedim. Kasmaya gerek yok
Evli olmakla ne ilgisi var
Görümcen senden 4 yaş büyük abla demiyosun, bi de sana yenge mi desin istiyosun
Bilmiyorum görümcem benden 2 yaş, eşi 1 yaş küçük
Arada ismimi arada yenge diyorlardı
Sonra sordular, nasıl isterseniz öyle hitap edin dedim. Kasmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?