Kizlar hadi aksam sohbeti yapalim :) eltilerinizle aralariniz nasil?

benm eltim yok ama 2 tane kaynim var kaynimin sevglisi benden 5 yas buyuk kaynimda buyuk ama ben en buyuk abileriyle evliyim yenge diyorlar bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok zor isim canim allaha dua et bol bol cirkin karakterli olmasi cok kötü....sen bak kendi yuvana...

Sen yine bir süre sonra kurtulacaksın bende kayın da yok

görümce de mi yok? kötüymüş o ya bizimkilerin sosyal bir çevreside yok her haftasonu birlikteyiz . çocuk doğurasım gelmiyorum bunların manyakça sevgisi yüzünden. kaynımın birinin sevgilisi var ama daha işi yok evlenemiyorlar, diğerinin işi evi arabası var ama evlenesi yok,geziyor anca.şöyle çok iyi çok hamarat bir elti gelse de keşke de beni unutsalar

benm eltim yok ama 2 tane kaynim var kaynimin sevglisi benden 5 yas buyuk kaynimda buyuk ama ben en buyuk abileriyle evliyim yenge diyorlar bana

Ne güzel saygi var iste bende oda yok.....

canim hatirlatmak istemem asla....anlatmak istemessen anlatmassin tatlim

Canım anlatılmayacak bişey değil de uzatmak istemedim ben hamileyken dedi ki şunu alma gereksiz bunu alma boşa harcama benim çocuklarınki duruyo falan bilmişlik yaptı ki eşimle herşeyi aldık kimseye minnet etmeden
beşiğe gelince ben veririm alma dedi ablamın oğlununki de duruyordu ( ikiz çocuklarım ) biz de tamam dedik yaşına girince oda alırız şimdi iki park beşik yeter
Buraya kadar normal ama ben salak hiç bişeyden kısmam normalde ya iki beşikle mi tasarruf edeceğim di mi

Ben doğurdum beşik yok neyse küçükler nasılsa diye ikisi aynı beşikte yattı 3-4 ay oldu büyüdüler sığmıyorlar sordum oğlum hala yatıyo ama neyse falan dedi ben de almadım
(bu arada ben ya seninki de küçük daha yatar demiştim hamileyken yok yok demişti ve çocuğa oda takımı da alındı)

Bu muhabbeti bilen yakın bi arkadaşım oğlumunkini vereyim alma dedi ben alacakken tmam dedim

Geçen ablamın beşik kırıldı bu kez nabzını ölçmek için sordum kullanıyormusun diye cevaba inanamazsın yatağa uygun korkuluk bulamadım da yanına koydum çocuk düşmesin diye korkuluk niyetine duruyor dedi !!!!

Şimdi sinir oluyorum keşke alsaydım diyorum çocuklar beşiklerde rahat edebiliyor mu fln diye kuruyorum bi kaç ay içinde Allah izin verirse oda takımı almayı planlıyorum ama çok üzüldüm (

Uzun ve karışık olmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Iste laf olsun derler derler arkasi gelmez....cok insan var öyle ya sinir bozucu....konusmasinlar o zaman ya güveniyorsun sonra suclu olarak kaliyorsun....

Evli olmakla ne ilgisi var
Görümcen senden 4 yaş büyük abla demiyosun, bi de sana yenge mi desin istiyosun

Bilmiyorum görümcem benden 2 yaş, eşi 1 yaş küçük
Arada ismimi arada yenge diyorlardı
Sonra sordular, nasıl isterseniz öyle hitap edin dedim. Kasmaya gerek yok

ben kimse kimseye bişey desin istemiyorum 4 yaş büyük olabilir ama hiçte 4 yaş büyük bi hali ve olgunluğu yok tamammı niyetim bana yenge demeside değil ama o ona abla dememi istiyor yüzüme karşı bişey söylenmedi bende benim ona abla demem için onunda bana yenge demesi lazım çünkü eşim abisi ayrıyeten bu benim düşüncem ve bizim kültürümüze görede böyle bizde kimse kimseye büyük olduğu için yenge dayı amca denmez he çok yaygın değil ama bize görede doğrusu böyle yaniii bende çok meraklı değilim ama ona abla diye hitap etmek çokta içimden gelmiyor bende bana yenge desin diye ölmüyorum böyle şeylere çok karşıyım zaten sadece benim ona ismiyle hitap etmemin çokmu abes olduğunu öğrenmek için yazmıştım abeste değilmiş

ayrıca evet bize göre evli ve bekar arasında çooooook fark vardır tıpkı 20inde evlenen bi kızın hayatı ile 25inde okuyan bi kızın hayatı gibi sonuçta 2side bir değildir beklentiler farklıdır ve ona göre muamele edilir yenge mevzusuda bunlardan biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…