Kizlar hadi aksam sohbeti yapalim :) eltilerinizle aralariniz nasil?

Benim abimin eside benden 1 yas ufak ben ona ismiyle hitap ediyorum oda bana ismimle hitap eder.Boyle seylere cok takilmamak lazim bence icinden nasil geliyorsa oyle davran.Benim gorumcem iyidir.Ona ismiyle de hitap etseydim sorun yapmazdi galiba

içimden geldiği gibi davranıyorum zaten ama bi kaç kere kaynanamla konuşurken işte x... ablanda şöle yaptı fln anlatıyodu ama ben ismiyle hitap ediyodum eşimde demişti desen çok mutlu olur diye bende garibime gelir sen onun abisisin bende senin eşin sana abi diyipte benim ona abla demem garibime gider dedim bişey demedi bencilce düşünüyorum heralde biliyorum eşimle ben bir değilim ama ne bilim ters geliyor düşüncelerime mesela benim gibi davranan insanlara ismiyle hitap ederim ama baktım daha olgun daha ağır abla derim 2 yaş bile olsa

Benimki hem fesat, hem Ukraynalı.
Dil,adet,arkadaşlık,saygı,efendilik ... falan hiçbirini bildiği yok. Hem de kem gözlü, böylesi şeytani bakışlı kıskançlık dolu bi insan tanımamıştım ben.

Neyse ki kayınbiraderimle birlikte kendi memleketinde yaşıyolar da, yazdan yaza anca geliyolar. Fffffff ama aşırıııı SİNİR OLUYORUM GICIK OLUYORUUUMMM!!!

ben nişanlıyım ama Allah nasip ederde evlenirsek eltim olucak kişiyi sevmedim. nişanımda falan aşırı soğuktu o kadar ilgi göstermeme rağmen anlamadım. o yüzden sevmicem sanırım :)

Aman Boseverr he de gec herkesi memnun edemezsin hayatta

Hiç sevmediğim ayrıca tarafınca da sevilmediğim bir elitim vardı ama boşandılar kayınbiraderle.
Çok üzüldüm ama, kendileri iyi olsaydı da keşke biz yine sevmeseydik birbirimizi

Son düzenleme:
ıyyy tüylerim diken diken oluyo elti diyince. ya bi insan bu kadar mı ukala olur bu kadar mı havalı olur Allahım ya. benden 6 yaş büyük ama kendini benimle bir tutuyor. Allahtan aynı şehiirde yaşamıyoruz

gercektenmı harbımı nasıl oluyo ya umarım kıskançlığı yoktur uzaktır. Allah kolaylık versın

kız önce eşimden hoşlanıyordu açıldı eşim reddetti (biz sevgiliydik o zaman)
sonra da kardeşiyle sevgili olmuş. 2 ay önce evlendiler.
hiç görüşmedik ama illaki karşılaşıcaz eşim askerden gelince.

Ne diyosuuunnn? Hiiiiii Rabbim yardımcın olsun bacııımmm. Vallahi cinnetlik bi durum olurdu heralde bu benim için

sorma 4-5 aydır bunun tartışmasını yapıyoruz eşimle.
ama bize sormadı kimse malesef evlenirken. kaçmış evlenmişler.
işin ilginci bütün aile biliyor ve kayınvalidem falan bağrına bastı kızı.
bayramlar dışında kv ile görüşmeye niyetim yok.
kız da sanırım karşımıza çıkmaz, çıkarsa en sonunda cinnet geçircem çünkü.

Nisanliyken bi laf duymustum kuma kumayi sever de elti eltiyi sevmezmis o derece :) diyodum bende sevmem anlasamam ama hic de oyle degilmis cok seviyorm cok iyi anlasiyoruz hep diyorlar bu zamanda boyle iyi anlasan elti bi sizi gorduk diye :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar sukredin ben dahil 5 eltiyiz daha 3 tanede gelecek var:))hicbiriyle yuzgoz olmadim ama sevildigimide hic hissetmedim onlar birbirlerine cok girerler hemde oyle ahlaksiz sebeplerle ki anlatamam yinede sik gorusurler beni cagirmazlar ama kimse karsima gecip bir sey demez cunku benimle dedikodu yapamiyorlar ne derlerse tatliya bagliyorum onlarda bundan hoslanmiyorlar 2. Eltiyim ama yasca 4.eltiyim sonraki gelenler benden buyuk..ve tavsiye ederim sik gorusmeyin ve asla eltinizle dedikodu yapmayin..

benim evli bi arkadaşım hep şunu söyler
tek görümce tek elti bunlar zararsızdır
bunlardan iki ve üstü olursa işte o zaman

ben de yeni yeni keşfediyorum pek de samimi olmamak lazımmış aslında. Benden uzak Allahım sana yakın...

ne senin demen gerek nede onun demesi lazim öyle yasayin bence...

canim hatirlatmak istemem asla....anlatmak istemessen anlatmassin tatlim

canim kiyamam ya bilirim cok iyi bilirim..... anlamiyorum insanlari neden bu kiskanclik fesatlik.. ne gerek sen esinle iyi ol... bana neden kötü davraniyorsun dimi... yok bu insanlar bulmaca gibi...

ben nişanlıyım ama Allah nasip ederde evlenirsek eltim olucak kişiyi sevmedim. nişanımda falan aşırı soğuktu o kadar ilgi göstermeme rağmen anlamadım. o yüzden sevmicem sanırım :)

banada oldu aynisi ben hep ilk adim attim ben hediye aldim gitti ayni tip hediyeden banada aldi...aklim almiyor cidden .. ilgi göstermemek lazim

sevindim adina canim cok sIk görünmez bu durum....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…