- Konu Sahibi laledemirci55
-
Benim abimin eside benden 1 yas ufak ben ona ismiyle hitap ediyorum oda bana ismimle hitap eder.Boyle seylere cok takilmamak lazim bence icinden nasil geliyorsa oyle davran.Benim gorumcem iyidir.Ona ismiyle de hitap etseydim sorun yapmazdi galiba
içimden geldiği gibi davranıyorum zaten ama bi kaç kere kaynanamla konuşurken işte x... ablanda şöle yaptı fln anlatıyodu ama ben ismiyle hitap ediyodum eşimde demişti desen çok mutlu olur diye bende garibime gelir sen onun abisisin bende senin eşin sana abi diyipte benim ona abla demem garibime gider dedim bişey demedi bencilce düşünüyorum heralde biliyorum eşimle ben bir değilim ama ne bilim ters geliyor düşüncelerime mesela benim gibi davranan insanlara ismiyle hitap ederim ama baktım daha olgun daha ağır abla derim 2 yaş bile olsa
gercektenmı harbımı nasıl oluyo ya umarım kıskançlığı yoktur uzaktır. Allah kolaylık versın
Ne diyosuuunnn? Hiiiiii Rabbim yardımcın olsun bacııımmm. Vallahi cinnetlik bi durum olurdu heralde bu benim için
bişey sorcam kızlar benim eşimle aramda 6 yaş var eşim en büyük görümcem benden 4 yaş büyük ama ismi ile hitap ediyorum bozuluyomuş biraz ama onunda bana yenge demesi gerekiyor bizdede böyle sizce ne yapmalıyım hep kendi istedikleri olsun isterler söylesem banada yenge demez biliyorum hem küçüğüm hemde yediremez kendine bende ona abla demek istemiyorum evlide değil çünkü
Çokk sinirlendimmm... Bu konu aklıma bişey getirdi iki gündür çok sinirliyimmm!!!
Genel olarak iyi görünür ve öyledir ama içinin öyle olduğuna inanmıyorum ben iyi olduğum için iyi hele bir canını sıkayım görürüm ben o iyiliği... Zamanında test ettim onayladım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki hem fesat, hem Ukraynalı.
Dil,adet,arkadaşlık,saygı,efendilik ... falan hiçbirini bildiği yok. Hem de kem gözlü, böylesi şeytani bakışlı kıskançlık dolu bi insan tanımamıştım ben.
Neyse ki kayınbiraderimle birlikte kendi memleketinde yaşıyolar da, yazdan yaza anca geliyolar. Fffffff ama aşırıııı SİNİR OLUYORUM GICIK OLUYORUUUMMM!!!
ben nişanlıyım ama Allah nasip ederde evlenirsek eltim olucak kişiyi sevmedim. nişanımda falan aşırı soğuktu o kadar ilgi göstermeme rağmen anlamadım. o yüzden sevmicem sanırım :)
Hiç sevmediğim ayrıca tarafınca da sevilmediğim bir elitim vardı ama boşandılar kayınbiraderle.
Çok üzüldüm ama, kendileri iyi olsaydı da keşke biz yine sevmeseydik birbirimizi
ıyyy tüylerim diken diken oluyo elti diyince. ya bi insan bu kadar mı ukala olur bu kadar mı havalı olur Allahım ya. benden 6 yaş büyük ama kendini benimle bir tutuyor. Allahtan aynı şehiirde yaşamıyoruz
kız önce eşimden hoşlanıyordu açıldı eşim reddetti (biz sevgiliydik o zaman)
sonra da kardeşiyle sevgili olmuş. 2 ay önce evlendiler.
hiç görüşmedik ama illaki karşılaşıcaz eşim askerden gelince.
Nisanliyken bi laf duymustum kuma kumayi sever de elti eltiyi sevmezmis o derece :) diyodum bende sevmem anlasamam ama hic de oyle degilmis cok seviyorm cok iyi anlasiyoruz hep diyorlar bu zamanda boyle iyi anlasan elti bi sizi gorduk diye :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?