- Konu Sahibi laledemirci55
-
Kizlar sukredin ben dahil 5 eltiyiz daha 3 tanede gelecek var:))hicbiriyle yuzgoz olmadim ama sevildigimide hic hissetmedim onlar birbirlerine cok girerler hemde oyle ahlaksiz sebeplerle ki anlatamam yinede sik gorusurler beni cagirmazlar ama kimse karsima gecip bir sey demez cunku benimle dedikodu yapamiyorlar ne derlerse tatliya bagliyorum onlarda bundan hoslanmiyorlar 2. Eltiyim ama yasca 4.eltiyim sonraki gelenler benden buyuk..ve tavsiye ederim sik gorusmeyin ve asla eltinizle dedikodu yapmayin..
benim evli bi arkadaşım hep şunu söyler
tek görümce tek elti bunlar zararsızdır
bunlardan iki ve üstü olursa işte o zaman
ben de yeni yeni keşfediyorum pek de samimi olmamak lazımmış aslında. Benden uzak Allahım sana yakın...
banada oldu aynisi ben hep ilk adim attim ben hediye aldim gitti ayni tip hediyeden banada aldi...aklim almiyor cidden ..ilgi göstermemek lazim
bişey sorcam kızlar benim eşimle aramda 6 yaş var eşim en büyük görümcem benden 4 yaş büyük ama ismi ile hitap ediyorum bozuluyomuş biraz ama onunda bana yenge demesi gerekiyor bizdede böyle sizce ne yapmalıyım hep kendi istedikleri olsun isterler söylesem banada yenge demez biliyorum hem küçüğüm hemde yediremez kendine bende ona abla demek istemiyorum evlide değil çünkü
Evli olmamasıyla abla dememenin ne alakası var?
Evli olunca daha saygın,büyük falan mı oluyor?
Bence o sizden büyük olduğu için yenge demesine gerek yok.Yaş farkı az olduğundan sizin abla demeniz ise aranızda kalmış bir olay.
Benim de yok ama olmasını çok isterdim ilgi tamamen benim üzerimde şuan ailede ve ben aşırı ilgiye gelemeyen bir insanım
aynen ilgi göstermicem bidaha. en azından bizden kaynaklanmıyor onu biliyoruz keşkemiz olmucak
şükür ki eltim yok eskiler bile demiş kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez diye
Eltilik çok zor birşeymiş, 3 tane olacak bir de, bohçama yelek ördürüyormuş erkek arkadaşımın annesi, bir elti adayı kıskanmış. Bir de en önemlisi ben ağzımdan kaçırmışım yanlışlıkla, o farketmiş ama bozuntuya vermemiş güya, bizim ayrı ayrı hesaplarımız varmış erkek arkadaşımla para biriktiriyormuşuz.
Şok oldum, ne zaman görmüşüm, ne konuşmuşuz da ağzımdan kaçır mışım? Hem de olmayan birşeyi! O yüzden böyle bişeyi konuşmam saçma! Sürekli bizim ne yapacağımızla ilgileniyorlar, birileri bize yardım eder mi? edecek mi?..
İnsanların diline pelesenk olmuşuz.
Bizim ne yaptığımız, ne yapacağımız neden bu kadar umrunda insanların?
Ben nişanlyım daha evli değilim 1 tane eltim var o da çok iyidir abla gibidir her konuda destek cıkar hemen hemen hergün arar. Haftanın bikaç günü muhakkak görüşürüz. Öz kardeşim gibidir. Allah bozmasın inşallah. Arada ufak tefek sorun oluyor tabi ama o da normal . İnsan yeri geliyor annesiyle bile sorun yaşıyor.
Insanlarda bu kiskanclik ruhlarina islemis... cok kötü ve cirkin birsey yazik aslinda...herkes kendi hayatina baksin ne olur sorun olmaz...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben nişanlyım daha evli değilim 1 tane eltim var o da çok iyidir abla gibidir her konuda destek cıkar hemen hemen hergün arar. Haftanın bikaç günü muhakkak görüşürüz. Öz kardeşim gibidir. Allah bozmasın inşallah. Arada ufak tefek sorun oluyor tabi ama o da normal . İnsan yeri geliyor annesiyle bile sorun yaşıyor.
Aynen, ben dile getiremem şahsen yapılmasa bile, kaldı ki söz isteme bir arada 1 hafta gibi bir zaman da kararlaştırılıp yapılmış. Herşeyi geçtim ortak hesabımız ya da ayrı hesabımız var, para biriktiriyoruz diyelim ki, onları neden bağlıyor ki bu kadar? Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum..
aynen hele bi görümceniz varsa hep eltinizi size anlatan gereksiz muhabbetlerde ismini gereksiz anan.... kiskandirmaya calisiyor kendi kücük aklinla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?