Kizlar hadi aksam sohbeti yapalim :) eltilerinizle aralariniz nasil?

kesinlikle katiliyorum sana.....uzak durulmali mesafe olmali......esim ve ben baska kimse olmasin

Evli olmamasıyla abla dememenin ne alakası var?
Evli olunca daha saygın,büyük falan mı oluyor?
Bence o sizden büyük olduğu için yenge demesine gerek yok.Yaş farkı az olduğundan sizin abla demeniz ise aranızda kalmış bir olay.

Eltilik çok zor birşeymiş, 3 tane olacak bir de, bohçama yelek ördürüyormuş erkek arkadaşımın annesi, bir elti adayı kıskanmış. Bir de en önemlisi ben ağzımdan kaçırmışım yanlışlıkla, o farketmiş ama bozuntuya vermemiş güya, bizim ayrı ayrı hesaplarımız varmış erkek arkadaşımla para biriktiriyormuşuz.

Şok oldum, ne zaman görmüşüm, ne konuşmuşuz da ağzımdan kaçır mışım? Hem de olmayan birşeyi! O yüzden böyle bişeyi konuşmam saçma! Sürekli bizim ne yapacağımızla ilgileniyorlar, birileri bize yardım eder mi? edecek mi?..

İnsanların diline pelesenk olmuşuz.
Bizim ne yaptığımız, ne yapacağımız neden bu kadar umrunda insanların?

Son düzenleme:
Ben nişanlyım daha evli değilim 1 tane eltim var o da çok iyidir abla gibidir her konuda destek cıkar hemen hemen hergün arar. Haftanın bikaç günü muhakkak görüşürüz. Öz kardeşim gibidir. Allah bozmasın inşallah. Arada ufak tefek sorun oluyor tabi ama o da normal . İnsan yeri geliyor annesiyle bile sorun yaşıyor.

benden büyük evet ama sonuçta bende onun abisinin eşiyim o yüzden diyorum zaten bende çok hoşlanmam öyle şeylerden bizim burda biraz ayrıntılara girilir yani şu mantıkla bakılır sonuçta yenge demek abinin dayının amcanın eşi demek büyük olduğu için söylenen bişey değil atıyorum komşumu geldi eşim arkadaşıma yenge der veya çok yakın arkadaşlarının eşine küçük olsa bile denilir çünkü o yenge zaten desin istemiyorum ama o illa abla denilmesini ısrar ederse bende söylerim böyle böyle diye he arada 6-10 yaş olur orası ayrı yaşa saygı yani :)

Insanlarda bu kiskanclik ruhlarina islemis... cok kötü ve cirkin birsey yazik aslinda...herkes kendi hayatina baksin ne olur sorun olmaz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi anlasmaniza sevindim canim :) insallah hep iyi olursunuz...

Insanlarda bu kiskanclik ruhlarina islemis... cok kötü ve cirkin birsey yazik aslinda...herkes kendi hayatina baksin ne olur sorun olmaz...

Aynen, ben dile getiremem şahsen yapılmasa bile, kaldı ki söz isteme bir arada 1 hafta gibi bir zaman da kararlaştırılıp yapılmış. Herşeyi geçtim ortak hesabımız ya da ayrı hesabımız var, para biriktiriyoruz diyelim ki, onları neden bağlıyor ki bu kadar? Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum..

En büyük elti adayım da böyledir, daha biz nişanlı değiliz, bu ay yapacağız kısmetse resmiyet olmamasına rağmen arayıp hal hatır sormayı ihmal etmez..

En iyisi umursamamak kendi hayatinizi kendiniz kurun...sizin hayatiniz yuvaniz

Ilk evlendıgımde cok sevdıgım saygı duydugum bırıydı ama daha sonra bunları hıc haketmedıgını anladım . Evıne bı saat bı kahve ıcmeye gıtsem kı o gel gel derdı (meger yalandan ıste maksat çağırmış olsun) neyse gıderdım evınde ütü yapardı gıderdım telefonla 1 saat konuşurdu ve bıdaha gıttım temızlık yaptı. Bunları hadı normal karşılayan bırıyım.en son kaynanamla dedıkodumu yaptı.kaynanam agzından kaçırınca anladım.meger ne konuşsak gıdıp anlatıyormuş benden 16 yas buyuk yınede bır kızkardeşi olarak degıl eltı olarak gördü .neyse yalan konuşması dedıklerını yüzüne vurduğumda ınkar etmesı ınsanların yanında benı aşağılamaya calışması falan vs soğudum .artık evıne gıtmıyorum.arada arasırız sebeb ortamlarımız aynı bı mesafemız var esprıler yapıp gulusuruz.artık varlığıma alıştı sanırım çünkü ben evlenmeden önce yegane gelındı.belkıde bundandı tavırları.son olarak artık evrime ne almışım nereye tatıle gıtmısız neyı nekadara almışız bunlara takmışlar aılece merak edıyorlar. öle işte ne dıyımki bana karşı bütün yanlışlarını Allah'a havale etmısım kocasıda bızı dolandırdı ev alıcaz dıye kredı cektırdı almadı cektıgımız kredı bıze kaldı paramızda uçtu gıttı . Eltım söyle dedı;e ne yapalım Hakan'a borcumuz vardı .hamıleydım 9 ay hergece Allah'a havale ettım . Allah sımdı burunlarından getırıyor bende görüyorum . Allah yardımcıları olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…