Ovu testle takip etmemis miydin?Kızlar ben yumurtlama gunun glpa yanlıs hesaplmsm ya
Evet gunleri karıstrdım canm ya salı dokdora gıttmıştım catladı yumuryan dedı bna 6.7 pıkdı cnm 8 yptgm sılıklesmıstı test hatta paylasyormOvu testle takip etmemis miydin?
bence 7si pik olmus 6-8-10 degerlendirdiysen sikinti yok sankiKamerdan dolayı glpa 6 sında pık tı teklı olrk ekldm kılzar OVULASYON TESTI BUNLAR
Evt cnm dogru tesptık 7 sındede dokdora gıttıgmde catlama olmus dedibence 7si pik olmus 6-8-10 degerlendirdiysen sikinti yok sanki
Heee evet ya cok erken olmus.Bn yanls hespldm bugun kan verdm yumurtlamanın 10 gunu dye negtf cıktı erkem gıttım glpa
Yanls saydm ıcn cnm malsf nzmn test ypmam lazmHeee evet ya cok erken olmus.
Bence ayın 20'sine kadar falan beklemen lazımYanls saydm ıcn cnm malsf nzmn test ypmam lazm
Aynen cnm bnde 21 not aldm test ıcnBence ayın 20'sine kadar falan beklemen lazım
21inde hep beraber yapalim.Aynen cnm bnde 21 not aldm test ıcn
Kaç gün var regline canım? Bu test erken gebelik testi mi?Evet kızlar nur topu gibi bir negatif adaya veda eden ilk isim benim bu maç burdan dönmezzaten regl belirtilerimde başladı nasipse önümüzdeki aylara bakıcaz
Erken gebelik canım 4 gün var bugünü sayma artık geçti 3Kaç gün var regline canım? Bu test erken gebelik testi mi?
hayırlısı olsun, inşallah bir sonraki ay güzel haberini alırız. İnsan üzülüyor negatifi görünce biliyorum ama bir sonraki ay için yeniden umutlarımızı yeşertelim. Planımızı programımızı yapalım ya da akışına bırakalım :) sen kaç aydır deniyorsun?Erken gebelik canım 4 gün var bugünü sayma artık geçti 3
Aa daha yeni evet:))) benim ilk gebeliğim 6 ay sonra olmuştu ama ilk ay dahil her ay doktordaydım:) en sonunda rahim filmi çektirip çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. Hangisi işe yaradı bilemiyorum.Daha yeni bizim 3. Ayımız oldu aslında sürekli Ovülasyonla takip ettim ama nasip bizim bebiş biraz nazlı demekki daha zamanı var gelmek istemiyor henüz annem biraz daha gezsin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?