Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Kamerdan dolayı glpa 6 sında pık tı teklı olrk ekldm kılzar OVULASYON TESTI BUNLAR

Eklentiler

• D759D980-D517-4F06-8B98-6EDFD9BA05CD.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 70
  • 028611D0-EFA3-49E9-89C6-C0CD9519E17E.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 48
  • C35EB8FA-1C2A-4749-A6B2-7C2F0A9C0FAC.webp
    12 KB · Görüntüleme: 67
Bn yanls hespldm bugun kan verdm yumurtlamanın 10 gunu dye negtf cıktı erkem gıttım glpa

Belirtileri başlayan var mı aranızda kızlar? Eternal_8 canım gebeliği kesin olan sen varsın bir tek:) belirtilerini anlatır mısın rica etsem...

Evet kızlar nur topu gibi bir negatif adaya veda eden ilk isim benim bu maç burdan dönmez zaten regl belirtilerimde başladı nasipse önümüzdeki aylara bakıcaz

Eklentiler

• image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 61
Erken gebelik canım 4 gün var bugünü sayma artık geçti 3
hayırlısı olsun, inşallah bir sonraki ay güzel haberini alırız. İnsan üzülüyor negatifi görünce biliyorum ama bir sonraki ay için yeniden umutlarımızı yeşertelim. Planımızı programımızı yapalım ya da akışına bırakalım :) sen kaç aydır deniyorsun?

Daha yeni bizim 3. Ayımız oldu aslında sürekli Ovülasyonla takip ettim ama nasip bizim bebiş biraz nazlı demekki daha zamanı var gelmek istemiyor henüz annem biraz daha gezsin diyor

Daha yeni bizim 3. Ayımız oldu aslında sürekli Ovülasyonla takip ettim ama nasip bizim bebiş biraz nazlı demekki daha zamanı var gelmek istemiyor henüz annem biraz daha gezsin diyor
Aa daha yeni evet:))) benim ilk gebeliğim 6 ay sonra olmuştu ama ilk ay dahil her ay doktordaydım:) en sonunda rahim filmi çektirip çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım. Hangisi işe yaradı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…