Ne zaman gideceksin? Haberlerini bekliyoruz:)Kan vermeye gdcm cnm orda bellı olur artık
Bugun gdcm cnmNe zaman gideceksin? Haberlerini bekliyoruz:)
Beklemek ne kadar zor gerçekten. Ya var ya yok. Ama bilemiyoruz zamanı gelmeden. Benim göğüslerim yumurtlama zamanı kocaman olmuştu ve çok ağrılıydı, son 4-5 gündür indi şişliği.Bugun yine kasıklarımda ara ara batma hissi oluyor goguslerimin agrisi hic gecmedi zaten gunlerde gecmiyor çıldırıciiiiimm
Evet ya sırf bu yüzden kendiliginde habersiz bi sekilde olsaydi keske diyorumBeklemek ne kadar zor gerçekten. Ya var ya yok. Ama bilemiyoruz zamanı gelmeden. Benim göğüslerim yumurtlama zamanı kocaman olmuştu ve çok ağrılıydı, son 4-5 gündür indi şişliği.
Predictor early de hiç yanıltmıyor.Evet ya sırf bu yüzden kendiliginde habersiz bi sekilde olsaydi keske diyorumbenim şişlik falan yok sadece ağrı ve aynen yumurtlamadan itibaren var hic geçmedi. Forumda biraz dolaştım erken gebelik testlerini onermemis cogu kişi. Yanıltıyormuş çoğunlukla. Oncomed markasi cok önerilmiş simdi ondan sipariş verdim hangi gün gelirse bide onu deneyeyim diyorum zaten 2 günü bulur. Benimde adete 1 gün kalmış olur
Canım kan vercektin verdin mi?Kızlar nbyonuz durumlar ne
Verdm cnm cıkmdı sonuc testıde gotrdum dokodra sılık pozitf dedi kan baklm ne cıkcak dedi eve geldm test yotm oda pozıtıf cıktı anlmdmkkı bsy yrn cıkr test glpaCanım kan vercektin verdin mi?
Kaç saate çıkıyormuş sordun mu? Yarını bulmaz bence çıkması.Verdm cnm cıkmdı sonuc testıde gotrdum dokodra sılık pozitf dedi kan baklm ne cıkcak dedi eve geldm test yotm oda pozıtıf cıktı anlmdmkkı bsy yrn cıkr test glpa
Kaç saate çıkıyormuş sordun mu? Yarını bulmaz bence çıkması.
3.20 gıbı verdm cnm ogelden snra verınce yarına kalyormsKaç saate çıkıyormuş sordun mu? Yarını bulmaz bence çıkması.
Hadi inşallah güzel haberlerini alırız.3.20 gıbı verdm cnm ogelden snra verınce yarına kalyorms
Nasıp cnm ya arara kasık batması agrısı oluyor suanHadi inşallah güzel haberlerini alırız.
Kac kac kacKızlar kan sonucum cıktı
Kaç geldiiKızlar kan sonucum cıktı
Gözün aydın canım benimBoyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?