Kızlar hadı BAT 8 Gün kalanlar toplanın berber bekleyım kızlarrrrr

Bugun yine kasıklarımda ara ara batma hissi oluyor goguslerimin agrisi hic gecmedi zaten gunlerde gecmiyor çıldırıciiiiimm

Bugun yine kasıklarımda ara ara batma hissi oluyor goguslerimin agrisi hic gecmedi zaten gunlerde gecmiyor çıldırıciiiiimm
Beklemek ne kadar zor gerçekten. Ya var ya yok. Ama bilemiyoruz zamanı gelmeden. Benim göğüslerim yumurtlama zamanı kocaman olmuştu ve çok ağrılıydı, son 4-5 gündür indi şişliği.

Beklemek ne kadar zor gerçekten. Ya var ya yok. Ama bilemiyoruz zamanı gelmeden. Benim göğüslerim yumurtlama zamanı kocaman olmuştu ve çok ağrılıydı, son 4-5 gündür indi şişliği.
Evet ya sırf bu yüzden kendiliginde habersiz bi sekilde olsaydi keske diyorum benim şişlik falan yok sadece ağrı ve aynen yumurtlamadan itibaren var hic geçmedi. Forumda biraz dolaştım erken gebelik testlerini onermemis cogu kişi. Yanıltıyormuş çoğunlukla. Oncomed markasi cok önerilmiş simdi ondan sipariş verdim hangi gün gelirse bide onu deneyeyim diyorum zaten 2 günü bulur. Benimde adete 1 gün kalmış olur

Predictor early de hiç yanıltmıyor.

Selam kızlar umarım hepimiz kırmızıları görmeden diğer gruplara terfi ederiz benim kaldı 5-6 gün test yapsam cikarmi acaba testte yok da yarın alırım belki ya da bugün belli olmaz benimki hiç sivilcem çıkmadı sırtımda bir tane çıktı bide affedersiniz yumurtlama gününden beri ishalim hiç olmadım daha önce ishal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…