Vayyyy:))) Sibelcim çok sevindim. MaşallahBoyle kızlar
Teşekkür ederim cnm darısı senın basınaVayyyy:))) Sibelcim çok sevindim. Maşallah
Teşekkür ediyorum cnm darısı senın basına insallahGözün aydın canım benim
Aminnn hamilelerin duası çabuk kabul olurmuş bizim içinde dua etTeşekkür ediyorum cnm darısı senın basına insallah
Ay hadi saglikla ilerlesinBoyle kızlar
Süper gözün aydınBoyle kızlar
Aa çok çok yeni yanii tebrik ederim inşallah güzel devam eder değerlerinizBoyle kızlar
Bata kaç gün vardı senin ya da yumurtlamadan ilişkinin üzerinden kaç gün geçtiBoyle kızlar
4 gun kalmıstı yumurtlamanın ustunden 10. Gun bugunBata kaç gün vardı senin ya da yumurtlamadan ilişkinin üzerinden kaç gün geçti
Teşekkür ederim cnmHayırlı olsunnn
Teşekkür ederim cnmSüper gözün aydın
ilk leke geldiği an adet olduğun andır.....ordan saymaya başlarsınAdetimin hangi gün olduğunu hani normalde pazartesi günü leke geldi salı günü de leke geldi ama tam olarak çarşamba günü başladı adetim kuzum bende çarşamba gününü mü baz alarak hesaplamam lazım yoksa leke gelen günden itibaren mi hesaplamam lazım kaç gün kaldı diğer aferine diye
bundan 16 sen önce gebelik testi yaptım çıkmadı çöpe attım arkadaşım alıyor ve beklemeye koyuyor. 5dk sonra deli gibi bağırıyordu pozitif diye.... tam 5 haftalık hamileydim.....A evet bekledikçe daha net oluyor ama malum belli bir dakikadan sonra dikkate almamak gerekiyormuş. Benim ilk testim çok silikti bekledikçe baya belirginleşmiş ama ilk hali önemli.
hayırlı olsun sağlıkla gelsin....4 gun kalmıstı yumurtlamanın ustunden 10. Gun bugun
Ben yaptım dayanamayıp yarın bat günümselam kızlar. var mı bugün test yapan? benim bata 3 kaldı dün akşam en son test yaptım hala tek çizgiyimbugün yapsam mı kararsızım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?