Ben yaptim canim benimde bata 2 kaldi negatif ☹selam kızlar. var mı bugün test yapan? benim bata 3 kaldı dün akşam en son test yaptım hala tek çizgiyimbugün yapsam mı kararsızım...
Yaa saglikla ilerlesinBen yaptım dayanamayıp yarın bat günüm
Benim de bugun haric son 2. Dun aksam istifra oldu. İşten cikinca bi kan vereyim diyorum.selam kızlar. var mı bugün test yapan? benim bata 3 kaldı dün akşam en son test yaptım hala tek çizgiyimbugün yapsam mı kararsızım...
:) gerçekten miBenim de bugun haric son 2. Dun aksam istifra oldu. İşten cikinca bi kan vereyim diyorum.
aaa hadi bakalım inşallah bebiş geliyordur zuzush, haberdar et bizi de <3Benim de bugun haric son 2. Dun aksam istifra oldu. İşten cikinca bi kan vereyim diyorum.
belki geç döllenme falandır, bi kan versek her şey çözülcek sankiBen yaptim canim benimde bata 2 kaldi negatif ☹
yaaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmmmmm darısı bizlerin başınaaaa sağlıkla gelsin yavrucakkk <3 <3 <3Ben yaptım dayanamayıp yarın bat günüm
Sen de erken gebelik testi mi yaptın yoksa normal test mi?Ben yaptim canim benimde bata 2 kaldi negatif ☹
Ya benim hesaplama biraz karıştı zaten simdi detayli yazacagim asagidabelki geç döllenme falandır, bi kan versek her şey çözülcek sanki
Normal test yaptim israrla erken gebelik yapmiyorumSen de erken gebelik testi mi yaptın yoksa normal test mi?
Benimde 4 gun kaldi, sabah yaptim negatifselam kızlar. var mı bugün test yapan? benim bata 3 kaldı dün akşam en son test yaptım hala tek çizgiyimbugün yapsam mı kararsızım...
O zaman hala umut varNormal test yaptim israrla erken gebelik yapmiyorumnetten siparis vermistim gelir gelmez yaptim ama negatif
inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz sizler için dua edeceğimyaaaaaaaaa çok sevindimmmmmmmmmmm darısı bizlerin başınaaaa sağlıkla gelsin yavrucakkk <3 <3 <3
Yumurtlamayi ovu test yada doktorla mi takip ettin. Yoksa uygulamalarda her zaman tam dogru olmuyor. Yumurtlamadan 10 gun sonra testte cikar gibi okumustum ben.Kizlar simdi benim sat 26 temmuz bat 20 agustos görünüyor. Yumurtlamada 8 agustos. Normalde yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur deniyor doktorlar tarafindan ama benim 14 gün sonrasi 22 sine denk geliyor. Gecen ay 26 günde olmusum adet o yuzden bu ayda otomatik oyle hesaplamis. Bugun yumurtlamadan sonraki 9.gun yani gebelik olupta cikmama ihtimali var mi ? Onemli olan bat degilmis yumurtlamadan sonraki gün sayisiymis oyle okudum bi kac yorumda kafam iyice karıştı.
Ilk gebeligimde yumurtlamadan sonraki 12. Gunde test yapmistim silik cikmisti. Durum boyle olunca erken mi yapiyorum bu testleri dedim
Yok hem uygulama hemde ayni gün yogun akıntı ve kasık agrisiyla tahmin ettim. Yumurtladigim günleri bu sekilde tahmin ediyorum yogun ağrı ve akinti oluyorYumurtlamayi ovu test yada doktorla mi takip ettin. Yoksa uygulamalarda her zaman tam dogru olmuyor. Yumurtlamadan 10 gun sonra testte cikar gibi okumustum ben.
erken mi yapıyoruz acaba yaBenimde 4 gun kaldi, sabah yaptim negatif
yumurtlama gününden eminsen erken yapıyosun canım bence, 9. günse en azından bi 3/4 gün sonra tekrarla testi:)Kizlar simdi benim sat 26 temmuz bat 20 agustos görünüyor. Yumurtlamada 8 agustos. Normalde yumurtlamadan 14 gun sonra adet olunur deniyor doktorlar tarafindan ama benim 14 gün sonrasi 22 sine denk geliyor. Gecen ay 26 günde olmusum adet o yuzden bu ayda otomatik oyle hesaplamis. Bugun yumurtlamadan sonraki 9.gun yani gebelik olupta cikmama ihtimali var mi ? Onemli olan bat degilmis yumurtlamadan sonraki gün sayisiymis oyle okudum bi kac yorumda kafam iyice karıştı.
Ilk gebeligimde yumurtlamadan sonraki 12. Gunde test yapmistim silik cikmisti. Durum boyle olunca erken mi yapiyorum bu testleri dedim
Yaa eveterken mi yapıyoruz acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?