Var canım paylaşmıştım aha önce başka topicte konuşmuştuk tekrar atıyımOaylasırmısın cnm testını varsa
Yumurtlama vs hiç takip etmedim ilişki üstünden 14 gün geçti bugünleAaa evet hatrldm yumurtlma ustunden kac gun gectı cnm
Aynen canım benim Morallerimiz herzaman yüksek tutcazkesinlikle güzelim neyse moral bozmak yok son gaz devam geri sayıma bu ay bize şans getirsin
Cizgi gozukuyorYumurtlama vs hiç takip etmedim ilişki üstünden 14 gün geçti bugünle
Ayın 18i gösteriyor uygulama canım iniallah vardır ben de bayağı umutlandım inş yanlış değildirCizgi gozukuyorhayirli olsun canım Tahmini reglim ne zaman canım reglinin geçmesini bekle kan vermek için ozaman kadar evde idrar testin koyulaşır
Daha erken diye vermedim vaktim de olmadı zaten. Ancak çarşamba verebilirimAnldm cnm kan verseydın keske
Allah utandırmasın canım Güzel haberlerini Alırız senden inşallahAyın 18i gösteriyor uygulama canım iniallah vardır ben de bayağı umutlandım inş yanlış değildir
Salı yapacağım sanırım tekrar test dayanabilirsemAllah utandırmasın canım Güzel haberlerini Alırız senden inşallahkan verene kadar takip et teste koyulugu gözlemle mutlaka
Güzel sonuçlarla gel canımSalı yapacağım sanırım tekrar test dayanabilirsem
Bnmde son 5 gun bugun harıcBenim 3gün var inşallah olmammm
Olmayız inşallahBnmde son 5 gun bugun harıc
Insallh cnm varmı belırtı bsyOlmayız inşallah
3 4gün önce sol kasığım ağrıyordur göğüslerim şişti oladar edet belirtisiyle aynı olduğu için emin değilimInsallh cnm varmı belırtı bsy
Bnm sdce kasık agrm arara okdr bırkc sabtlkde gogus agrsı bde rahmde bıyle sızlama oldu3 4gün önce sol kasığım ağrıyordur göğüslerim şişti oladar edet belirtisiyle aynı olduğu için emin değilim
İnşallah hayırlı haberler alırızBnm sdce kasık agrm arara okdr bırkc sabtlkde gogus agrsı bde rahmde bıyle sızlama oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?