umarım geç döllenme olur da güzel haberler almak nasip olurinsallah cnm yaaa gec dollenme olur belki stres yapma sen yinede
5 yildir cnmumarım geç döllenme olur da güzel haberler almak nasip olur
Siz ne zamandır deniyorsunuz
Çok uzun yıldır deniyoruz hiç doktora gittiniz mi5 yildir cnm
gittim tabi cnm 5 yilda 5 tane doktor degistirdim hepside ozeldi bi sorun yok deyip hepside ayni tedaviyi uyguladi tedavi olupta klomen femara gibi ilaclar verdiler olacak olacak diyerek bu gune kadar geldim en sonunda devlette asilama yaptirdim 2 defa olur umuduyla oda olmadiÇok uzun yıldır deniyoruz hiç doktora gittiniz mi
İnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın esinde de test falan yaptı mıgittim tabi cnm 5 yilda 5 tane doktor degistirdim hepside ozeldi bi sorun yok deyip hepside ayni tedaviyi uyguladi tedavi olupta klomen femara gibi ilaclar verdiler olacak olacak diyerek bu gune kadar geldim en sonunda devlette asilama yaptirdim 2 defa olur umuduyla oda olmadi
evet cnm ondada sorun cikmadi sukurİnşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın esinde de test falan yaptı mı
Canim ne testi yapılıyor da çıktı biz bütün sperm testlerini yaptk normal dendi varikosel için ayrıca test mi varEşimde varikosel cıkto
Şükürevet cnm ondada sorun cikmadi sukur
insallah cnm ⚘⚘Şükürumarım bu ay anne olmak isteyen tüm kadınlar için güzel bir ay olur
Yok canım ultrasonda cıktı bizim biz daha sperm testi vermedik 14 eylülde randevumuz varCanim ne testi yapılıyor da çıktı biz bütün sperm testlerini yaptk normal dendi varikosel için ayrıca test mi var
Eşlere ultrason yapiliyormu bilmiyordum canım eşim iki defa da gitti ürologa yani hiç böyle bişey den bahsetmedilerYok canım ultrasonda cıktı bizim biz daha sperm testi vermedik 14 eylülde randevumuz var
Yapıyorlar canım testislere ultrason cekiyorlad orda herşey cıkıyor varikosel cıktı işte 3.5 mm sol tarafta daha sperm testi vermedik biz sperm testine göre ameliyata alabilirlermişEşlere ultrason yapiliyormu bilmiyordum canım eşim iki defa da gitti ürologa yani hiç böyle bişey den bahsetmediler
İyi gitmesine sevindim sibelcim. Benim gecikmede 4. gunum. Testler negatif cikiyor. Bi sıkıntı var ama bilmiyorum. 10 gun gecikme olursa artik doktora gitcem.kızlar dun kan verdim 700 cıktı sonuc ayın 21 berdim 244 cıkmıstı
Anladım canım biz gittiğimizde sperm testi yaptılar sadece hatta varikosel varmı dedik yok dediler testleride normal çıktı yapma sebebimiz benim 3 sene içinde 5 düşük yaşadım biri boş gebelikti 3 tane kimyasal bir tanede kalp atışı olusmamisti son bir senedir de gebe kalamiyorum dusuklerim hep 3 4 ay arayla olmuştu herhangi bir tedavi görmedim de bu sene artık iyi bir doktora gidip ne yapmamız gerek diye bir yol izleyecegiz eşim sperm DNA hasar testine kadar yaptı ama ultrason yapmadık yani söyleyen olmadiYapıyorlar canım testislere ultrason cekiyorlad orda herşey cıkıyor varikosel cıktı işte 3.5 mm sol tarafta daha sperm testi vermedik biz sperm testine göre ameliyata alabilirlermiş
Anladım canım nerede oturuyorsun istanbulda mıAnladım canım biz gittiğimizde sperm testi yaptılar sadece hatta varikosel varmı dedik yok dediler testleride normal çıktı yapma sebebimiz benim 3 sene içinde 5 düşük yaşadım biri boş gebelikti 3 tane kimyasal bir tanede kalp atışı olusmamisti son bir senedir de gebe kalamiyorum dusuklerim hep 3 4 ay arayla olmuştu herhangi bir tedavi görmedim de bu sene artık iyi bir doktora gidip ne yapmamız gerek diye bir yol izleyecegiz eşim sperm DNA hasar testine kadar yaptı ama ultrason yapmadık yani söyleyen olmadi
İyi gitmesine sevindim sibelcim. Benim gecikmede 4. gunum. Testler negatif cikiyor. Bi sıkıntı var ama bilmiyorum. 10 gun gecikme olursa artik doktora gitceminsallah kendılıgınden gelir cnm
Yok canım siirtteyiz burada görev yapıyoruz eşimle burda doktor yok zaten doğru düzgün daha önce mersindeydik 1.5 senedir siirtteyizAnladım canım nerede oturuyorsun istanbulda mı
Denedigin onerdigin bitkiler varmı bu ara çakşır suyunu duydum ama birkaç şey deneyip de doktora gidelim dedikAnladım canım nerede oturuyorsun istanbulda mı
Bal tarçın çörek otu dene hayıt tohumu kaynat ic onu dene bide soğan suyu dene canım sogan suyu icip hamile kalan cok tanıdıgım var bende denicemDenedigin onerdigin bitkiler varmı bu ara çakşır suyunu duydum ama birkaç şey deneyip de doktora gidelim dedik
Canim soğan suyunu birkaç ay önce denedim ilk kez bir defa yani adetimi gününde olmuştum iyi gelmişti acaba tekrar mi denesem adet duzensizliklerimde var benim bal tarçın çörek otunu nasıl kullanıyoruz tarifi nasilBal tarçın çörek otu dene hayıt tohumu kaynat ic onu dene bide soğan suyu dene canım sogan suyu icip hamile kalan cok tanıdıgım var bende denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?