- 17 Haziran 2024
- 1.726
- 6.373
- 78
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Onlar arkadaşları, bu ailesi. Seni ailenin içine sokmak istememiş diye anladım ben.Sevgilimin bu hareketi gerçekten çok korkunç. Normalde beni de götürürdü nisana daha önce arkadaşlarının nişanına bile gittik yani
Sürpriz yapacak ihtimalini de düşünmüyorum kesinlikle.Tüm yorumlarınıza katılıyorum yani dün konuştuk telefonda ama bana hiç bir şey demedi bahsetmedi bile yani çok garip gerçekten.
Çok kalmaz yarın falan gider diye düşünüyorum. Bugün nişan akşama gelir resimler görürüm yine. Yok sevgilim sürprizlik bir adam değil pek yani sanmıyorum.Sürpriz yapacak ihtimalini de düşünmüyorum kesinlikle.
Hadi diyelim dün gün boyu işler vardı vakit ayıramadı telaştan. Uyumadan önce kapıya çık cama çık derdi. Sürpriz o zaman olurdu.
Resmen gizlice gelip gitmek niyetinde.
Ayrılmayı düşünüyorsan şehirden gidene kadar belli etme. Kıvırıp sürpriz yapacaktım der çünkü. Evine dönsün ss'leri yolla. Ama döndüğünden de emin ol.
Ailesiyle tanışıyorum zaten ki bir çok kuzeniyle de tanıştım bunu tanımıyorum pek. Kaldı ki nişan sürecine girdik o konuları konuştuk ailelerle vs .Onlar arkadaşları, bu ailesi. Seni ailenin içine sokmak istememiş diye anladım ben.
Şimdi sana der ki canım haber vermedim daha nişanlı değiliz diye çağırma dediler söylesem uzulurdun ondan vs sen de yine affedersin bu gereksizi
Savunması öyle olur. Sen belki etme. Eve gittiginden emin ol görüntülü arayarak. Sonra bas tekmeyi.Çok kalmaz yarın falan gider diye düşünüyorum. Bugün nişan akşama gelir resimler görürüm yine. Yok sevgilim sürprizlik bir adam değil pek yani sanmıyorum.
Ailesiyle tanisman başka tüm akrabalara seni göstermek baska söylüyoruz yine her şeye yok diyosun sen bilirsinAilesiyle tanışıyorum zaten ki bir çok kuzeniyle de tanıştım bunu tanımıyorum pek. Kaldı ki nişan sürecine girdik o konuları konuştuk ailelerle vs .
Öyle yapacağım gerçekten çok sinirliyim yani sinirinim geçmiyor.Savunması öyle olur. Sen belki etme. Eve gittiginden emin ol görüntülü arayarak. Sonra bas tekmeyi.
Anlıyorum haklısınız ama adamın profil resmi whatsapp benimle zaten herkes görüyor.Ailesiyle tanisman başka tüm akrabalara seni göstermek baska söylüyoruz yine her şeye yok diyosun sen bilirsin
Tek telefon hattı olduğundan eminsin değil mi? Konunu okuyunca ben seninle gidip akrabalara bir ilanda bulunmak istememiş diye düşündüm.Nişanınız olacak ve tüm akrabalarla seni tanıştırmak için böyle bir merasim denk gelmiş ...üstelik senin şehrinde birşeyler oturmuyor yerine.Düğüne gelenler arasında ilgilendiği/ciddi düşündüğü başka bir kızın olduğunu düşünürdümTüm yorumlarınıza katılıyorum yani dün konuştuk telefonda ama bana hiç bir şey demedi bahsetmedi bile yani çok garip gerçekten.
Yok başka biri zaten onların akrabaları genelde erkek kız çok az çoğu da evlk zaten.Tek telefon hattı olduğundan eminsin değil mi? Konunu okuyunca ben seninle gidip akrabalara bir ilanda bulunmak istememiş diye düşündüm.Nişanınız olacak ve tüm akrabalarla seni tanıştırmak için böyle bir merasim denk gelmiş ...üstelik senin şehrinde birşeyler oturmuyor yerine.Düğüne gelenler arasında ilgilendiği/ciddi düşündüğü başka bir kızın olduğunu düşünürdüm
Evet çok fazla söylediniz olmaz diye haklısınız.Sana 10 degil 1000kez yazıldı bu adamdan olmaz diye, bırak artık
Yok bu sefer gerçekten bitiş.Şu an sinirli olduğun için böyle yazıyorsun
Yarın yine başlarsın ama çok yakışıklı uzun boylu benimle ciddi düşünüyor çünkü yürüyen merdivende beni önüne alıyor diye
Az önce aradı napıyorsun uyandın mı ben dün geldim söylemedim sana bugun süpriz yaparim diye 15 dk oradayım hazırlan kahvaltıya gidelim diye napmaliyim ?Savunması öyle olur. Sen belki etme. Eve gittiginden emin ol görüntülü arayarak. Sonra bas tekmeyi.
Sürpriz olduğuna inanıyor musunuz? Fotoğrafları gördüğünüzü görmüş olabilir.Az önce aradı napıyorsun uyandın mı ben dün geldim söylemedim sana bugun süpriz yaparim diye 15 dk oradayım hazırlan kahvaltıya gidelim diye napmaliyim ?
Kafam çok karışık.Sürpriz olduğuna inanıyor musunuz? Fotoğrafları gördüğünüzü görmüş olabilir.
Bence sizi aile arasına sokmamak için gizledi, şimdi de sürpriz yaptım diyor.
Nişan bugün akşam bakalım bir şey diyecek mi .Sürpriz olduğuna inanıyor musunuz? Fotoğrafları gördüğünüzü görmüş olabilir.
Bence sizi aile arasına sokmamak için gizledi, şimdi de sürpriz yaptım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?