- 5 Temmuz 2025
- 420
- En iyi cevaplar
- 1
- 104
- 18
- Konu Sahibi fnrbahce123
-
Ben ilk gördüğümde dedim adam mı nişanlanıyo yoksa hazırlıklar çikolata falan sonra baktım isim farklıNişan kendisinin çıkmasın da
Sizin bir hayatınız yok mu? Pazar günü birden kahvaltıya çağırıp hazır olmanız bekleniyor. Henüz davet edilmediğiniz bir nişana birden akşam davet edilme ihtimalini normal görüyorsunuz. Her hareketi falsolu. Niye sizin her an her saniye müsait olacağınızı düşünüyor ki?Nişan bugün akşam bakalım bir şey diyecek mi .
Dediğimiz çıktı işte, gidersin ne yapicanAz önce aradı napıyorsun uyandın mı ben dün geldim söylemedim sana bugun süpriz yaparim diye 15 dk oradayım hazırlan kahvaltıya gidelim diye napmaliyim ?
Ona her saniye müsait olacağımı düşünüyor.Sizin bir hayatınız yok mu? Pazar günü birden kahvaltıya çağırıp hazır olmanız bekleniyor. Henüz davet edilmediğiniz bir nişana birden akşam davet edilme ihtimalini normal görüyorsunuz. Her hareketi falsolu. Niye sizin her an her saniye müsait olacağınızı düşünüyor ki?
Bu ara da geldi aradı aşağıda araba da oturuyor. Ben de onun yanına kalmaya gidince oda hep musaitlik yaratıyor bana benim de ona hep musait olacagimi düşünüyor ondan.Sizin bir hayatınız yok mu? Pazar günü birden kahvaltıya çağırıp hazır olmanız bekleniyor. Henüz davet edilmediğiniz bir nişana birden akşam davet edilme ihtimalini normal görüyorsunuz. Her hareketi falsolu. Niye sizin her an her saniye müsait olacağınızı düşünüyor ki?
Sürpriz olduğunu bende inanmadım kafam karışık diyorum ya.Dediğimiz çıktı işte, gidersin ne yapicam
Insan söyler X gün geliyorum gezeriz hazırlan şuraya gidicez bilmem ne. Ne sürprizi ya of sen de dinlemeyceksen konu niye açıyorsun
Nişana cagirirsa gitme bari, dinlemezsin yine de yazayim
Ailesi ilişkimize onay veriyor bir sıkıntı yok ki. Hazırlanmadıysan ben geleyim yukarıda bekliyim dedi. Yukarı çıkacak arabayı park edip gözlemleyeceğim onu.Evin önüne kadar geldiyse bir bahaneyle aşağı inin görüşün ve önemli bir işiniz olduğunu söyleyip çıkın 5 dakika kalın yanında.
Kahvaltıya falan da gitmeyin ve soğuk davranın bence
Bu nişanda beğendiği, ailesinin ona ayarlayacağı biri var gibi
Sürprize ben de inanmadım.Sen bu çocukla hala görüşüyor musun
Hareketleri hiiç güven vermiyor bunun. Büyük ihtimalde sana haber vermeden geri dönecekti yakalandığını anlayınca sürpriz diye kıvırmış.
Sevgiliyiz ayrılmıştık sonrasında barıştık.Sevgili misiniz ayrı mısınız anlamadım ben
Eski sevgilim demişsiniz
Türkçeniz berbat
İttirmeyi bıraktım biterse de bitsin modundayım.Bu adam sana değer vermiyor barışman hataydı, ittire ittire ilişki yürütülmüyor
Söylendiğiniz şey çok farklı adamın yaptığı çok farklı."Tabii ki bitireceğim" lik ne yapmış? Habersiz istediği yere gitmiş. Herhalde izin almasina gerek yoktu. Daha evli değilsiniz. Evlendiginizde bile size ait alanlarınız zamanlariniz olsun.
Haber vermek ne alaka ya.Nişanlım benim bulunduğum şehre gelirken geldiğini söylemeli bu haber vermek değil ki.Nişanlın yani sonuçta.Görüşürsün edersin kuzenin nişanına davet edersin.Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamıyorum ki."Tabii ki bitireceğim" lik ne yapmış? Habersiz istediği yere gitmiş. Herhalde izin almasina gerek yoktu. Daha evli değilsiniz. Evlendiginizde bile size ait alanlarınız zamanlariniz olsun.
Henüz nişanlı değiliz ama nişan için hazırlıklara başladık. O süreçteyiz kahvaltıya gitmedim. Kahve yaptım canım istemiyor dedim anladı benim ona tepkili olduğumu. Gerçekten supriz yapacağım için dün bir şey söylemedim falan dedi ben hiç gördüğümü vs söylemedim konuyu kendi açtı zaten.Söylendiğiniz şey çok farklı adamın yaptığı çok farklı.
Konuyu tam okumadınız sanırım
Nişanlısının bulunduğu şehre gelmiş kızın haberi yok.
Kaldı ki bir yere giderken haber vermek izin almak anlamına gelmiyor.
Aynı şeyi ben ona yapmış olsaydım alacağım tepkiyi çok iyi biliyorum. Tepki bile göstermez susar konuşmazdı benimle. Haber vermesi gerek izin konusu zaten aramızda hiç bir zaman olmadı sevgilim zaten izin alacak bir adam değil haber verir.Haber vermek ne alaka ya.Nişanlım benim bulunduğum şehre gelirken geldiğini söylemeli bu haber vermek değil ki.Nişanlın yani sonuçta.Görüşürsün edersin kuzenin nişanına davet edersin.Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz anlamıyorum ki.
Yanında ceketini gömleğini falan da getirmiş akşama kadar beraber vakit geçirelim akşam beraber hazırlanır gideriz dedi mutfakta bir şeyler hazırlıyor şimdi kahvaltı için. Kafam gerçekten karışık.Söylendiğiniz şey çok farklı adamın yaptığı çok farklı.
Konuyu tam okumadınız sanırım
Nişanlısının bulunduğu şehre gelmiş kızın haberi yok.
Kaldı ki bir yere giderken haber vermek izin almak anlamına gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?