Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

yok bence tezgahtar kız suçlu çünkü olanları hep seyretti hiç yardım etmedi renk konusunda sempatiksalakcinni

anladım,sabah sabah canınız geyik yapıp,insanlarla dalga gecmek istiyor..
ama ben sizin dalga geçebileceğiniz insanlardan değilim..
haddinizi bilin..
yorum yapmak,fikir söylemek ne zamandan beri dalga gecilecek mevzu oldu bu sitede?
geyik başlıkları var oralara bakın bence!
yanlış basliktasiniz!

evet arkadasiysa madem eli armut toplamayacak!arkadaşına yardım edecek,destek olacak!!gerekirse sakinlestirecek,moral verecek!
bunda komik olan ne var!?!

Cekhunun bakış açısı da kaydadeğer aslında ..
Arkadaşım bu durumda sinirliyken ben derim aman bırak şunu al bunu al diye hatta şebeklik bile yaparım.Yardımcı olmayacaksa yanında ne işi var dostluk lazım olunan zamanda insiyatif alabilmektir bende cekhuya katılıyorum bu konuda

o kadar da komik değilmiş yani düşüncem!!!!!
teşekkürler!!!!
anlayan nasıl da anlıyor iste!!!

ya kızlar boşa polemiğe girmenin anlamı yok
arkadaşı belki sakinleştirmeye çalıştı o an ama olay aniden gelişti bilmiyorumkismile

saçmalığa bak!!!
sanki dert benim derdim!!!
bana ne be kim haklı kim haksız!!!burada insan yerine koyup milleti yorum yapıyoruz bı de üstüne dalga geçiliyor!!!
gidin kendinize başka meze bulun!!!
hale bak!!yorum da yapamiycaz artık!!
bana ne be!!!

Erkek arkadaşın gerçekten çok tuhaf, bu kadar kinlenmesi basit bir kavgadan öte...
Altında başka sebepler var...
Kesinlikle konuşulması gereken...
a.s

sakin ol canim kizma hemen, senin yorumunla dalga gecmedim, haklilik payinda var.:teselli:
arkadasi müdahele edebilirdi etmemis belkide edememis

benim güldügüm sadece bu durum, hatta ben elbiseyi diken atölyeyi bile suclu buldum.
ne gerek var ayni elbiseden 2 renk dikipte sevgililerin arasini bozmaya
tüm suc atölyede illaki kadinlari böyle ikilimde birakip elbisenin her rengini almaya tesvik ediyolaralsanaalsanasmile:umursamaz:

bilmeyerek seni kirdiysam özür dilerim cekhuvereliniortak

nermincim işde bu yüzden anlaşmazlıklar oluyor. yaş oranlarınız kaç?
umarım çok gençtir... insanlar değişir... ikinizde gençseniz çok şanslısın brilikte olgunlaşırsınız.
ben farklı düşünüyorum... yani herşey insanın kendi elindedir... anlatmak istediğim eğer senin aradığın eşin olacak kişi,( senin hayalini kurduğun evlilikte %50 oranında aradığın özellikler tutuyorsa ) o ise ...

hem sen mesleğini diğer konuda yazmışın polis miş... yani eşin olucak kişi zaten çok stresli ve sinirliymiş .. sen onu tanımıyormusun yoksa.. neye kızar neye kızmaz...
diğer konularını kendinde oku bence
polislik kolay iş değil. polis eşi olmakta...

umarım senin yanına gelir yüz yüze konuşur tatlıya bağlarsınız.. umutsuzluğa kapılma ... ben bu oğlanın seni sevdiğini düşünüyorum. ön sezilerim kuvvetlidir.. senden mutlu bir haber alıcaz.. bu olayı tatlıya bağlıyacaksınız eminim...

Son düzenleme:
cekhu bi sakinleş no stres:) senin görüşünde değerli ama ben hala suçun tezgahtar kızın ürününü pazarlama hatasında olduğunu düşünüyorum.boshayallersmile

Kendini gereksiz yere tek suçlu ilan etmişsin.
Böyle bir mesajlaşmada herşeyi bitirecek bir insanla evlenmediğin için ne kadar şükretsen az.
Defalarca özür dileyecek, af dileyecek ne yaptın.
Elbise rengini sormuştun değil mi?
Cidden tam ayrılma nedeni.
Kimse sorsan elbise rengini hemen ayrılır.
Siz bence gayet normal birşey sormuşsunuz, ama karşıdaki önce terslemiş.
Sonra da siz terslemeye başlamışsınız.
Hadi diyelim ki, ikinizde haklısınız, siz niye bitirmediniz.
Hadi diyelim siz tamamen haksızsınız, bu ayrılmak için neden olabilir mi.
Herşey ne kadar basit oldu bu zamanda.
Hala ben biraz düşüneyim diyor, ilişkinin tek karar noktası o heralde.
Sizin konumunuz, ne hissettiğiniz önemli değil.
Bence siz ne kadar hatalıysanız, o da o kadar hatalı.
Artık özürde dilemeyin, aramayında.
Çok istiyorsa, yürütmeye niyeti varsa, evliliği düşünüyorsa, o da sizi sahiplenmeli.
Siz de gurur yokta, bir tek onda mı var.
Üstüne düşmeyin bence.
Çok istiyorsa artık o adım atmalı bence.

bu sebep icin ayrilmak mi? bunu icin ayrilmak bence sacma
ama bence senin de sucun var, sen nasil iki renk arasinda kaldiysan o da belki hangi renk daha guzel bilmemistir ve ustelik elbiseyi de gormemis.

Zaten 1 kere adım attı.
Karşı taraf 'bitti' diyorsa yapacak tek şey kendi üzülsün demektir.
boshayallersmile
Ben açıkçası birkaç haftaya kafasına hatanın dank edip neriman ı arayacağı görüşündeyim...
Sonuç nerimana kalmış artık

suskun_sultan;
canım polislik stresli meslek evet babamdan biliyorum..
babamda polis..
çok kerede stresine karşılık hep alttan aldım..ama benimde işim stresli..işte sorun yaşadığımda hiç ona yansıtmadım..bide benim kahrımı çekmesin dedim..
Tiryandafila;
senle şuan aynı düşünüyorum..
benim düşüncelerimi ve pişmanlığımı önemsemedi.
ve ben dün adım atmasaydım kabuğuma çekilseydim,şuan hatanın kendisinde olduğunu düşünecekti.
ve o bana yaklaşıcaktı..özür dilememi erdem olarak görmedi suçun bi kısmını değil tamamını bana yükledi şuan.
(babam için iyi dileklerini söyleyen arkadaşlara teşekkür ederim..şuan çok iyi..).

keşke mesaj atmasaydın.yazdıklarını okudum da yumuşamaya başlamış biraz biraz ben sana kararımı bildircem falan demiş ya.hani dün bitti diyordu pişman oluyor bence.senin tepkilerinde çok iyi olmuş.kesinlikle seni tekrardan arayacak.ki böyle bişe için ilişkiyi bitirmesi hoş değil saçma.bu arada babana da geçmiş olsun.

sen eliden geleni yapmışsın canım bundan sonrası dediğin gibikadere kalmış artık.benim nişanlımda polis ve bizde ufak bi gerginlik yaşadık ama onunla daha yavaş bi ses tonuyla konuştum ve hatalı olduğuu anladı.canım zor bi meslek ve anında parlaya biliyorlar biz başta alttan alıp sonra güzel bi dille anlatmalıyız erkeklere.bence oda anlamıştır hatasını ama zamanla arıyacak seni çünkü bunun yolunu ypmış sana ve gerisi gelir umarım.hakkında hayırlısı olsun canım.

iki tarafa da hak veriyorum.

ama olayları tartışma boyutuna getireceğine keşke biraz taktik uygulasaydın.

benim sevgilimde ilk zamanlar kendimle ilgili bişey sorduğumda ''sen bilirsin,bilmem yap işte bişey'' diyen tiplerdendi,baktım bana faydası yok hiçbir konuda onun fikrini almadım,kendini dışlanmış hissetti heralde bu seferde tokama kadar herşeyime yorum yapıp fikir vermeye başladı.

benimde senin gibi tepki verdiğim zamanlar oldu tabi,bizde bu şekilde kavgalar yaşadık,ama anladımki erkekler bizim gibi böyle şeyleri önemsemiyor,hiç görmedim bir erkeğin ''kravat mı takıyım papyon mu'' dediğini,çok yüzeysel düşünüyolar,kadınlarsa daha derin,ayrıntı düşünür,pembe kıyafet enerji dolu,kıpır kıpır olduğunu düşündürür,daha şirin,alımlı gözükürsün,lacivertse asil gösterir,daha oturaklı olduğunu gösterir,ama işte erkeklerde bunu anlayacak beyin nerdeee...

o yüzden hiç yıpratma kendini,fikrini almazsan o da zamanla sana ne yakıştığını sende neyi beğendiğini belirtmeye başlayacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…