kızlar iyim ben ..
inanın dert etmiyorum şuan,sağlığımda moralimde yerinde :)
okadar tempoluki işlerim,onu düşünmeye fırsatım kalmıyor bile diyebilirim.
inşallah zamanla acısını yaşamam..ve böyle sağlam durabilirim..
ilişkinin başında olsak ve bu tavırları gösterse kesinlikle ayrılık için bahane derdim..
ama kızlar 2 hafta sonra tanışmaya geliceklerdi.kendi bile giyeceği takımın rengini modelini söylemişti bana,ve annesine sürekli netten benim resimleri gönderdiğini,yengesiyle beni konuştuğunu,istanbula geldikklerinde nereli gezmek istediklerini söylüyordu.
berebar geçireceğimiz 3 günün planını yapmamı istemişti.ve biz bunları kavgadan 2 gün önce konuştuk.hayır anlamıyorum nası bir inattır bu,nası bir can yakma düşüncesidir.
bir genç kızın hayallerini nası yerle bir etmektir.
beyfendi kararını bildirmek için zaman istedi,hala ses yok.
hiç mi düşünmez ortada yapılmış bir plan var kararımı bildireyimde ona göre yön çizsin kendine diye..
şimdi o bana pişman olup dönse acaba ben eski ben olurmuyum, ona olan kırgınlığımın telafisini nası yok edebilir.bencilce bi davranış değilmi..?
düşündükçe içim sızlıyor..
ilişkinin başında olsak ve bu tavırları gösterse kesinlikle ayrılık için bahane derdim..
ama kızlar 2 hafta sonra tanışmaya geliceklerdi.kendi bile giyeceği takımın rengini modelini söylemişti bana,ve annesine sürekli netten benim resimleri gönderdiğini,yengesiyle beni konuştuğunu,istanbula geldikklerinde nereli gezmek istediklerini söylüyordu.
berebar geçireceğimiz 3 günün planını yapmamı istemişti.ve biz bunları kavgadan 2 gün önce konuştuk.hayır anlamıyorum nası bir inattır bu,nası bir can yakma düşüncesidir.
bir genç kızın hayallerini nası yerle bir etmektir.
beyfendi kararını bildirmek için zaman istedi,hala ses yok.
hiç mi düşünmez ortada yapılmış bir plan var kararımı bildireyimde ona göre yön çizsin kendine diye..
şimdi o bana pişman olup dönse acaba ben eski ben olurmuyum, ona olan kırgınlığımın telafisini nası yok edebilir.bencilce bi davranış değilmi..?
düşündükçe içim sızlıyor..
aslında ilk gayrıciddi ama en büyük tartışmamız..
daha önce ciddi sebeplerle tartıştığımız oldu,ve ben taviz vermemedim,işin gerçeği o haklı dahi olsa aramazdım,bi yolunu bulur o arardı beni..
ve erkeklere böyle davranmak gerek diye içten içe sevinirdim..
aslında bu tartışmada da adım atma taraftarı değildim.çünkü nede olsa o beni aramaz ve kendini hatalı görmez ben adım atayım der,ilk adımı atardı..
mesaj atarak çok büyük ahmaklık yaptım..şimdi acısını çıkarıyor..aradığında uzatmazdım hatta ayrılık kelimesini ağzımada almazdım,sadece küserdim..ki buda gayet normal..
ama bence nası küsülceğini bilmiyor,suyunu çıkardı epeyce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?