Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

tüm yorumları okumadımmm.sadece konuyu okudumm.son sayfaya geçrkenn umarımm iş tatlıya bağlanmıştır dedimm ama öle olmamışş.üzüldümm siizn adınıza.o kadar hayal kuruyorkenn ailesi gelecekkenn keşke yaşanmasaydıı.
hakkınızda hayılrısı neyse o olsunnn.

üşenmeyip baştan sona her bir yorumu okudum..
evet başlarda sizin hatanız varmış bir anda parlamışsınız,
ama şuan o en büyük hatayı yapıyor sizden ayrılarak..
bu kadar basit mi emek verdiğiniz bir ilişkiyi anlık bi öfkeyle bitirmek ya?
bitirdiğini de düşünmüyorum aslında, aklı sıra sizin burnunuzu sürtmeye çalışıyor..
size kararını açıkladığında ve devam etme yönünde bi karar aldığında bence siz de tavrınızı koyun ve ilişkinin onun kararlarına göre şekillenmesine izin vermeyin..
ilişki çift taraflı yaşanan birşey, onun olduğu kadar sizin de söz hakkınız var bu ilişkide bunu unutmayın..

Bence sen cok iyi niyetle sormussundur hani askindan fikir istemisindir, ama erkekler kiz arkadas gibi degillerdir. Sen tüm gün, hatta iki üc gün kiyafet ararken, erkek bir dükkana girer 15 dakikada üstüne birsey uydurur cikar, onlarin kafasi basmaz böyle islere. Cok sivri davranmissin, cok sinirli tepki vermissin, hicbir erkek bu sekil tavirlara dayanmaz. Belki yaninda olsaydi azarlardi seni birde aglardin oracikta. Hele telefonda erkege birsey danismakmi--yani kac senelik evliligimde birsey ögrendiysem, oda mesajla telefonla sadece sonu sorun olacagidir.

Gercekten tüm kalbimde iyi niyetimle söylüyorum, biraz altdan al, sen bir hanim olarak nisanlini sonra esine nasil davranacagini bilmessen o hic bilmez, Büyük seyler olunca tavrini koy, böyle kücük seylerle iliskinizi yipratma. Kendinide yipratma, degmez. Cünki barissaniz bile nisanlin bu olayi hemen unutacaktir, erkeklerin yapisi öyle, ama sen belki icten ice ona hala kirgin olacaksin..

Tatlım sevindim, üzme kendini diyemeceğim.
Klişe olacak biliyorum ama üzül şimdi ne olsa geçecek acısı sonra üzüldüklerine güleceksin.
Allah seni iyi insanlarla karşılaştırsın, çok hisli bir kızsın görüyorum sıkma kendini kimsecikler için a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
vakit geçsin bu gelme işi ertelensin diye böyle bekletiyo bence..
haa bu adam düzelirmşi hayırr
şimdiden böyle püften bi nedenden böyle yapan adam ilerde neler neler yapar..
bence msj bile çekmiycektin..şimdi bişey sandı kendinii

insanların önem verdiği şeyler farklı şeyler... benn de cevap verilsin her konu da benim gibi heycanlı olsun her konuyu önemsesin isterim. kimine göre basit ve önemsiz şeylerdir bu ama aslında önemli...
ama yine de ayrılıkla sonuçlanmamalıydı...

ilişkinin başında olsak ve bu tavırları gösterse kesinlikle ayrılık için bahane derdim..
ama kızlar 2 hafta sonra tanışmaya geliceklerdi.kendi bile giyeceği takımın rengini modelini söylemişti bana,ve annesine sürekli netten benim resimleri gönderdiğini,yengesiyle beni konuştuğunu,istanbula geldikklerinde nereli gezmek istediklerini söylüyordu.
berebar geçireceğimiz 3 günün planını yapmamı istemişti.ve biz bunları kavgadan 2 gün önce konuştuk.hayır anlamıyorum nası bir inattır bu,nası bir can yakma düşüncesidir.
bir genç kızın hayallerini nası yerle bir etmektir.
beyfendi kararını bildirmek için zaman istedi,hala ses yok.
hiç mi düşünmez ortada yapılmış bir plan var kararımı bildireyimde ona göre yön çizsin kendine diye..
şimdi o bana pişman olup dönse acaba ben eski ben olurmuyum, ona olan kırgınlığımın telafisini nası yok edebilir.bencilce bi davranış değilmi..?
düşündükçe içim sızlıyor..

siz sadece söyleşip mesajlaşmışsınız gibi geliyor bana.

arkadasım ozel mı oalcak bılmıyorum ama ne zamandır cıkıyorsunuz dıye sormustum
bana hıc normal gelmedı arkadsınızın davranısı
uzaklık var demıstınız
yuzyuze gorusmuslugunuz cok mu az sızın bu ılıskı ıcersınde

kızlar olay mesaj sayesinde bu boyutlara gelmiş olabilir,ama biz tabiki telefonda da konuşuyoruz.
şöyle söyliyim gündüzleri ben müsait olamıyorum arasa bile 30 saniyeyi geçmez konuşmamız,çünkü odama giren çıkan çok olur ayrıca yanımda biri varken rahat konuşamam.oda bunu bildiği için ben işteyken msj atar genelde..
ayrıca oda görevi gereği çokta müsait olamaz.ama elbette telefonla görüşüyoruz.
ve bu saydıklarımı telefonda söylemişt.

7 aydır görüşüyoruz ayrıca.uzakta olduğu için yüz yüze çok görüşemiyoruz.
7 ayda toplasanız 13-14 kere görüşebildik..
oda çok kalamadı hemen dönmesi gerektiği için her görüşmede toplam 2şer saat diyebilirim

Son düzenleme:
Hanı sız buraya yazıyorsunuz ya,
Planlarınızı, beklentılerınızı, hayallerınızı...
Bende yasadım bu duyguları, o nedenle sızı ıyı anladıgımı dusunuyorum
O nedenle o donse de kabul etmeyın dıyorum.
Elbette karar sızın, hayat sızın.
Fakat bu denlı kucuk bır nedenden oturu, gunlerce cezalandırma olmaz kı!
Boyle bencıllık olmaz
Boyle sınır, kaprıs olmaz!
Hanı o an ofkelendı dıyelım, bıraz ters davrandı.
Fakat hakıkaten, 'ben bunların acısını sonra cıkaracagım' da ne demek oluyor?
Ve hemen ardından ayrılma ıstegı.
Akabınde dusunecegım dıyerek, ılıskınızı surumcemeye sokması?
Mantıklı mı butun bunlar?
Aranızda belkı cıddı sorunlar vardı.
Hadı bız bılmıyoruz, bu nedenle bu denlı sasırıyoruz.
Pekı ya sız?
Sızın yasadıgınız duyguları yasadım dedım ya,
Tahmınım erkek arkadasınız bır muddet sonra sızı arayacak.
Bır sekılde haklılıgını ıspat edecek
Ve sızde affedeceksınız.
Fakat sanmam kı, bu ılk ve de son olsun.
Sızın duygularınızı daha fazla rencıde edene dek sızı yarı yolda bırakmaya devam edecek.
Dılerım ben yanılıyorumdur.
Dılerım mutlu bır beraberlıgınız ve akabınde evlılıgınız olur.

peki daha önce hiç mi tartışmadınız ya da kavga etmediniz? o zamanlar nasıl davranıyordu? en ufak bi tartışmada hemen ayrılması tuhaf geldi bana..

Söylemesı kolay belkı ama salla gıtsın o zaman
7 ay cok da buyuk bır kayıp degıl
eger cıdden karakterı buysa kazanclı olan sen olursun

pekı yuzyuze gorusme ımkanınız cok mu kısıtlı

aslında ilk gayrıciddi ama en büyük tartışmamız..
daha önce ciddi sebeplerle tartıştığımız oldu,ve ben taviz vermemedim,işin gerçeği o haklı dahi olsa aramazdım,bi yolunu bulur o arardı beni..
ve erkeklere böyle davranmak gerek diye içten içe sevinirdim..
aslında bu tartışmada da adım atma taraftarı değildim.çünkü nede olsa o beni aramaz ve kendini hatalı görmez ben adım atayım der,ilk adımı atardı..
mesaj atarak çok büyük ahmaklık yaptım..şimdi acısını çıkarıyor..aradığında uzatmazdım hatta ayrılık kelimesini ağzımada almazdım,sadece küserdim..ki buda gayet normal..
ama bence nası küsülceğini bilmiyor,suyunu çıkardı epeyce..

Erkekler kendi hatalarında hemen zeytinyağı konumuna geçip, bir özür bir çiçekle vs geçiştirmek istiyorlar, kadınlar da duygusal varlıklar hemen inanıyoruz...
Kadınlar bir hata yaptığında da erkekler suyunu çıkarana kadar olayı uzatıp kadını hayatından bezdiriyorlar...
:umursamaz:
İstisnasız böyle.. :bbo:
Cidden nasıl küsüleceğini bilmiyorlar haklısın.
Doğru tespit.
:2:

dün anneme bahsettim..ama detaya inemedim,babamla ilgileniyodu..
sadece tartışma sebebini,bitti dediğini sonrada "kararımı daha sonra bildiririm" dediğini söyledim.
annem çok şaşırdı..zaten peşine misafirlerimiz gelince oturup konuşamadık..
eminim çok üzülmüştür..dönüp dönmeme konusunda bi fikrim yok şuan,ama çok kırgın olduğumu ve kolay unutamıyacağımı biliyorum

O kadar zorlanacağını düşünmüyorum, hele ki böyle bencillik yapan birini unutmakta.
En fazla hiddet duyarsın...
Ama emin ol yakında hissizleşirsin ona karşı.

Nerimancım sabah tv'de Nevzat Tarhan ilişkilerle alakalı konuşuyordu.Erkek ya da kadın istemediği tahammül edemeyeceği bi durumla karşılaştığı zaman buna karşı hemen tavrını koyup , hatta bu durumdan hoşnut değilim eğer böyle sürdüreceksen ben bu ilişkide yokum demeli dedi .Tavrımızı koymaz isek karşıdaki insan bunu tolere edebiliyor devam etmeliyim diye sinyal alıyormuş bilinç altında .İlişkiler konusunda bi kişi hata yapmaya devam ediyorsa sürekli olarak ve bunu düzeltmeye uğraşmıyorsa biz ona bu izni verdiğimizden dedi.
Sen zaten doğru şekilde davranacaksın ona karşı eminim .Şimdi sevdiğin için çok konduramazsın ama sana davranma şekli biraz sorunlu sanki , şimdi susuyorum sonra sorarım ya da düşünüp bitip bitmediğini bildiririm vb .
Uzak olduğu zaman insanların arasın da oluşan stres milyon katına çıkıyor , aynı şehirde olsanız akşam görüşüp gülüp geçeceğiniz şeyi uzakta aynı şekilde hoşgörülü karşılayamıyorsun.Karşılıklı birşey bu aslında , sen yazmışsın ya bi yerde ben hiç ona taviz vermedim ufak tefek münakaşalar da hep o aradı beni diye bu canını sıkmış olabilir bu sefer sen mesaj yazınca sıra bende deyip olayın cılkını çıkardığını anlamıyo olabilir.Uzak olmanın bir zararlı yönüde bu malesef burda olsa seni gördüğünde bu durumun seni ne kadar üzdüğünü anlayabilir .Malesef zor ...

Bu kadar kısa zaman dilimlerinde görüştüğün biriyle çok sevsen bile hemen ciddi adım atma derim ben .Monapisa'nın ilk yaptığı yorumda dediği gibi de bu kadar hazırlık yaptığın ailenle birlikte hemde değer verdiğin kişinin senin hayal kırıklıklarına dair empati yapamadığını düşünüp metanetli ol ayrıca öylesin .

Allah umarım emeklerini zayi etmez , her ikinizin de sevgisini arttırır ve barışırsınız ve karşılıklı birbirinizin kıymetini bilirsiniz eğer hayırlıysa tabi sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…