Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

barbi cnm tamda senin dediğin gibi düşündüm.
hevesimi heycanımı kursağımda bıraktı
msj attım özür diledim, gerginiz ikimizde dedim
attığı msj sadece "bitti"oldu
vazgeçti işte..

bence burda mesaj at adım at diyenlerin gazına gelmemeliydin,ama olan olmuş...ve doğal olarak bitti demiş....mesaj atmakla hata yapmışsın haklıyken haksız duruma düşmüşsün....

o neden atmadı mesaj? kusura bakma o an gergindim kırdım seni vs gibi...?

ilk önce kalbi kırılan sensin....sonrasında tabiki haklı olarak sende ona terslenmişsin ama haklı olarak....

bence ilk adımıda o atmalydı....neyse sonuçta bitmiş...hayırlısı herşeyin...bundada bi ahyır vardır emin ol....

annende üzülmesin,sonradan kızı daha çok üzülecekti çünkü,bunu düşünerek bakın olaya...

desteğiniz için teşekkür ederim..
ama dedim ya başka adım atmam..dün akşam msne girdim öyle yarım saatliğine..
peşimden o da girmiş,girdiğini görmedim arkadaşla konuşuyodum..
sonra dayanamadı yazdı,çok sinirliyim sana,bu öfkem geçmez kolay kolay felan diye
tek kelime etmedim,düşündüm çok basit bişe için üstüme geliyor ve nazın alasını yapıyor diye
naz çekicek durumdada değildim..yalvarmamı bekledi sanırım,ama dönmesi için tek kelime etmedim.
bitmesini sen istedin,bu sebeple bitirdiğin için vicdan azabı çekiseksin dedim..
ben sana kararımı sonra bildiririm dedi.
ne kararı dedim? bitip bitmediğine dair kararını bildirecekmiş.
hani bitirmiştin ne olduda zaman istiyosun demedim.sen bilirsin dedim sadece..
bugün babam ameliyat olacak..gün boyu yoğun olucam..şuan onun kararını düşüncek durumda değilim..
benim en zor günlerimde desteğini görmem gerekirker,burnum sürtsün diye yaptığı nazıda cazıda çekicek durumda değilim şuan.gerçi ameliyattan haberi yok,
dedimya kızlar,ben çok kaderciyim,bu ilişki devam etsin diye adımımı attım,gerisi onun takdiri..

Sen Gördüğüm Kadarıyla çok mantıklı Birisinn..
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun... Kayıplar hiçbir zaman Tek taraflı değildir.. Bunu Oda anlicaktır...
Babann için çok Geçmiş olsun...

babana çok geçmiş olsun canım
banada hiç yabancı gelmemiştin meğer polis eşleri topiğinde karşılaşıyomuşuz :hulya:

hayırlısı olsun ama merak etme onun burnu sürtülür yalvar yakar döner sana
yalvarıp yakartmadanda barışma görsün guclubacismile

Oncelıkle babanıza sımdıden gecmıs olsun dılıyorum.
ınsallah sıfasını bulur.
Sız bılırsınız tabıı ama hanı bugun annenızle paylasacaktınız ya,
Istersenız erteleyın.
Babanız amelıyat oluyor madem, annenız cok hassas olabılır bugun.
Ustelık dun msn de sıze bır kac cumle de yazmıs.
Yazdıklarından cok ıfade etmek ıstedıgı su sanırım;
'Aslında cok kabahatın yok ama, ben sımdıden tedbırımı alayım,
Burnunu surttureyım kı ılerıde ben ne dersem o olsun, bana kolayca ıtaat edesın.'
Belkı de bu noktadan sonra yapmanız gerekn sızın onu affetmemenız olacaktır.
Netıcede boyle basıt bır nedenden oturu ayrılmayı goze alan adama ne kadar guvenebılırsınız kı?
Dılerım hakkınızda hayırlı olan gerceklesır.

amin cnm,Rabbim şifasını verir umarım,tez zamanda kalkar inşallah babacım.
öğlen babamın yanına gidicem..
onun kararının değişeceğini sanmıyorum,sinirli şuan ve sanırım tek düşündüğü artık benle olmak istemediği.
anneme bugün söyliycem elefera,belki zamanı değil ama dün babamla konuşurken,benim tanışma faslından sonra izne gideceklerini söylüyolardı.ve babam o çok beğendiğin elbiseyi ctesi gidip alalım kızım dedi..içim sızladı,adam hasta haliyle bile benim mutluluğumu düşünüyodu.
velhasıl böyle olması üzücü ama ailemin benim durumuma göre plan yapmasını istemiyorum artık.

allah yardımcısı olsun babanın canım sen güçlü birisin .Sana kendimden örnek vereyimmi ben nişanlıyken inanılmaz taviz verdim degerinden fazla değer verdim her dediğine her sinirine olumlu baktım alttan aldım evliyim şu an o kişiyle ama hayatım çok zor geçiyor kaprisli kendini yükseklerde gören her dediğim olsun diyen inanılmaz zor bi kişilik var karşımda. Ben sana ilk başta hata yapmışsın dedim ara dedim ama sen elinden geleni yaptın canım arkadasım bu saatten sonra lütfen taviz verme biliyorum yüregin daha sıcacık ona ama ileride daha mutlu olmak için kendini ve kurallarını asla ezdirme.. ÖPÜYORUM SENİ ALLAH GÖNLÜNE FERAHLIK VERSİN..

GEçmiş olsun canım . . ınşallah babacığın bir an önce iyi olur
Artık bu saatten sonra yapıcak bişey yok. . . Konuşma şeklini biraz yadırgadım sevgilinin
Ben sana kararımı sölerim demek ne saçma !!
Sen onu çok seviyorsun belli ama onunda biraz düşünerek konuşması lazım
Annene bugünde söleme dicem . . Yarın ola hayrola diyelim bence !!
Sen hala onu bitirmedin içinde , Yarın gelip barışmk isterse sende tamam dersin sanırım
E bu çocuk oyuncağı değil .Annen böyle olrsa daha çok üzülür.Ama tabi kendinden eminsen söylemelisin

Insallah, dua edecegım babanız ıcın.
Kararını degısıp degısmemesıne gore sekıllenmemelı ılıskınız.
O tamam derse devam edeceksınız, hayır derse bıtıreceksınız.
Pekı ya sızın duygularınız, onlar ne olacak?
Bu ılıskıde sızın soz hakkınız yok mu?
Ustune gıtmıssın, burada hata ettın ettık.
Sende anladın, ozrunu dıledın.
Tamam, her ozur kabahatı ortmez lakın bu kabahat buyutulecek cınstende degıl!
Pekala bır ozur yeterlı olabılırdı.
Bak canım, hulya006'nında ıfade ettıgı gıbı bugun ne kadar tavız verırsen senı o kadar yonlendırebılecegıne ınanacak.
Bu yollardan bende gectım, bende esım ıcın cok tavız verdım.
Ve daha bır kac hafta oncesıne kadar sureklı sorunlar yasıyorduk.
ınan zor oldu benım ıcın ve tabıı onun ıcınde.
Bu surec ıcıne ıncındıgım kadar ıncıttımde.
Cok sukur sımdı orta yolu bulduk.
Herkesın boyle olmayabılır, orta yol bulunmayabılır, bulunsa da bu cok zaman alabılır kı,
Bu her ıkı tarafında daha fazla yıpranması demek oluyor.

Yerınızde olsam anneme bahsetmezdım, yada sadece kucuk bır dargınlıgın soz konusu oldugunu ıfade ederdım.
Bır kac gun beklerdım.
Bu surec ıcınde dusunurdum. Gerı donerse affedebılır mıyım dıye?
Ona tekrar guvenebılır mıyım?
Benı nısanlıyken ya da evlıyken basıt bır nedenden oturu yarı yolda bırakmayacagına ınanabılır mıyım dıye?
Gerı dondugu vakıt net ve kararlı bır konusma yapardım.
Kaybetme korkumun olmadıgını, kendımı guvende hıssetmem ıcın bana bunu ıspatlaması gerektıgının sınyallerını verırdım.
Farz edelım kı donmedı.
Sukrederdım.
Boyle basıt bır nedenden oturu benı yarı yolda bırakan adam, ılerıde ısler daha cıddıye bındıgınde de bunu yapabılırdı.
Sukrederdım kı, boyle bır pozısyonda gosterdı yuzunu.
Bır daha ne arardım ne de aramalarına yanıt verırdım.
Karar elbette sızın.
Insallah hayırlısı olur.
Sunu unutmayın kı
'bızım gordugumuz hayırda ser, serde hayır gızlı olabılır.'

valla ben gurrurlu ol arama mesaj atma demiycem
ara konus sonucta ciddi bisey bu böyle zittiri biseyden bitmesi
normal degil yani ben olsam arardim konusurdum sinirle söylenmis belliki
gönlünü alabilirsin ama mesaj yerine aramani tavsiye ederim

kesinlikle katılıyorum..... neden soruyosun kı hem pembe olsa ne lacivert olsa ne; o adam seni seviyorsa ne giysen begenirr begenmeli bence.... evli falan değilim ama 3 yıllık bi ilişkim var ve anladım kı erkeklern üstüne gitmicksn; sen sustugun zaman zaten gelp özür d,liyorlar, takmıcaksn kafaya o kadar... inş düzelir herşey, yne de üzme sen kendini hayırlısı herşyin....

Nerimancım, çok geçmiş olsun ilk önce.
ıki ailenin tanışması için bir araya gelmiyecekmiydiniz. hepimiz farklı bakış açısıyla yazıcaz tabi. bu da farklı bir bakış açısı ..... sen ona fikrini sormuşun?
oda biliyor mu senin 1 aydır fellik fellik kıyafet aradığını...
yani bunu ailene anlatsan bence sana kızabilirler. en basit şeyin kararını verememişsin. yanlış değil mi? bu nişan töreni mi olacak? değil sanırım...
ama bir aydır aynı muhabbet geçiyorsa... can sıkıcı olmaz mı? bir arkadaşımız bu tek bir msj değil altında yatan başka nedenler var. bence de... bir elbise rengine kızılabilir altında yatan başka nedenler varsa....

Son düzenleme:
bu yaşa kadar kendi kararlarımı kendim verdim,elbette karar vermekten aciz değilim,hadi sevgilinizi geçin hiç mi kimsenin fikrine ihtiyaç duyduğunuz anlar olmadı,ama basit ama ciddi sebeplerle birilerinin fikrine ihtiyaç tabiki duymuşsunuzdur,artı o benim ilerdeki eşim,ben daha ona ne saçma sebeplerle fikir söylemesini istiycem,şimdiden ne bu sinirler,ne bu umursamamalar,hatasını anlamsı için ikinci msj attığımda aldığım cvp gene aynı oldu "al kızım işte birini ne bilim" ..kızmakta haklıyım ama haksız olduğum ,ona acizsin diyip konuyu uzatmam oldu..
bi arkadaş demişki altında başka sebepler var diye,altında yatan tek sebep tahammülsüzlük..
isterse en gereksiz şey için fikrine ihtiyaç duymuş olim,karşılığı bu olmamalıydı,ben ona asla umursamaz msj atmazdım,demekki kararsız ve yardımıma ihtiyac var der yol gösterirdim.
konuyu elbise rengi diye basitleştirilmeside üzücü,bence olayın başlangıcından ziyade sonucuna bakılmalı,ben sizin o basit dediğiniz sebepten dolayı terk edildim,ve hiç mi hiç bu sonucu hak etmedim..

baban umarım en kısa sürede iyileşir.
bu insan bence sorumluluk sahibi değil.
en azından evliliğin hakkını verebilecek kadar değil diyelim.
böyle ufak tefek bir problemi ayrılık sebebi haline dönüştürebiliyorsa, nişanlılık ve evlilik sürecinde yaşayabileceklerini düşünemiyorum bile.
yol yakınken ailene açıkla ve bu insanla tüm bağlarını kopar.
ona da güzel bir ders olsun ki bir daha eften püften şeylerle özel ilan ettiği insanları kırıp gururuyla oynamasın.
gerçekten böyle iki dakkada küsüp geri çekilen erkeklerden hiç haz etmiyorum.
geçmiş olsun.
çok da aklı başında birisin.
kendisi kaybetti.

teşekkür ederim..
şimdi çıkıcam bende babacımın yanına gidicem
basit bi operasyon ama genede insan telaş yapıyor.
herkese yardımı için teşekkür ederim..
burayı bu sebeple çok seviyorum..

elbise bakarken yanımda arkadasım vardı demiştin..
dediğim gibi gecen hafta en yakın arkadasım isteme+nisan oldu..beraber baktık elbise,ayakkabı vs..onlarda gerginlikler yaşadı o süre icinde ve arkadasımı ben sakinlestirdim hep..
o an senin yanında ben olsaydım,elinden telefonu alırdım ve seni sakinleştirmem için elimden geleni yapardım..
senin arkadasın sadece izlemiş olan biteni anladığım kadarıyla!?bu bence çok çok çok yanlış bir hareket..o an arkadasın telefonunu alsaydı,seni bı kahve icmeye götürseydi,iki dakika bı mola verip oturup konuşsaydınız,eminim bu noktaya gelmezdiniz..
bu olaylarda arkadas çok önemli..
o gün o sıcakta,arkadaşımın sacı makyajı bozulmasın diye disardaki islere hep ben koşturdum..
olması gereken bu zaten..
belki saçma gelicek ama ben böyle düşünüyorum..arkadasın hem senden hem erkek arkadaşından bin kat daha suçlu..kusura bakma..

simdide arkadas suclu oldu:roflol:
artiran varmi

Sen zaten olayı çok güzel özetlemişsin .Ona fikir danışman hatalı değil zaten o tamam dedikçe üstüne gitmen hatalıydı onuda kabul ettin , büyüklük gösterip özür diledin bide sevgili olacak arkadaş düşünecekmiş ya adam gibi bitti diyosan bitir ne yardan ne serden adama bak guclubacismile
Sen güçlü bir kızsın ve bu durumu kendi lehine çevir kuzu olur o yakında merak etme sen de bundan sona daha dikkatli olursun sinirli olduğunda başka şeylerle ilgilenip bu olaydan pozitif kazanımlar elde edersin
Babana da acil şifalar dilerim olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…