barbi cnm tamda senin dediğin gibi düşündüm.
hevesimi heycanımı kursağımda bıraktı
msj attım özür diledim, gerginiz ikimizde dedim
attığı msj sadece "bitti"oldu
vazgeçti işte..
amin cnm,Rabbim şifasını verir umarım,tez zamanda kalkar inşallah babacım.
öğlen babamın yanına gidicem..
onun kararının değişeceğini sanmıyorum,sinirli şuan ve sanırım tek düşündüğü artık benle olmak istemediği.
anneme bugün söyliycem elefera,belki zamanı değil ama dün babamla konuşurken,benim tanışma faslından sonra izne gideceklerini söylüyolardı.ve babam o çok beğendiğin elbiseyi ctesi gidip alalım kızım dedi..içim sızladı,adam hasta haliyle bile benim mutluluğumu düşünüyodu.
velhasıl böyle olması üzücü ama ailemin benim durumuma göre plan yapmasını istemiyorum artık.
amin cnm,Rabbim şifasını verir umarım,tez zamanda kalkar inşallah babacım.
öğlen babamın yanına gidicem..
onun kararının değişeceğini sanmıyorum,sinirli şuan ve sanırım tek düşündüğü artık benle olmak istemediği.
anneme bugün söyliycem elefera,belki zamanı değil ama dün babamla konuşurken,benim tanışma faslından sonra izne gideceklerini söylüyolardı.ve babam o çok beğendiğin elbiseyi ctesi gidip alalım kızım dedi..içim sızladı,adam hasta haliyle bile benim mutluluğumu düşünüyodu.
velhasıl böyle olması üzücü ama ailemin benim durumuma göre plan yapmasını istemiyorum artık.
Siz eften püften sebepten adamın üzerine gelirseniz ayrılır tabii..
Başka derdiniz mi yok kıyafet rengi yüzünden adamın kalbini kırıyorsunuz..
Bu işler çok zor demişsiniz..
Nesi zor Allah aşkına!
Çıkarsınız çarşıya,maddi gücünüze ve zevkinize ne uygunsa onu alırsınız olur biter!
Oscar Töreni'ne katılmıyorsunuz,kendi nişanınız,düğününüz...
En güzel günlerimiz bu şekilde rezil eden kızdan ben de olsam ayrılırım zaten..
elbise bakarken yanımda arkadasım vardı demiştin..
dediğim gibi gecen hafta en yakın arkadasım isteme+nisan oldu..beraber baktık elbise,ayakkabı vs..onlarda gerginlikler yaşadı o süre icinde ve arkadasımı ben sakinlestirdim hep..
o an senin yanında ben olsaydım,elinden telefonu alırdım ve seni sakinleştirmem için elimden geleni yapardım..
senin arkadasın sadece izlemiş olan biteni anladığım kadarıyla!?bu bence çok çok çok yanlış bir hareket..o an arkadasın telefonunu alsaydı,seni bı kahve icmeye götürseydi,iki dakika bı mola verip oturup konuşsaydınız,eminim bu noktaya gelmezdiniz..
bu olaylarda arkadas çok önemli..
o gün o sıcakta,arkadaşımın sacı makyajı bozulmasın diye disardaki islere hep ben koşturdum..
olması gereken bu zaten..
belki saçma gelicek ama ben böyle düşünüyorum..arkadasın hem senden hem erkek arkadaşından bin kat daha suçlu..kusura bakma..
hadi sevgilinizi geçin hiç mi kimsenin fikrine ihtiyaç duyduğunuz anlar olmadı,ama basit ama ciddi sebeplerle birilerinin fikrine ihtiyaç tabiki duymuşsunuzdur,artı o benim ilerdeki eşim,ben daha ona ne saçma sebeplerle fikir söylemesini istiycem,şimdiden ne bu sinirler,ne bu umursamamalar,hatasını anlamsı için ikinci msj attığımda aldığım cvp gene aynı oldu "al kızım işte birini ne bilim" ..kızmakta haklıyım ama haksız olduğum ,ona acizsin diyip konuyu uzatmam oldu..
..
yok bence tezgahtar kız suçlu çünkü olanları hep seyretti hiç yardım etmedi renk konusunda sempatiksalakcinnisimdide arkadas suclu oldu:roflol:
artiran varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?