desteğiniz için teşekkür ederim..
ama dedim ya başka adım atmam..dün akşam msne girdim öyle yarım saatliğine..
peşimden o da girmiş,girdiğini görmedim arkadaşla konuşuyodum..
sonra dayanamadı yazdı,çok sinirliyim sana,bu öfkem geçmez kolay kolay felan diye
tek kelime etmedim,düşündüm çok basit bişe için üstüme geliyor ve nazın alasını yapıyor diye
naz çekicek durumdada değildim..yalvarmamı bekledi sanırım,ama dönmesi için tek kelime etmedim.
bitmesini sen istedin,bu sebeple bitirdiğin için vicdan azabı çekiseksin dedim..
ben sana kararımı sonra bildiririm dedi.
ne kararı dedim? bitip bitmediğine dair kararını bildirecekmiş.
hani bitirmiştin ne olduda zaman istiyosun demedim.sen bilirsin dedim sadece..
bugün babam ameliyat olacak..gün boyu yoğun olucam..şuan onun kararını düşüncek durumda değilim..
benim en zor günlerimde desteğini görmem gerekirker,burnum sürtsün diye yaptığı nazıda cazıda çekicek durumda değilim şuan.gerçi ameliyattan haberi yok,
dedimya kızlar,ben çok kaderciyim,bu ilişki devam etsin diye adımımı attım,gerisi onun takdiri..
amin cnm,Rabbim şifasını verir umarım,tez zamanda kalkar inşallah babacım.
öğlen babamın yanına gidicem..
onun kararının değişeceğini sanmıyorum,sinirli şuan ve sanırım tek düşündüğü artık benle olmak istemediği.
anneme bugün söyliycem elefera,belki zamanı değil ama dün babamla konuşurken,benim tanışma faslından sonra izne gideceklerini söylüyolardı.ve babam o çok beğendiğin elbiseyi ctesi gidip alalım kızım dedi..içim sızladı,adam hasta haliyle bile benim mutluluğumu düşünüyodu.
velhasıl böyle olması üzücü ama ailemin benim durumuma göre plan yapmasını istemiyorum artık.
pembe - mavi yüzünden bu aşamaya geliyorsanız , şu an görüşmemenizde bir hayır var diyebilirim..
yok gayet soğukkanlıyım..
bildiğim tek şey;erkeklere ne kadar çok değerini belli edersen okadar çok itip kaktıkları..
biz bayanların en büyük yanlışıda bu..
gururumdan aramamazlık yapmıyorum ,tmm oda etken ama en önemlisi onun havasına hava katmak istemiyorum..
biz bayanlar değer veriyoda af diliyor diye sevinirken onlar gereksiz triplere giriyor.
kaçan kovalanır sanıyor ama papaz her zaman pilav yemez..
şuan ne hali varsa görsün düşüncesindeyim..barışırmıyız bilmem ama,bu soğukkanlılığım inşallah aşk acısına yenilmez..şuan iyim ama malum biliyosunuz bu acı hemen ortaya çıkmıyor,zamanla yokluğunu anlıyosun ve acını yaşıyosun..umarım böyle kalırım..
neriman nezamandir beraberdiniz siz
bukadar kolaymi ya, bu adam seni gercekten sevdimi acaba diye düsünmeden edemiyorum
aklima baska seylerde gelmiyor degil
sebebi ne bilemicem ama böyle bi konuda seni kirip olayi büyüttügüne göre
ayrilmak icin sebep ariyor diye geldi aklima
yazdıkları silinmiş.... çok kızmış.......
Siz eften püften sebepten adamın üzerine gelirseniz ayrılır tabii..
Başka derdiniz mi yok kıyafet rengi yüzünden adamın kalbini kırıyorsunuz..
Bu işler çok zor demişsiniz..
Nesi zor Allah aşkına!
Çıkarsınız çarşıya,maddi gücünüze ve zevkinize ne uygunsa onu alırsınız olur biter!
Oscar Töreni'ne katılmıyorsunuz,kendi nişanınız,düğününüz...
En güzel günlerimiz bu şekilde rezil eden kızdan ben de olsam ayrılırım zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?