Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

Bence adamın üstüne fazla gtmişsin o kararı sana bırakmış

canım öncelikle bilmiyorum durumu ailenle paylaştınmı ama bence paylaş insanlar boşu boşuna hazırlık yapmasın.ikincisi sanada hak veriyorum insan böyle günlerde birşey gerçekten bulamaz üstüne aksilik aksilik üstüne gelir ama keşke sende biraz daha ılımlı olsaydın ama erkek arkadaşınada kızdım ne demek o ne istersen al falan ya sonra sana kızsa niye bunu aldın diye keşke beraber çıksaydınız onunda verdiği cevaplar hoş değilmiş ama maalesef erkekler aşlışveriş konusunda çoğu aynı hemen sıkılırlar o yüzden onunla bir konuş bakalım durumu havada bırakmayın böyle şeyler şakaya gelmez bu gibi şeylerde arada kırgınlık çıkar iki tarafta gergin olur genelde ama onunda ne yapmak istediğini öğren bence kendini üzme

canım çok geçmiş olsun babana...umarım hemen iyileşir ve önemli bişey değildir...

msnde bile sana trip yapması çok komik gerçekten....birde "sana kararımı daha sonra bildiririm" demiş....hahaha ne kararı yaa...yüksek mevkiiden karar çıkıyor bak senn...

hem suçlu hem güçlü....hem bitti diyo sonrada "hımm bitirdim ama madem bu kadar üzülüyosun bi daha düşüneyim kararımı sonra dilekçeyle bildiririm" tövbe tövbeee...çokkk sinir oldum ben bu tipe....

baştanda dediğim gibi bence hiiiç msj fln atmamalıydın,burda insanlar gaza getirmiş seni sende kendini suçlu hissedip msj atmışsın..halbuki senin hiç bi suçun yok! adam resmen bencil,zora gelemeyen,ve seni kolayca kırabilen biri....ben olsam o "çok önemli kararını" bildirdiğinde "bende düşündümde aslında ilk kararın daha mantıklı geldi bencede bitsin" derim....

boşver canım valla hiç geri adım atma....balık baştan kokmuş....

babanın sözü çok dokundu bana:çok üzgünüm: adamcağızda heyecan yapmış belliki...şimdi daha çok sinirlendim o adama....ne hakkı var seni bu duruma düşürmeye...yazıklar olsun yaa..bir genç kızın duygularıyla oynamak,ortada bırakmak,mahçup etmek ailesine etrafa karşı ne kadar kolay dimi!

canım ben kendi fikrimi söylüyorum herkes gibi tabiki böyle yapmak zorunda değilsin...ama ben olsam herşeyi bi tarafa bırak sırf babamın o lafı üzerine bile beni böyle ortada bırakan canımı yakan birine aslaaa dönmem....burun öyle sürtülmez böyle sürtülür...

hayret bişey yaa öldüm sinirden dün geceden beri....ne sanıyo kendini bu bazı erkekler anlamıyorum....Çok üzgünüm çoook

yok gayet soğukkanlıyım..
bildiğim tek şey;erkeklere ne kadar çok değerini belli edersen okadar çok itip kaktıkları..
biz bayanların en büyük yanlışıda bu..
gururumdan aramamazlık yapmıyorum ,tmm oda etken ama en önemlisi onun havasına hava katmak istemiyorum..
biz bayanlar değer veriyoda af diliyor diye sevinirken onlar gereksiz triplere giriyor.
kaçan kovalanır sanıyor ama papaz her zaman pilav yemez..
şuan ne hali varsa görsün düşüncesindeyim..barışırmıyız bilmem ama,bu soğukkanlılığım inşallah aşk acısına yenilmez..şuan iyim ama malum biliyosunuz bu acı hemen ortaya çıkmıyor,zamanla yokluğunu anlıyosun ve acını yaşıyosun..umarım böyle kalırım..

biten bir ilişkiden sonra illa aşk acısı çekilecek sanırdım ben de. öyle değilmiş. böyle kalabiliyorsun canım. yeter ki karşındaki kişiyle olduğunda hayatından neler alıp götürebileceğini önceden gör. bunu gördüğünde zaten aşk diye veya aşk acısı diye bir şeyin olmadığını anlıyorsun.

neriman nezamandir beraberdiniz siz
bukadar kolaymi ya, bu adam seni gercekten sevdimi acaba diye düsünmeden edemiyorum
aklima baska seylerde gelmiyor degil
sebebi ne bilemicem ama böyle bi konuda seni kirip olayi büyüttügüne göre
ayrilmak icin sebep ariyor diye geldi aklima

Bence tahammülsüzlüğünün yanında bencil fazlasıyla...
Kendi egolarının sürekli tatmin edilmesini ve karşındakini mutsuz etmek pahasına da olsa sadece kendi mutluluğunu düşünmesi de düşündürücü...
Ciddi anlamda iş stresi dışında da kişiliğinin tam oturmuş olduğunu düşünmüyorum...
Kavga etmiş olabilir insanlar, daha sonrasında 2 gün gibi bir zaman düşünüp de rahat kafayla hareket eden adamın karşısında 'özür' ile gelen bir kıza 'bitti' diyerek kestirip atması küçümsenecek bir durum değil... :umursamaz:

yazdıkları silinmiş.... çok kızmış

kaydirigubbakcemile3
bir erkek olarak tüm erkeklerin ortak sıkıntıısnı dile getirmiş..
bir erkek olarak kadınların sayfasını okumuş ...
kadınları anlamaya çalışmış sanırım... enteresan ...
zaten erkekler kadınların dırdırından şikayet ederler hep. kadınların biraz daha az konuşmasını isterler.. galiba haklılar... biz kadınlar bazen konuşma hususunda biraz aşıırıya kaçıyoruz sanırım...

kaydirigubbakcemile3

sabır dilemek lazım... kadınların çok konuşmasını istemiyorsanız sizde (20-30 yaş arası erkekler için) biraz olgun ve kibar olmanız gerekir.. çünkü karşınızda anneniz yok :))) herkes annelerimiz kadar bizi pohpohlamaz altan almaz .

sizi takip ediyorumda akıllı bayansınız

yok bi gelişme cnm..
olursa yazıcam buraya..
saolsun arkadaşlar yanlız bırakmadı,sonuçtan onlarında haberi olması gerek..

bu kadar basit birşeyden bitirebiliyorsa bu kişi seni haketmemiş demektir.bu saatten sonra o istesede sen isteme canım.demekki sebep arıyormuş

nerıman ne zamandır bırlıktesınız
ınsanın aklı almıyor boyle bır sebepten bıtırmesıne
Hakkında hayırlsı olsun canım ya

Ben olsam başta ben de sizin gibi davranırdım herhalde. Karar veremiyorsam erkek arkadaşıma fikir vermesini söylerdim. Sizin bozulduğunuz kısım sanıyorum fikir vermemesi değil de bunu söyleyiş tarzı. "Ne alırsan al ne bileyim ya" yerine "Sen bilirsin canım kararı sen ver" gibi bir şey söylese bu iş buralara gelmezmiş... Sonrasında çok üstüne gitmişsiniz diye düşünüyorum ama tepki olarak gelen "Şimdi susuyorum sonra acısını çıkaracağım" da ne demek oluyor?

Ben ailemle konuşunca artık iş tamam diye istediği gibi davranıyor galiba demişsiniz ama ben aksini düşünüyorum. Böyle bir sürece girdikten sonra ilgisi azalmış ya da kırıcı olmaya başlamışsa bu pişman olduğunu gösterir ki bir renk seçimi yüzünden sizden ayrılması da bunu kanıtlıyor sanki...

valla öyle birinden kurtulduğun için seni tebrik ederim
sevgisi gerçek olsaydı günlerdir aryıp yalvarması gerekirdi.demekki hala kendini haklı görüyor.

kızlar iyim ben ..
inanın dert etmiyorum şuan,sağlığımda moralimde yerinde :)
okadar tempoluki işlerim,onu düşünmeye fırsatım kalmıyor bile diyebilirim.
inşallah zamanla acısını yaşamam..ve böyle sağlam durabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…