Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

kızlar çok teşekkür ederm hepinize.
şu saate kadar hep güçlü durdum,burda bile yazdım vakur halimden ödün vermedim.
ama şuan bende aşk acısına yenildim..
attığı masj aynen şu
"böylesi daha iyi,sende sinirlisin bende uyuşamadık kısaca"
bende ona
"uzakta olduğuımuz için sorunlar büyüyor,görüştüğümüzde herşeyin düzeleceğine inaniyodum,sen böyle uygun gördüysen bana uymak düşer "yazdım
"düzelmez..hakkını helal et" yazmış
kısaca helalleştik ve 1 saat önce herşeyi yıktık bitirdik..
ama msnden sillmemiş ve internet şifrelerini değişmemiş..
sanırım yakında oralardanda temizler beni..
çok zor bi durum..ve artık kesinlikle geri dönüşü olmaz..
kısaca tüm hayallerim yerle bir oldu..

Hakkınızda hayırlısı budur inşallah.Böyle yapan biri için kendinizi üzmeye bile değmez,kısmet değilmiş diyelim.

konunuzu takip ediyordum ve sonuca çok üzüldüm..bu kadar basit şeylerden bitmemeli aşklar ilişkiler içim acıyo severek ayrılanları görünce..hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kısa sürede atlatıp çok mutlu olursunuz

üzülme dicem ama faydasız biliyorum..
ileride bu verdiği bu saçmasapan karar yüzünden emin ol çok pişman olucak ama iş işten geçmiş olucak..
yazık diyorum sadece bu kadar kolay olmamalıydı bitakım şeyleri bitirmek..
olan olmuş arkadaşım.. sende bağır, çağır, ağla ama içinde tutma sakın..
zamanla alışıcaksındır önemli olan şu zor dönemi atlatabilmen..
ALLAH yardımcın olsun, her şerde bi hayır var bunu sakın unutma..

[konuyu başından bu yana okudum..sonucun böyle olması gercekten cok kötü olmuş...netice sen ona bir fikir sormuşsun...kötü birşey değilki bu o kadar yazacağına bir renk yazıp yollasaydı..bence bu işte en karlı çıkan sensin elbet üzülüp ağlayacaksın ama düşünsene..evlendiğinizde her fikir sorduğunda..ondan bir yardım istediğinde bu şekilde davrandığını

vereliniortak sweet yazmış zaten gerekeni sen emek verdin hayal kurdun umut ettin ..
Müsterih ol artık opuyorumnanaktan
Üzülme demicem ama o senin kadar emek vermediği için sana bu kadar kolay bitirebiliyor .
Sanki ben istedim bi göz Allah verdi iki göz gibi atladı resmen duruma tek kelimeyle yazık bu aşklara ne denir arkadaşım .Hayırlısı böyleymiş ki yüzünü göstermiş sana rabbim :1hug:
Çok üzgünüm :teselli:

gerçeten çok üzüldümm ( hele şuan buna benzer bi yanlış anlaşılmayla karşı karşıya olan bi insan olarakk ( umarım herkes için herşey hayırlı olur canım (

Böyle bir konunun ayrılık noktasına gelmesi asıl şaşırtıcı.
Şuan tabi ki üzülüyorsundur, zor gerçekten.
Ama inan şükretmelisin.
Adam yan çizmeye bahane arıyormuş.
Eğer mevzu bundan ibaret ise.
Ben baştan beri başka sıkıntılarında olduğu ve bu olaylarla patlak verdiğini düşünüyorum ama.
Eğer mevzu bu ise sadece, Allahın sevdiği kuluymuşsun.
Evlilik yolunda atılacak ilk adımlarda, böyle arkasını dönen birinden beklenecek birşey yok.
Zamanla geçecektir inş.
Allah yardımcın olsun.

çok üzüldüm yaa. böyle basit bir konudan açılan tartışmanın bu noktaya gelmesi...

belki böylesi daha hayırlı olmuştur...sonuçta ya böyle bir tartışma evlendikten sonra yapılsaydı ve evliyken ayrılsaydınız...o an ikiniz de çocukluk etmişsiniz....sinirli erkek modları ve kaprisli kız modu...işin heyecanından dolayı...ama adamın bence ayrılası varmış...!!!! gerçekten seven ve evlenmek isteyen böyle bişeyi bahane edip ayrılıyorsa bence iyi olmuş derim ki ileride boşanmaktan iyidir...insan kızgınsa 1 hafta konuşmazdın olur biterdi..ama ayrılmayı zaten kafasına koymuş bence ve bunu da çok güzel bir bahane yapmışşş..ne üzülcen boşver fazla da takma kafana adamda ciddiyet olsa böyle bi sebep için ayrılmaz !!!!

ha bir de annene tez zamanda söyle bence yazık onlara da hazırlık yapmasın çevreye söylemesin gelecek var diye..

Bana göre ikinizdede hata var, sen sevgilinin üzerine cok gitmissin..
sevgilin ise cok vurdumduymaz sanki o hazirlik onun icin degilmis gibi kaba bi sekilde terslemis seni..

Orada yapman gereken sinirlerine hakim olup,sonrasinda bu konuyu acmandi..
Eger erkek arkadasinin gercek huyu buysa, buna ya alisman gerekecek yada iliskinizi tekrar gözden gecirmen..

Bence şanslısın ki, iş ciddiye binmeden, aileler tanışmadan yollarınız ayrılmış..
İlişkiler de tartışma olur, tavır olur trip olur da "bitsin" lafı söylendi mi, orda bir tuhaflık vardır. Sen zaten bir mesajında genel olarak durum tesbiti yapmışsın:

bildiğim tek şey;erkeklere ne kadar çok değerini belli edersen okadar çok itip kaktıkları..
biz bayanların en büyük yanlışıda bu..

.
Ayrıca sınav stresin olduğunu yazmışsın..
Bu stresli dönemimde seni yalnız bırakan biri için hiç üzülme, değmez..

aileme söyledim kızlar..
beklemeyin ayrıldık dedim,dün gece gram uyumadım.
gözlerim balon işe geldim..
çok zor bi durum,Allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın..
ailesiyle gelicek diye eve yeni mobilyalar al,süpriz olsun diye güzel bi mekanda yer ayırttır,
güzel kıyafetler seç,ve ortada kal böyle...
dedimya Allah kimseye yaşatmasın..

Gercekten uzuldum adınıza,
Fakat bız yalnız tek taraflı gorebılıyoruz.
Uzuntumuz bu neden ıle.
Allah bılıyor, sızın ıcın hangısının hayırlı oldugunu.
Belkıde buydu!
Dılerım yaralarınız cabucak kapanır.
Dılerım gelecekte sızı cok daha mutlu gunler beklıyordur.
Sukredın, boyle cabucak gercek yuzunu gosterdıgı ıcın.
Bır omur boyu mutlu olmanız ve gercekten sızı hak eden bırı ıle beraber olmanız dılegıyle...

üzüldüm gerçekten kaçgün oldu ayrılalı keşke acele etmeseydin ailene söylemekte

geçen pazar ayrıldık cnm..
ama ailemin hazırlık yapması ve sürekli onları sorması beni daha çok üzerdi..
aileme söylemeseydim inanın bu kadar yıkılmazdım..
Rabbimden güç diliyorum..
Bana o gücü versinki ailemde daha fazla üzülmesin..

Nerimancım hakkında hayırlısı olsun canım...

Demek ki delikanlının içinde biriken şeyler var ki bu kadar kolay pes etti.

Sen de bırak kontrol etme msnlerini felan o silmiyorsa sen sil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…