Kızlar Haksızmıyım Siz Söyleyin

Erkekler kıyafetti ayakkabıydı makyajdı saçtı bu tip konularda konuşmaktan pek hoşlanmıyorlar genelde. Ben de böyle bir mesaj atsam benim erkek arkadaşım da aynı cevabı verirdi. Ailesinin ne renk elbiseye ne gözle bakacağını da kestiremez ki o anda hemen. Böyle şeyleri kız arkadaşlarınıza sormanız naçizane tavsiyem. Bence gereksiz yere üzerine gitmişsiniz gergin döneminize denk gelmiş. Konuyu uzatmamak için kısa mesajlar attığı halde devam ettirmişsiniz. Burada barışmak için ilk adımı atması gereken sizsiniz bana kalırsa. Bu arada lacivert daha ciddi bir hava katar insana ve aileyle ilk tanışma için daha uygun gibi sanki hala almayı düşünüyorsanız kaydirigubbakcemile3

inşallah buraya aramız düzeldi diye yazar ve o elbiseyi gidip erkek arkadaşıyla alır:):Saruboceq:

:))
artık almayı düşünmüyorum..tüm iştahım kaçtı,
ama pembede çok şık durmuştu,toz pembe zaten..
neyse artık..nasip

canım asla suc sende demıyorum..asla senı haksız bulmuyorum..
benı yanlıs anladın..
ben her ıkınız acısından 3. goz olarak konustum..kendımı senın yerıne koyarak konustum..
dedıgım gıbı ıkınızde streslısınız..senın ılgı beklemen soru sorman tabııkıde dogal..
tabııkıde affetmek erdemdır..ve emınım o da hatasını anlayacak..
hakkınızda hayırlısı olsun demekten baska care yok..
umarım barısırsınız
opuyorumnanaktan

anladım cnm..saolasın.
dediğin gibi hayırlısı.
bu akşam bekliycem eğerki aramazsa sabah anneme söylerim..

ıstersenız bır kac gun soylemeyın.
Bu aksam aramayabılır, henuz sakınlesmemıs olabılır.
Yada sızın arayacagınıza ınandıgı ıcın bır adım atmanızı daha bekleyebılır.
Bır ıkı gun sabredın ıstersenız, aramayın. Eger oda aramazsa, o zaman soylersınız.
Fevrı davranıslardan kacının bu durumda.
Annenız ılıskınızı bılıyorsa, telefonda gorusmedıgınızı fark ederse de oyalayıcı sozler edın.
Yogun bugunlerde, hasta vs. gıbı
Boylece eger bırlıktelıgınız devam edecek olursa bos yere uzmemıs olursunuz annenızı.
Yok bıtecek ıse de guzelce ızah edersınız durumu.
Hakkınızda hayırlısı olur ıns.

erkekler bizim kadar bu konularda heyecan paylaşmıyorlar genelde bu da bizimle ilgilenmediklerini umursamadıklarını düşünmemize neden oluyor. bizde de bazen buna benzer durumlar oluyor. bence annene ayrıldık gibi deil de tartıştık gibi anlat durumu allah korusun ama eğer ayrılırsanız bi anda şok olmamış olur die düşünüyorum.. ama bu sebeple de ciddi bi ilişkiyi bitirmek çok mantıklı gelmedi bence sen bi adım at ve hiç olmazsa bi msj yaz bencee

olayı dramatize etmek istemiyorum..şuan için en söylenmeyecek dönem aslında..ama dediğim gibi bu akşam bekliycem sadece..sabah söylerim,çünkü tüm planlarını bana göre yapmış bi ailem var,onları bekletmenin anlamı yok..ben dahil herkes kendi yoluna ve işlerine bakmalı..bencil olamam,bu ilişki sadece benim değil benle beraber bir çok kişinin planlarını değiştirdi..kimsenin planına engel olamam

Birebir sesli bir şekilde görüştünüz mü? Bence arayın ben şahsen mesajla yazılmış ayrılık filan kabul etmezdim. Arayın ne ise hali konuşursunuz bitmişsede emin olursunuz bitmemişse de gereğini yaparsınız. Hiç sevmiyorum şu mesaj olayını ya... Çok soğuk oluyor mesaj filan anlatmak istediğini de anlatamıyorsun. Karşılıklı konuşmak gibisi var mı? Ses tonundan anlaşılır seviyor mu sevmiyor mu tamam artık bitmiş mi arayıp görüşün çocuk oyuncağı değil bu işler.

bence de yaa kesinlikle böyle bitmemelii.. bi şekilde bi letişim kurup emin olmalısınız yoksa hep içinde kalır keşke arasaydım farklı mı olur idee:uhm:

soğukkanlı olmanızı çok taktir ettım soylemeden gecemeyecegım

yalnız belırtmek ıstedgım bır nokta var monapısa arkadasımızın da dedıgı gıbı son bır mesaj atmak ıstemezmısınız aıleme soyleyecegım kesın kararın mı gıbısıne

teşekkür ederim aydasu..
hayır artık başka adım atmıycam..
sanırım yapmam gerekeni yaptım,en azından içimde kaldı demiycem..
bundan sonrası onun takdiri..
hatasını anladı af diledi deyip yumuşaması gerekirken,köprüleri tamamen yaktı..

Son düzenleme:
arama bence o arasın istiyosa.sonucta 2 tarafta suçlu ama istemiyosan arama benı bıdaha demek çok agır olmuş...

Cok iyi yapmis erkek arkadasiniz.
Bu kadarda kararsiz olunmazki, ben erkek olsam aynen onun gibi davranirdim. Bu ne ya?
Sanki hayati önemi olan birseymis gibi. Altiüstü bir tanisma olacakmis.
Al iste ha pembe, ha lacivert. Eger bir elbisede bu kadar kararsiz isen daha dur bakalim evlenince ne yapacaksin. Kusura bakma ama böyle abartan bayanlari hic anlamam.

olivia hak vermemek elde değil...
aslında önemli bir nokta var. eğer onun demek istediklerini siz yanlş anlıyorsanız.. o zaman siz aynı dili konuşmuyorsunuz.. belkide bu noktada o haklı Anlaşamıyorsunuz demek kiii..

sen onu anlamıyorsun... o seni anlamıyor.. aileleri tanıştırdınız güzelim elbiseyi giydiniz.. ya sonra anlaşamadıktan sonra hayalleriniz daha çok yıkılmayacak mı?

kuru bir özür dilemek baana yapılsa içeriğine ve samimiyetine bakarım...

sen samimi olduğunu ve pişman olduğunu onu sevdiğini hissettirmen lazım... yoksa çok pişman olursun tabi seviyorsan...

ben yapacağımı yaptım demekle işin içinden sanki sıyrılıyorsunuz...
tel. açınca surat yapacak diyosunuz... soğuk davrancak diyosuunuz.. çok ilginç geldi. sanırım siz sevmiyorsunuz .... sanki sırf kurduğunuz hayaller gerçekleşmediii diye üzüldünüz...
umarım bende yazdıklarınızı farklı değerlendirmişimdir. umarım çok iyi anlaşıyor ve birbirinizi anlıyorsunuzdr. artık bundan sonra bu olayda bizlere ders olur. şahsen benim başım gelse ben yapamam korktum:1closedeyes:

Son düzenleme:
nermin34 bosver, nisani kiz tarafi yapar en cok kiz tarafi kosusturur erkek tarafinin sorumluluklari daha azdir, nisanda hicbirseyle ugrasmadigi halde böyle yaptiysa dügünde ne kavgalar cikardi kimbilir.
burda evlenip ayrilamayanlarin hikayerini okuyoruz bence sükret ki erken gördün.

ama bu nişan değil isteme faslındna önce ki tanışma...tanışmya bu kadar hazırlık yapılmış. Mazallah düğünü düşünemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…