Erkekler kıyafetti ayakkabıydı makyajdı saçtı bu tip konularda konuşmaktan pek hoşlanmıyorlar genelde. Ben de böyle bir mesaj atsam benim erkek arkadaşım da aynı cevabı verirdi. Ailesinin ne renk elbiseye ne gözle bakacağını da kestiremez ki o anda hemen. Böyle şeyleri kız arkadaşlarınıza sormanız naçizane tavsiyem. Bence gereksiz yere üzerine gitmişsiniz gergin döneminize denk gelmiş. Konuyu uzatmamak için kısa mesajlar attığı halde devam ettirmişsiniz. Burada barışmak için ilk adımı atması gereken sizsiniz bana kalırsa. Bu arada lacivert daha ciddi bir hava katar insana ve aileyle ilk tanışma için daha uygun gibi sanki hala almayı düşünüyorsanız kaydirigubbakcemile3
Erkekler kıyafetti ayakkabıydı makyajdı saçtı bu tip konularda konuşmaktan pek hoşlanmıyorlar genelde. Ben de böyle bir mesaj atsam benim erkek arkadaşım da aynı cevabı verirdi. Ailesinin ne renk elbiseye ne gözle bakacağını da kestiremez ki o anda hemen. Böyle şeyleri kız arkadaşlarınıza sormanız naçizane tavsiyem. Bence gereksiz yere üzerine gitmişsiniz gergin döneminize denk gelmiş. Konuyu uzatmamak için kısa mesajlar attığı halde devam ettirmişsiniz. Burada barışmak için ilk adımı atması gereken sizsiniz bana kalırsa. Bu arada lacivert daha ciddi bir hava katar insana ve aileyle ilk tanışma için daha uygun gibi sanki hala almayı düşünüyorsanız kaydirigubbakcemile3
tüm suç bende gibi görünmesine üzüldüm..
yaptığım ne nazdı nede kapris.günlerdir hazırlık içindeyim,ki buda benim en doğal hakkım.
sevdiğim adamın ailesi geliyor,telaşlı ve heycanlı olmam kadar normal ne olabilirki.
artı gireceğim büyük bi sınav var,yetmiyo bide onun stresi var,
ilişkilerde hep mi böyle olur,yani bi taraf kızdığında diğer taraf iplerimi koparır.
kendi ailemden biliyorum,ne büyük sorunlar olduda birbirlerine sırt dönmediler.
ben asla ama asla dönmezdim sırtımı.ilişkime sahip çıkardım,belki alttan almaz söylediği kırıcı lafa karşılık verirdim ama bitirmezdim.bugün böyle sebeple ilişki bitiren insan yarın büyük sorunlar karşısında soğuk kanlı olamayacak demektir.
aciz demem hataydı özrünü diledim.affetmek erdem değilmidir?
anladım cnm..saolasın.
dediğin gibi hayırlısı.
bu akşam bekliycem eğerki aramazsa sabah anneme söylerim..
Birebir sesli bir şekilde görüştünüz mü? Bence arayın ben şahsen mesajla yazılmış ayrılık filan kabul etmezdim. Arayın ne ise hali konuşursunuz bitmişsede emin olursunuz bitmemişse de gereğini yaparsınız. Hiç sevmiyorum şu mesaj olayını ya... Çok soğuk oluyor mesaj filan anlatmak istediğini de anlatamıyorsun. Karşılıklı konuşmak gibisi var mı? Ses tonundan anlaşılır seviyor mu sevmiyor mu tamam artık bitmiş mi arayıp görüşün çocuk oyuncağı değil bu işler.
nermin34 bosver, nisani kiz tarafi yapar en cok kiz tarafi kosusturur erkek tarafinin sorumluluklari daha azdir, nisanda hicbirseyle ugrasmadigi halde böyle yaptiysa dügünde ne kavgalar cikardi kimbilir.
burda evlenip ayrilamayanlarin hikayerini okuyoruz bence sükret ki erken gördün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?