Kizlar hamile olduğunuzu adetiniz geçtikten kaç gün sonra öğrendiniz ??

Testmj yaptiniz smdi
Hayır canım konuyu açtığım günün ertesi günü test yaptim çift cikti.. gidip kan testi verdim hemen Perşembe günüde kese görmeye gidicez inşallah birde pko var bende hamile kalmadan bir ay önce öğrenmiştim pko oldugumu. İki sene boyunca denememize rağmen hamile kalamamistim pko olduğumu öğrendikten bir ay sonra hamile kaldım hiç umudum kalmamisken Allah bana bir hediye verdi çok şükür ona

Saglicakla kucaginiza alin insallah:))

Merhaba allah hayırlarka kucağınıza almayı nasip etsin inşallah pko için kullandığınız kür veya ilaç varmıydı

Merhaba allah hayırlarka kucağınıza almayı nasip etsin inşallah pko için kullandığınız kür veya ilaç varmıydı
Merhaba. Bende de pco var 2 sene hiç olmadı. Daha sonra 2 kere kimyasal oldu bu arada soğan kürü falan denedim işe yaramadı. ağustos ayında düzenli yürüyüş yaptım ekmeği kestim ve corasprin glukofen kullandım o ay hamile kaldım. Benim âdetlerim düzensizdi en son 40. gün olmuştum sonra 57. gün hamile olduğumu öğrendim.

Ayy içine su serptiniz resmen ben daha hiç gebelik geçirmedim 1 haftadan beride diyetteyim doktorum insülin direncin var biraz glukofen benzeri matofin diye bir ilaç yazıyorum dedi bende korkmuştum bu sebepten çocuğum olmazsa diye çok mutlu oldum şu an ben birde bu ay rahim filmi çekindim 1.5 hafta önce inşallah onunda faydası olur

Hayır hiçbisey yapmadım canım diyorum ya pko olduğumu ogrendikten bir ay sonra hamile kaldım yani kur falan bişey yapmadım kendiliğinden oldu çok sukur.. o ay aşılamaya falan karar vermiştik ama Allah ugrastirmadi şükür. birde hacı bayram ı veliye gidip dua ettik o duamin kabul olduğunu düşünüyorum

Maşallah canım Allah bağışlasın inşallah Allah'tan umut kesilmez

Aksine glukofen sayesinde hamile kaldım ben hem insülini dengeliyor hem yumurta kalitesini muhteşem arttırıyor. Daha önceki kaybettiğim gebeliklerimde yumurtalarım kalitesizdi ondan kaybettim. Ama çok şükür sonunda oldu glukofen sayesinde 7 kilo kadar verdim ben çok memnun kaldım. Birde ben pco 'nun belirtilerini dibine kadar yaşadım yani Allah en kısa zamanda nasip etsin

Aaaa hamilesin canım hayirli uğurlu olsun inşallah yanlız kaç dakikada çıkan sonuç bu ?
Hemen çıktı. Şimdi kan verdim sonucu bekliyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bir çok defa umarım bu sefer tutmuştur. Bugün gecikmemin 5. Günü

Hemen çıktı. Şimdi kan verdim sonucu bekliyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bir çok defa umarım bu sefer tutmuştur. Bugün gecikmemin 5. Günü
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah görünen o ki hamilesin hcg sonucunu yazmayı unutma sakın merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…