Hamileyim canım bende Allah yavrunu sana bağışlasınBen 10 gün sonra öğrenmiştim kan testiyle
Testmj yaptiniz smdiHamileyim canım bende Allah yavrunu sana bağışlasın
Hayır canım konuyu açtığım günün ertesi günü test yaptim çift cikti.. gidip kan testi verdim hemen Perşembe günüde kese görmeye gidicez inşallahTestmj yaptiniz smdi
Saglicakla kucaginiza alin insallah:))Hayır canım konuyu açtığım günün ertesi günü test yaptim çift cikti.. gidip kan testi verdim hemen Perşembe günüde kese görmeye gidicez inşallahbirde pko var bende hamile kalmadan bir ay önce öğrenmiştim pko oldugumu. İki sene boyunca denememize rağmen hamile kalamamistim pko olduğumu öğrendikten bir ay sonra hamile kaldım hiç umudum kalmamisken Allah bana bir hediye verdi çok şükür ona
Amin inşallah canm :)Saglicakla kucaginiza alin insallah:))
Merhaba allah hayırlarka kucağınıza almayı nasip etsin inşallahHayır canım konuyu açtığım günün ertesi günü test yaptim çift cikti.. gidip kan testi verdim hemen Perşembe günüde kese görmeye gidicez inşallahbirde pko var bende hamile kalmadan bir ay önce öğrenmiştim pko oldugumu. İki sene boyunca denememize rağmen hamile kalamamistim pko olduğumu öğrendikten bir ay sonra hamile kaldım hiç umudum kalmamisken Allah bana bir hediye verdi çok şükür ona
Merhaba. Bende de pco var 2 sene hiç olmadı. Daha sonra 2 kere kimyasal oldu bu arada soğan kürü falan denedim işe yaramadı. ağustos ayında düzenli yürüyüş yaptım ekmeği kestim ve corasprin glukofen kullandım o ay hamile kaldım. Benim âdetlerim düzensizdi en son 40. gün olmuştum sonra 57. gün hamile olduğumu öğrendim.Merhaba allah hayırlarka kucağınıza almayı nasip etsin inşallahpko için kullandığınız kür veya ilaç varmıydı
Ayy içine su serptiniz resmenMerhaba. Bende de pco var 2 sene hiç olmadı. Daha sonra 2 kere kimyasal oldu bu arada soğan kürü falan denedim işe yaramadı. ağustos ayında düzenli yürüyüş yaptım ekmeği kestim ve corasprin glukofen kullandım o ay hamile kaldım. Benim âdetlerim düzensizdi en son 40. gün olmuştum sonra 57. gün hamile olduğumu öğrendim.
Hayır hiçbisey yapmadım canım diyorum ya pko olduğumu ogrendikten bir ay sonra hamile kaldım yani kur falan bişey yapmadım kendiliğinden oldu çok sukur.. o ay aşılamaya falan karar vermiştik ama Allah ugrastirmadi şükür. birde hacı bayram ı veliye gidip dua ettik o duamin kabul olduğunu düşünüyorumMerhaba allah hayırlarka kucağınıza almayı nasip etsin inşallahpko için kullandığınız kür veya ilaç varmıydı
Maşallah canım Allah bağışlasın inşallah Allah'tan umut kesilmezMerhaba. Bende de pco var 2 sene hiç olmadı. Daha sonra 2 kere kimyasal oldu bu arada soğan kürü falan denedim işe yaramadı. ağustos ayında düzenli yürüyüş yaptım ekmeği kestim ve corasprin glukofen kullandım o ay hamile kaldım. Benim âdetlerim düzensizdi en son 40. gün olmuştum sonra 57. gün hamile olduğumu öğrendim.
Aksine glukofen sayesinde hamile kaldım ben hem insülini dengeliyor hem yumurta kalitesini muhteşem arttırıyor. Daha önceki kaybettiğim gebeliklerimde yumurtalarım kalitesizdi ondan kaybettim. Ama çok şükür sonunda oldu glukofen sayesinde 7 kilo kadar verdim ben çok memnun kaldım. Birde ben pco 'nun belirtilerini dibine kadar yaşadım yaniAyy içine su serptiniz resmenben daha hiç gebelik geçirmedim 1 haftadan beride diyetteyim doktorum insülin direncin var biraz glukofen benzeri matofin diye bir ilaç yazıyorum dedi bende korkmuştum bu sebepten çocuğum olmazsa diye çok mutlu oldum şu an ben birde bu ay rahim filmi çekindim 1.5 hafta önce inşallah onunda faydası olur
Amin inşallahMaşallah canım Allah bağışlasın inşallah Allah'tan umut kesilmez
Amin canım teşekkür ederimHamileyim canım bende Allah yavrunu sana bağışlasın
Allah razı olsun canım benim inşallah aminnnnnAmin canım teşekkür ederim
Sanada Allah hayırlısıyla sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin
CAnım yeni test yaptım. Silik çıktı umarım hamileyimdirİnşallah hamilesindir canım benim Allah kucağını doldursun
Yeni bir gebelik soz konusu. Gozunuz aydinCAnım yeni test yaptım. Silik çıktı umarım hamileyimdir
Aaaa hamilesin canım hayirli uğurlu olsun inşallah yanlız kaç dakikada çıkan sonuç bu ?CAnım yeni test yaptım. Silik çıktı umarım hamileyimdir
Çok sevindim canım benimmmCAnım yeni test yaptım. Silik çıktı umarım hamileyimdir
Hemen çıktı. Şimdi kan verdim sonucu bekliyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bir çok defa umarım bu sefer tutmuştur. Bugün gecikmemin 5. GünüAaaa hamilesin canım hayirli uğurlu olsun inşallah yanlız kaç dakikada çıkan sonuç bu ?
Tebrikler canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah görünen o ki hamilesinHemen çıktı. Şimdi kan verdim sonucu bekliyorum daha önce kimyasal gebelik geçirdim bir çok defa umarım bu sefer tutmuştur. Bugün gecikmemin 5. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?