Ben az önce erken gebelik testi alıp yaptim. Ama negatif malesefKızlar benimde bir sorum olcak. Adet takvim uygulamasına göre yumurtlama günüm ve ona yakın günleri değerlendirdik ve adetime 12-14gün vardı.şuan 10 günüm var. Hamile olsam bu adet döneminde çıkarmı yoksa sonraki ay mı belli olur. Adet döngüm de düzensizdir. Sizce ne zaman test alıp yapmalıyım.
Canım sonucun noldu hayırlı haberler bekliyoruz inşallahBenimde 12 gün geçti önceki hafta test yaptım 0.100 cıktı ve tam 12. Günde önce kırmızı sonra kahvemsi mat kanamam oldu bu gün 2. Günüm ve devam ediyor ne az ne çok önceden çok gelirdi bilemedim ne düşüneceğimi..
Erken değil mi? Ben en az bir 15 gün bekleyeyim diyorumBen az önce erken gebelik testi alıp yaptim. Ama negatif malesef
Ins erken oldugu için negatiftirErken değil mi? Ben en az bir 15 gün bekleyeyim diyorum
Birşey sormak istiyorum aynen bende öyle oluyorum olacam sancım var ama olmuyorum ve göğüslerim şişmiş sizce hamilemiyimCanim adet olucakmissin gibi oluyor olmuyorsun zaten goguslerde sisilik olabiliyor akintin falan varmi beyaz krem
Bat ne zaman?Birşey sormak istiyorum aynen bende öyle oluyorum olacam sancım var ama olmuyorum ve göğüslerim şişmiş sizce hamilemiyim
adet le hamılelık belırtılerı aynı oldugu ıcın sadece belırtıye bakarak hamılesın demek yanlıs olur gecıkmen varsa ıdrar testı yapabılırsın . rabbım gonlune gore versınBirşey sormak istiyorum aynen bende öyle oluyorum olacam sancım var ama olmuyorum ve göğüslerim şişmiş sizce hamilemiyim
O kadar beklenir mi yapmayin. Hamileyseniz dıs gebelik olma ihtimali var. Sağlığınızı tehlikeye atmayin. Son adetin ilk gununden itibaren 35 gun sayin. 35. Günde yapin.Erken değil mi? Ben en az bir 15 gün bekleyeyim diyorum
Amin ablacim Allah razı olsun yeni evliyim 9 Kasım'da adet oldum halen adet olmadım gecikti sanki olacak gibiyim karın sancısı var ama olmuyorum ve hiç bir bilgimde yok ne mide bulantısı sadece boyun ve sırtım ağrıyordu şimdi durdu pazartesi günü önce kan testi hiç birşey çıkmadı anlamadım kiadet le hamılelık belırtılerı aynı oldugu ıcın sadece belırtıye bakarak hamılesın demek yanlıs olur gecıkmen varsa ıdrar testı yapabılırsın . rabbım gonlune gore versın
Ablacım sizden cevap bekliyorum ?adet le hamılelık belırtılerı aynı oldugu ıcın sadece belırtıye bakarak hamılesın demek yanlıs olur gecıkmen varsa ıdrar testı yapabılırsın . rabbım gonlune gore versın
Adetine kac gun varBirşey sormak istiyorum aynen bende öyle oluyorum olacam sancım var ama olmuyorum ve göğüslerim şişmiş sizce hamilemiyim
kuzucum adet herkesin gecikebilir yumurtlama gecikebilir su an yr gok virus korkusu stressi o kadar kisi var ki 10 gun bile geciken.. Zaten mide bulantisi testte belli olmadan once ortaya cikan belirti degil. Tek tuk kasikta baktma bel agrisi hissedebilirsjn hic hissetmeyedebilirsin. sirt agrisi da gebelikte cooook sonra karin sistikten sonra agirliktan cikarsa cikar. Belirti degil. Eger doktora gidebiliyorsan sana yumurtlama olmus mu adetin yakin mi usg de bakarak soylEyebilirAmin ablacim Allah razı olsun yeni evliyim 9 Kasım'da adet oldum halen adet olmadım gecikti sanki olacak gibiyim karın sancısı var ama olmuyorum ve hiç bir bilgimde yok ne mide bulantısı sadece boyun ve sırtım ağrıyordu şimdi durdu pazartesi günü önce kan testi hiç birşey çıkmadı anlamadım ki
Canim inseALLaH hamilesindir bende hatta cogu kiside adet olacakmis fakat olamiyormus hissi olupBirşey sormak istiyorum aynen bende öyle oluyorum olacam sancım var ama olmuyorum ve göğüslerim şişmiş sizce hamilemiyim
Canim inseALLaH hamilesindir bende hatta cogu kiside adet olacakmis fakat olamiyormus hissi olup bununla beraber beyaz krem akinti geliyor gunun geciyor oyleBirşey sormak istiyorum aynen bende öyle oluyorum olacam sancım var ama olmuyorum ve göğüslerim şişmiş sizce hamilemiyim
Ayyy inşallah Allah'ım insallahCanim inseALLaH hamilesindir bende hatta cogu kiside adet olacakmis fakat olamiyormus hissi olup bununla beraber beyaz krem akinti geliyor gunun geciyor oyle
4yıldır ayda 1-2kere test yapıyorum düzenli. çünkü çok fazla gecikme yaşıyorum bazen 10 gün 20 gün 1 ay olmadığım oluyor. Benim döngüm 42 günde bir oluyor o yüzden hep kafam karışıyorO kadar beklenir mi yapmayin. Hamileyseniz dıs gebelik olma ihtimali var. Sağlığınızı tehlikeye atmayin. Son adetin ilk gununden itibaren 35 gun sayin. 35. Günde yapin.
Sakin ne olursa olsun o kadar beklenmez. Dedigim gibi son adetten baslayarak 35 gun sayip yapin. Ne zaman olacaginizi biliyorsunuz evet ama 15 gun beklenir mi? Ya dış gebelik olsa tüpünüzü kaybetseniz nolucak?4yıldır ayda 1-2kere test yapıyorum düzenli. çünkü çok fazla gecikme yaşıyorum bazen 10 gün 20 gün 1 ay olmadığım oluyor. Benim döngüm 42 günde bir oluyor o yüzden hep kafam karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?