Kizlar hamile olduğunuzu adetiniz geçtikten kaç gün sonra öğrendiniz ??

Ben az önce erken gebelik testi alıp yaptim. Ama negatif malesef

Canım sonucun noldu hayırlı haberler bekliyoruz inşallah

Birşey sormak istiyorum aynen bende öyle oluyorum olacam sancım var ama olmuyorum ve göğüslerim şişmiş sizce hamilemiyim
adet le hamılelık belırtılerı aynı oldugu ıcın sadece belırtıye bakarak hamılesın demek yanlıs olur gecıkmen varsa ıdrar testı yapabılırsın . rabbım gonlune gore versın

adet le hamılelık belırtılerı aynı oldugu ıcın sadece belırtıye bakarak hamılesın demek yanlıs olur gecıkmen varsa ıdrar testı yapabılırsın . rabbım gonlune gore versın
Amin ablacim Allah razı olsun yeni evliyim 9 Kasım'da adet oldum halen adet olmadım gecikti sanki olacak gibiyim karın sancısı var ama olmuyorum ve hiç bir bilgimde yok ne mide bulantısı sadece boyun ve sırtım ağrıyordu şimdi durdu pazartesi günü önce kan testi hiç birşey çıkmadı anlamadım ki

kuzucum adet herkesin gecikebilir yumurtlama gecikebilir su an yr gok virus korkusu stressi o kadar kisi var ki 10 gun bile geciken.. Zaten mide bulantisi testte belli olmadan once ortaya cikan belirti degil. Tek tuk kasikta baktma bel agrisi hissedebilirsjn hic hissetmeyedebilirsin. sirt agrisi da gebelikte cooook sonra karin sistikten sonra agirliktan cikarsa cikar. Belirti degil. Eger doktora gidebiliyorsan sana yumurtlama olmus mu adetin yakin mi usg de bakarak soylEyebilir

Abla şimdi bile karnım sırtım agriyo ,bekliyorum pazartesi günü gebelik testi yapacam abla

Birşey sormak istiyorum aynen bende öyle oluyorum olacam sancım var ama olmuyorum ve göğüslerim şişmiş sizce hamilemiyim
Canim inseALLaH hamilesindir bende hatta cogu kiside adet olacakmis fakat olamiyormus hissi olup bununla beraber beyaz krem akinti geliyor gunun geciyor oyle

O kadar beklenir mi yapmayin. Hamileyseniz dıs gebelik olma ihtimali var. Sağlığınızı tehlikeye atmayin. Son adetin ilk gununden itibaren 35 gun sayin. 35. Günde yapin.
4yıldır ayda 1-2kere test yapıyorum düzenli. çünkü çok fazla gecikme yaşıyorum bazen 10 gün 20 gün 1 ay olmadığım oluyor. Benim döngüm 42 günde bir oluyor o yüzden hep kafam karışıyor

4yıldır ayda 1-2kere test yapıyorum düzenli. çünkü çok fazla gecikme yaşıyorum bazen 10 gün 20 gün 1 ay olmadığım oluyor. Benim döngüm 42 günde bir oluyor o yüzden hep kafam karışıyor
Sakin ne olursa olsun o kadar beklenmez. Dedigim gibi son adetten baslayarak 35 gun sayip yapin. Ne zaman olacaginizi biliyorsunuz evet ama 15 gun beklenir mi? Ya dış gebelik olsa tüpünüzü kaybetseniz nolucak?

Ablalarim birşey diyecem çok acil ,
Leke gördüm pembemsi bir leke gördüm sizce bu neyin nesi halen de adet olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…