Kizlar hamile olduğunuzu adetiniz geçtikten kaç gün sonra öğrendiniz ??

Kimyasal gebelik ne kizlar

Enabıza giriş yapılmıyor malesef sistem çöktü sanırım beklemedeyim. Sizin kaç çıkmıştı acaba hcg niz
İlk önce adetim 3 gün gecikince test yaptim 445.09 çıkmıştı iki gün sonra 1185 çıktı. İnşallah seninde böyle olur canım benim stres yapma ezcane testine göre hamilesin inşallah değerinde güzel çıkar

53 çıktı canım doktor dış gebelikten şüphelendi kadın doğum doktoruna gideceğim.

Canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun bende de pco olduğu için doktor glukofen bana da verdi sormak istediğim şey şu: glikofeni yumurtlamadan sonra da kullanmaya devam ettin mi? Acaba gebelik oluşursa zararı olur mu bebege onu bilemedim?

3 kutu kadar kullandım canım gebeliği öğrenince hemen bırakmalısın bebeğe zararlıymış

Allah razı olsun en kısa zamanda size ve isteyen herkese nasip etsin rabbim.

forumda okudum biraz kimisinin doktoru devam edebilirsin demiş hamilelikte de ama emin olamadım. Sen sormuşmuydun doktora.
tabiki sordum ilk devlette bırak dedi hemen ilacı veren özeldeki doktoruma gittim o da bırak dedi. sadece corasprin ve folik asit kullanıyorum. glukofenin yanında corasprin de vermişti

Benim adetim 10 gün geçiyordu kahvemsi bi leke gelmişti hasta olcam dedim olmayınca test yaptım öğrendim
Benimde 12 gün geçti önceki hafta test yaptım 0.100 cıktı ve tam 12. Günde önce kırmızı sonra kahvemsi mat kanamam oldu bu gün 2. Günüm ve devam ediyor ne az ne çok önceden çok gelirdi bilemedim ne düşüneceğimi..

Kızlar merhaba benimde adetim 6 gün geçti dün test yaptırdım 0.18 çıktı ama hala adet olmadım hafif bulantım oluyoe ve sağ ve sol kasıkta yanma ve batma hissediyorum kramp gibi bu şekilde durum yaşaayan sonra hamile olduğunu öğrenen oldumu acaba 2 de emara giricem emarda döllenme vs gözükür mü sizce cevap verirmisiniz rica etsem

Kızlar benimde bir sorum olcak. Adet takvim uygulamasına göre yumurtlama günüm ve ona yakın günleri değerlendirdik ve adetime 12-14gün vardı.şuan 10 günüm var. Hamile olsam bu adet döneminde çıkarmı yoksa sonraki ay mı belli olur. Adet döngüm de düzensizdir. Sizce ne zaman test alıp yapmalıyım.

Bende ayni şeyi soracaktım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…