Kizlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

Söylemedim beraber öğrendik. Test yapmıştım, ikinci çizgi silik çıktı, baksana sen de bir dedim o da evet ben de gördüm dedi. Daha sonra doktora gittik beraber. İşte öyle. Hiç öyle filmlerdeki gibi romantik işlere girmedim, giremezdim de zaten. Her aşaması acabayla geçiyor. Hiç tam emin olamıyorsun. Daha ailelerimize de söylemedik mesela.

E daha 1 aylikmis kuzum zaten. 6 haftalık filandir en çok. Erken yani

Transferden sonra artık test gunum gelmişti kanı verdik saat 11 gibi çıkar dediler ben bakamadım eşim sürekli sayfayı yeniliyor. Suratı düştü kızardı üzüldü olmamış dedi kaç dedim 5 dedi bi aldım teli elime değer 262 eşim meğer heyecandan 5 ve üstü gebelik aralığını görmüş Ikimizde yüzümüzü gözümüze bulastirdik anlayacağınız

ilk ewliliğimde 6 yıl bebe istedigim halde olmamıştı rahmim yapışıktı ameliyat olmazsa hamile kalamazsın denmişti kısmet işte ilk ewlilik olmadı 2.kez ewlendim nasıl olsa çocugum olmuyodu hiç korunmadık adet günlerimi bile takip etmiyodum gece wardiyasından çıkmıştım doğum günümdü we sabahtı ewe giderken yolda midem bulandı şüphelendim eczanenin önünde açılmasını bekledim test aldım ewe gittim yaptım 2 çizgiydi inanmadım 2 test daha aldım onlarda 2 çizgi bu sefer beni bi ağlama tuttu eşim işe gitmişti ağlayarak onu, aradım korkuyorum hamileymişim diye adam şok oldu benimi sakinleştricek sewincekmi şaşkındı çok zamansız gelen bi bebiş bu yinede çok şükür rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın

Yaaa belkide en tatlısı buuydu okuduklarim arasından. Bayyyildim

Akrep burcu olacak sanırımkolaylık versin Allah annesi

Yaaaa cinsiyeti belli olmuştur ne bekliyor sizi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…