Kizlar hamile olduğunuzu eşinize nasıl söylediniz ?

Bende yemeğe götürüp hesap geldiğinde gelen o defterin arasina sıkıştırılmış hamilelik kan testi sonucu veya ultrason fotosu koyucam.hesap ödemek için açtığında artık anlamasını beklicem umarım bu ne kardesim deyip atmaz

Evlilik teklifinin çocuk versiyonu gibi çok güzel olabilir gördüğü şeyi anlarsa

O aralar aramız bozuktu. Adet olmam gereken günde olmadım. Zaten bi farklılık hissediyordum. Akşam saatiydi hatta gittim test yaptım eşimin haberi yok içeride oturuyor. Hop çift çizgi. Önce bi yarım saat kendim inanamadim tuvalette. Bakıp bakıp sırıtıyorum falan. Neyse sonra aldım içeri gittim yüzümde bi sırıtık ifade yanına yaklaştım elimde test. Gösterdim sadece. Ciddi misin dedi o da sırıtarak evet dedim sırıtarak kucağına oturdum bi yarım saat de beraber sırıttık sonra hadi bi test daha yap dedi garantici adam

Bişey soracagim Huma kuşum dediniz neleriyle bilinir o kuşlar .neden dediniz öyle ..

Allah bağışlasın dogumunuz nasıldı
Kızımın adı Hüma, anlamı da mutluluk-şans getirdiğine inanılan efsanevi bir kuş imiş. Talih kuşu cennet kuşu devlet kuşu olarak da geçiyor, çok severek koyduk adını ilerde kendisi de beğenir inşallah:)
Doğumum da 22 saat bekledim normal olacaktı ama bebişim yolu bulup çıkamadı ben de o da yorgun düştük, tam açıklıkla sezaryene gittim. Sorana hem normal hem sezaryen doğum yaptım diyorum
O yorgunluğa genel anestezi yapmak istediler ben spinal tercih edebiliyosam öyle istiyorum dedim o kadar beklemişken doğduğu an görmeyi çok istedim çünkü, öyle de yaptılar sağolsunlar. Bi öpüştük koklaştık onu yukarı çıkardılar hazırlamaya, sonrasında uyuyakalmışım beni dikerlerken yorgunluktan baya mışıl mışıl uyumuşum

Yaaa daha evli bile değilim (yakında düğünüm var inşallahh ) ama bütün mesajları tek tek gözlerim dolarak okudum. Allah bağışlasın evlatlarınızı, isteyen herkese nasip etsin inşallah. Amin.
Hayırlı olsun canım Allah ömrünüzün sonuna dek ağız tadıyla yaşlandirsin

22 saat Eylül Öztürk gbi.biliyomusun bilmiyorum

Senin 22 saat sancini düşününce kasıklarıma ağrı girdi

22 saat Eylül Öztürk gbi.biliyomusun bilmiyorum

Senin 22 saat sancini düşününce kasıklarıma ağrı girdi
Evet evet biliyorum onun da bir gün sürmüştü onun da hali kalmamıştı:)
Aslında gerçekten mucizevi bir olay yani sancı geldiğinde kıvranıyosun ama o 60 saniye sonunda sanki iki dakika önce o halde olan sen değilsin gibi hiç bişey yok. Her şeyi denedim, en son doktor ittirdi bile ama yok yani inmedi bir türlü yola. Yine olsa yine aynı yoldan geçerim, hayalet gibi gezerim hastane koridorunda, top üstünde sekerim asılırım kapılara falan

bana biseyler oluyor bigun doğum videosu izleyip bayağı ağlamıştım arkadasimin omzunda .ben niye evlendim doguramam ki filan saçmaladım bayağı korkudan honkure honkure

bana biseyler oluyor bigun doğum videosu izleyip bayağı ağlamıştım arkadasimin omzunda .ben niye evlendim doguramam ki filan saçmaladım bayağı korkudan honkure honkure
Herkesin hikayesi çok farklı sen hiç izleme onları, kendine inan güven gerisini de Allah’a bırak. Sezaryen de öcü değil yani bir hafta içinde tamamen iyiydim, sadece ilk yürümesi biraz zor ama ikinciye kendim kalktım yürüdüm yürüdükçe de açıldım rahatladım.
Bir arkadaşım doğumunu bekliyodu 41 hafta bitmişti nerdeyse fıldır fıldır gezerken evde pıt düşüyor suyu geliyor, hemen hastaneye daha kapıdan giriyolar sedyede doğuruveriyo bu kadar kolay yapan da var

Bende bı ara biri doğumdan çıktı ay zor olmuyor mu nasıl dogurdun dedim bayağı gülerek yoo demişti psikolojim bozulmuştu ne bu rahatlık nasıl yaaa nasil

At kafandan at böyle olmaz
Yoga squat fitness kenpo filan yapıyorum hamilelikte de yapicam hamileye uygun sekilde ilerlicem.faydalı olacağını düşünüyorum kolay bı doğum sağlayabilir.

Yoga squat fitness kenpo filan yapıyorum hamilelikte de yapicam hamileye uygun sekilde ilerlicem.faydalı olacağını düşünüyorum kolay bı doğum sağlayabilir.
Tabi ki de çok faydalı olur bence de, ben günde on saat masa başında otur otur anca şirket içinde showroomda yürüyodum klimalı diye az hazırlık yapabildim maalesef, kısmet. Senin içinde hayırlısını diliyorum, inşallah içindeki korku gider yerini heycanlı bekleyiş alır

İnşallah canım .senin de Allah gönlünün karşılığını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…