Kızlar Hamileliğinizde folik asit kullandınızmı?

kızlar ben de folik plus kullanıyorum.bebek istiyoruz biz de.geçen ay başladım.ama bakalım bebek nzm gelecek :))
zararı yokmuş.aksine faydası varmış.vücut folik asiti depolayıp,bebek oluncaya kadar hazır oluyomuş.

slm arkadaşlar.ben 2 yıldır bebek sahibi olmak istiyorum.bir çok ilaç içtim.arkadaşlarım folic plus kullanmaya başladık tan yaklaşık 1-3-8 ay içinde hamile kaldılar.doktoruma sordum gerek olmadığını söyledi.başka bi doktor ise olduğunu söyledi.kafam karıştı.şimdi soruyorum gereklimi değilmi?(bu arada kendi kafama aldım ve 3 gündür folic plus kullanıyorum]

er-dilek ben de doktora danışarak başladım.doktorlar hamile kalmadan en az 3 ay içilmesi gerekiyor diyolar.ama bildiğim kadarıyla hamileliği kolaylaştırmıyo,sadece bebek için gerekli olan folik asiti depoluyor vücut diye biliyorum.sen yine de güvendiğin bi doktota danış istersen...
allah inşallah en kısa zamanda bizi bebek müjdesi ile sevindirir...

evet canim bende hamile kalmadan üc ay önce basladim hayla düzenli bi sekilde folik asit kullaniyorum ,birde doktorum bana demir hapi yazmisti onuda kesinlikle ihmal etmemem gerekiyormus
ayrica folik asiti emzirdigin zamanda kullanmalisin

merhaba ben henüz hamile değilim ama folıc plus a bugün başlayacağımm şuana kadar okuduklarımdan biraz ürktüm zaten kilo sorunum var bu ilaç kilo problemimi dahada arttırmaz mı uzun süre kullanan arkadaşlar varmı aranızda..yada hem kilolu olup hem bu ilacı içen..

asla kilo aldırmıyor kızlar yapmayın
mutlaka hamilelik öncesi içilmeli tüm dr bunu söylüyor
netten den araştırabilirsiniz
benim görümcem folik asit kullanmadığı ve hamileyken bile sigara içtiği için 5 haftalıkken düşük yaptı
bebek için çok çok önemli

kızlar folik asitin tek yan etkisi şişkinlik yapıo.folbiol 1 ytl olan hamilelık öncesi kullanılıo.folic plus ise hamileyken kullanılıo dıe bılıorum

valla ben hamile kalmadan once hic kullanmadim.
ama hamile kalmadan kullanilirsa faydali oldugunu duymustum.
hamile kalinca 2 ay kullandim,demir eksikligine de bakti dr ama cok sukur ilac kullanmama gerek kalmadi...su anda hic ilac almiyorum.

kızlar ben de gebelik önce 2 ay kullandım folik plus.doktorum önerdi ve bebek gelişimi için çok önemli.aksi halde omur ilik hasarları oluşabilirmiş bebekte.gebelik düşünen tüm arkadaşlara sesleniyorum.folik asit kullanııııınnnnnnnn mutlakaaaaaaaaaaa....

özlem melek cnm seni kaybettim yeniden buldum..doktorun günde kaçtane içmeni söylemişti hamilelik öncesi bu ilacı

merhaba melis... uzun zamandır görüşemedik...canım gebelik öncesi 1 tane yeterliymiş ben bunu sonradan öğrendim.günde 3 ile başladım,2 ye düştüm ama doktorum 1 tane yeterli dedi.sen de başladın mı?

bende düşük sonrası gebeliğe hazırlık için kullandım 2 hafta oldu biteli 3 ay kullandım kilo falan da yapmadı
bi kutuda 50 adet var ve 1 ytl

özlemcim 1 hafta oldu başlayalı iştah açmasın diye yatmadan önce içiyorum kilo sorunum çok yok ama meyyiliyim.1 tane içiyorum bende ama sana bir zararı olmadı dimi günde 3 tane almanın..

kızlar folik asit mutlaka kullanmalısınız zaten hiçbir zararı yok birçok faydası var...

merhaba ,
ben de folik asit kullanıyorum ,doktorum tavsiye etti,ben solgar 'ın folik asitini aldım ,tamamen bitkisel ,içinde 100 tablet var,her akşam yenelten sonra içiyorum ,tamamen bitkisel olduğu için bunu içmenizi tavsiye eerim ,herhangi bir kilo filan yapmadı ,bu arada ben daha hamile değilim ama doktorum hamile kalmadan önce içemeye başlamamı istedi,çocuğun beyinsel gelişimi ve omurilik oluşumu için mükemmel bir kaynaktır diyor doktorum ..şişe camda 13,50ytl fiyatı ..bilgilerinize ...

meliscim folik asitin hiç bi zararı yok.ama sen yine de doktoruna sor ve miktarı ona göre belirle istersen.seni yanlış yönlendirmek istemem...

kızlar bende gebelik düşündüğüm için dun testler yaptırdım sonuıçölar iyi cıktı hatta sağlık ocaklarının vurmus olduğu kızamıkcı asısını olduğum için bağışıklık durumumda cok ii cıktı sonra sonucları özel hastanede bi dr a gözterdik oda ii dedi ve vitamin kullanmadımı örenince folbiol al gunde 1 tane dedi daha bugun içtim kilo aldırıyormuymus tühh akannehir şimdi bide korkuyorum folbiolun mg yüksek yarım tablet mi kullansam zararı olurmukı daha önce hiç hamile kalmadım için sorunlar yasamadım dolayısıyla ama folbiolun bi zararı olmaz inş. akşam yatarken hapı almanın bi zararı olurmu acaba bilgilerinize ihtiyacım var:1hug:

bende ilk 3 ay folik asit kullandım.. günde 3 tane ama benimki folik plus tı.. sanıyorum senin dediğinden tek tablet almak yeterli oluyor.. bir zararı olmaz akşam yatarke almanın.. doktorum bana unutursan üçünü birden de alablirsin demişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…