- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi sarxixzambak
-
yok canım sanmam.bende 3 aydır kullanıyorum.bendeki folicplus bu ay hamile kaldım.dr.çok memnun oldu önceden kullanıyor olmama.bana günde 3 tane verdi dr.bu arada herhangi bir yan etki yapmadı.!!
bende bebek düşünüyorum.folicplus kullanıyorum.günde 3 adet.folibol adlı ilaç günde 1 adet alınıyormuş doktorum öyle dedi..hiçbir yan etkisini görmedim.hatta bazen unutuyorum 3 kez içmeyi..
aslında benimkide kafama göre oldu biraz..sağlıkocağında grip için gitmiştim..bebek düşünüyorum folicasid kullanmak istiyorum dedim.yazdı..bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum yani özel bir durumun yoksa..sonuçta anne adayına kalsiyum ve d vitamini desteği..istiridyeyim_incimsin çok hoş isim a.s
bende hemailelik düşünmeye başladıktan sonra kullandım.. yaklaşık 3 ay kullandım..şuan bırkatım.. sanırım iştahımı açtı o yüzden 3 kilo aldım.. ne zaman gebe kalırsam inşo zaman başlıyacağım..
ÖNEMLİ OLAN HAMİLE OLMADAN BAŞLAMAK ,OLABİLECEK RİSKLERE KARŞI VE 1SENE DE OLSA OLANA KADAR KULLANMAK GEREKİYOMUŞ. DOKTORUMUN SÖYLEDİĞİ BU ŞEKİLDE ..
ben hamıle kalmadan once folıc plus kullandım hamıle kaldıgımı ogrenınce de doktorumu degıştırdım ve falbıol kullanmamı soyledı gunde 1 tane alıyorum ama bu sıtede bazı arkadaşlar folıc plus un daha faydalı oldugunu soyluyo kafam karıştı ya hangısı daha faydalı acaba...canım bende folbiol içiyorum ama gunde 1 tane.doktorum oyle soyledı 3 tane fazla değilmi.çünkü dozu fazla.folıc asıd den 3 tane ıcılıyor ama onun dozu daha dusuk.:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?