Kızlar Hamileliğinizde folik asit kullandınızmı?

benım kısmetse ilk bebeğim olacak ozaman bende son 1ay kala bebe aspirini kullanayım faydası olur inş.tavsiyenıze teşk.

yok canım sanmam.bende 3 aydır kullanıyorum.bendeki folicplus bu ay hamile kaldım.dr.çok memnun oldu önceden kullanıyor olmama.bana günde 3 tane verdi dr.bu arada herhangi bir yan etki yapmadı.!!

canım ben daha yeni başladım kullanmaya ama dr bana günde 1 tane al dedi.neden acaba.gerçi ben daha test yaptırmadım.onun sonuçlarına göremi sana üç tane verdi acaba.benimkide folcplus:uhm:

Bende 1 Aydir Kullaniyorum Bebek Düşündüğüm Için Doktora Gittim Ve Folic Plus Kullanmami Günde 3 Tane Içmemi Söyledi Hatta Unutmamam Için 3 ünü Ayni Anda Alabileceğimi De Söyledi Herhangi Bir Yan Etkisini De Görmedim:sm_confused:

kan testleriyle alakalı diildir sanırım 3 adet kullanmamız çünkü benim bütün değerlerim normal çıktı CADIARZU

bende hemailelik düşünmeye başladıktan sonra kullandım.. yaklaşık 3 ay kullandım..şuan bırkatım.. sanırım iştahımı açtı o yüzden 3 kilo aldım.. ne zaman gebe kalırsam inşo zaman başlıyacağım..

bende bebek düşünüyorum.folicplus kullanıyorum.günde 3 adet.folibol adlı ilaç günde 1 adet alınıyormuş doktorum öyle dedi..hiçbir yan etkisini görmedim.hatta bazen unutuyorum 3 kez içmeyi..

bende bebek düşünüyorum.folicplus kullanıyorum.günde 3 adet.folibol adlı ilaç günde 1 adet alınıyormuş doktorum öyle dedi..hiçbir yan etkisini görmedim.hatta bazen unutuyorum 3 kez içmeyi..

BENDE BAŞLADIM KULLANMAYA GÜNDE Bİ TANE İÇİYORUM AMA BEN DOKTORA GİTMEDEN KENDİ KAFAMA GÖRE ALDIM SAKINCASI VARMIDIR Kİ?

aslında benimkide kafama göre oldu biraz..sağlıkocağında grip için gitmiştim..bebek düşünüyorum folicasid kullanmak istiyorum dedim.yazdı..bir sakıncası olduğunu düşünmüyorum yani özel bir durumun yoksa..sonuçta anne adayına kalsiyum ve d vitamini desteği..istiridyeyim_incimsin çok hoş isim a.s

EVET BEN İSTİRİDYEYİM BEBEĞİMDE BENİM İNCİM OLACAK İÇİMDE BÜYÜTECEĞİM ONU RABBİM NASİP EDERSE.....

ÖNEMLİ OLAN HAMİLE OLMADAN BAŞLAMAK ,OLABİLECEK RİSKLERE KARŞI VE 1SENE DE OLSA OLANA KADAR KULLANMAK GEREKİYOMUŞ. DOKTORUMUN SÖYLEDİĞİ BU ŞEKİLDE ..

ben hamile oldugumu ogrendigim zaman basladım folbiol kullanıyorum ama planlı olması daha iyi

ÖNEMLİ OLAN HAMİLE OLMADAN BAŞLAMAK ,OLABİLECEK RİSKLERE KARŞI VE 1SENE DE OLSA OLANA KADAR KULLANMAK GEREKİYOMUŞ. DOKTORUMUN SÖYLEDİĞİ BU ŞEKİLDE ..

evet canım aslında doğru olan o.. ama ben kilomu taktım kafaya.. benim yengemde dr. ona sordum..oda dedi hamile kalıncada kullanabilrisn dedi.. ama belki gene başlarım teşk.ler..

hamile kalmaya karar verince kullanılması gerektiğini duymuştum ve ben de hamile kalmayı planladığımda kullanmaya başladım hamileliğimin 3. ayı bitene kadar da kullandım folik acidi annenin vücudundan bebeğin almaya başlaması zaten 3 ayı buluyormuş dolayısıyla hamilelikten 3 ay önce kullanmaya başlarsanız (daha önce de olabilir) bebek oluşmaya başladığında vücudunuzda birikmiş olan folik acidi alacaktır, 3. aydan sonra doktorum gerek olmadığını söyledi ve kesti , vitamini de kesti sadece demire devam ediyorum hala

Canim Ben 1 Ytl Lik Olani Kullaniyorum 1 Aydir Bu Aya Hamile Kalmak Için Bekliyorum Benim Doktorum Bunu önerdi Bana Ama Sen Bilirsin Yinede.

Folikasiti Butun Doktorlar 3 Ay Onceden Başlamamizi Soyluyor Bebek Gelişimi Için çok Onemli Kullanin Eğer Bebek Istiyorsaniz

canım bende folbiol içiyorum ama gunde 1 tane.doktorum oyle soyledı 3 tane fazla değilmi.çünkü dozu fazla.folıc asıd den 3 tane ıcılıyor ama onun dozu daha dusuk.:uhm:
ben hamıle kalmadan once folıc plus kullandım hamıle kaldıgımı ogrenınce de doktorumu degıştırdım ve falbıol kullanmamı soyledı gunde 1 tane alıyorum ama bu sıtede bazı arkadaşlar folıc plus un daha faydalı oldugunu soyluyo kafam karıştı ya hangısı daha faydalı acaba...

Folk asitle ilgili yazılan her mesajı okudum nerdeyse, anladığıma göre her doktor farklı birşey söylemiş.ama sonuçta mutlaka kullanmak gerek sonucu çıkmış. Bence sizin doktorunuz ne demişse ona göre kullanın, yanlış mı diye dert etmeden.
Ben de kendim birkaç gün önce başladım, folbiole. hamilelik düşünüyorum, doktora henüz gitmedim...

kızlar, ben folik asiti günde 3 kez kullanıyorum, ilacım folikplus, ama dün 4 tane almışım bir zararı olur mu sizceee??

bende kullaıyorum 4 aydır gerçektende kılo aldırdı banada çok istiyordum kılo almak ama yılardır mümkün değildi.çok şükür şimdi normale döndüm sayılır.doktorların tavsiyesi mutlaka kullanılması gerekiyormuş.folbiol benımkıde.günde 1 adet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…