Kızlar Hamileliğinizde folik asit kullandınızmı?

folık asıt kullanmadım balık yagı ıyı degıl dıye duymustum ayrıca.. sadee ayda bır balık yıyebılırsın sanırım.. folık asıtı cevız fındık ve bademden almanızı tavsıye ederım..

Önimüzdeki ay tüp bebek denemem var doktorum iki ay öncesinden verdi folik asit hapını...Bir aydır kullanıyorum biraz bağırsak düzenini bozuyor ,gaz yapıyor ama alıştım artık..Bebeğin zeka ve beyin gelişimi üzerinde etkiliymiş folik asit....

ya acele cvp bekliyorum lütfen.elevit mi daha ii yoksa folbiol mu?folik plus kaldırılcakmış artık önermiyolar?cvp lütfen bugün alıcam.......

ya acele cvp bekliyorum lütfen.elevit mi daha ii yoksa folbiol mu?folik plus kaldırılcakmış artık önermiyolar?cvp lütfen bugün alıcam.......

canım elevit kalsiyum fabliolda folik asit tableti.dahamı iyi derken içerikleri farklı.ben folik plus kullandım 3 ay 3.ayın bitimi hamile kaldım.şuan hamileyim dr um bana hem elevit hemde fabliol verdi ikisinide kullanıyorum.bide şu kilo yapma konusuna gelince folik asit kilo yapmaz hormon içeren haplar kilo yapar.iştah açar bu ilaçlar sadece biraz boğazımızı tutalım nolur bebişlerimizde sağlıkla gelsin.çok yersem daha sağlıklı olurt devri bitti artıkk.

ama folik plus kaldırılıyormuş ne alıcam fobliol mu?o da 1 ytl die biraz tereddütteyim.Kullanan cvp yazabilirmi fobliol'u memnunmu?

ya birde gebelikten 3 ay önce kullanılmalı deniyo 3 ay kullanıp bırakcakmıyız?ya hamile kalınmazsa o 3 ayda????

tatlım ben hamile kalana kadar kullandım bu sadece vitamin hapı hiçbir zararı yok..
folbiole gelince ben daha önce folic plus kullandım
geçen hafta bitmişti onun fiyatı 8 ytl civarı filandı
geçen hafta dr gittiğimde drum bana folbiolu verdi..
hamile kalana kadar içebilirsin ve hamile kaldıktan sonra da ilk üç dört ay kullanıcaksın tatlım....

eğerki gebelik düşünüyorsan kullan tatlım..
çünkü bu senin vücudundaki demir v.b eksikliklerini karşılayacak..
dr ların tavsiyesi hamile kalmadan önce üç ay tatlım..
istersen dr a bi danış

eğerki gebelik düşünüyorsan kullan tatlım..
çünkü bu senin vücudundaki demir v.b eksikliklerini karşılayacak..
dr ların tavsiyesi hamile kalmadan önce üç ay tatlım..
istersen dr a bi danış

Teşekkürler....CADIARZU. Bugün aldım başlıycam.folbiol aldım.

sarızambak canım,bende folbiol kullanıyorum,evet 1 ytl ama (gerçi henüz hamilemiyim bilmiyorum) doktorum Pharmaton kullanabilirsin dedi,gündüz pharmaton,gece yatarkende folbiol kullanıyorum.:asigim:

ya bende yeni başladım arkadaşlar ama herhalde biraz kilo yapıyo ya?????

1hafta oldum bende folık asiti kullanmaya folbiol alıyorum evzanalerde 1ytl.3ay kullanılacakmış.bende henüz kıloya bağlı bişey yapmadı keşke yapsa biraz eksiğim var kıloda çünki.yalnız kafama takılan bunun yanında bebek aspirini ve balık yağı yazmışsınız almalımıyız bunları neye iyi geliyorlar bilen varmı acep?

hamile kalana kadar , yani 13ay boyunca günde 3 folic plus kullandım ben..
marka folbiol olursa günde 1 tane,
folic plus olursa günde 3 tane...

balık yağını fazla tavsiye etmiyolar canım.içindeki bi madde bebeğe zararlı olabilirmiş..balık yemeliyiz onun yerine .
bebe asprinini de genelde ilk bebeğini düşürenlere veriyolar kan pıhtılaşmasın ,bebek tutunsun diye..ben hamile kalmadan önce 1 ay boyunca her gün 1 bebe asprini içtim..onun mu etkisidir nedir bilmiyorum ama o ay hamile kaldım ben.

dün dr yazdı banada yeni başladım kullanmaya folik asit.idrarda ve istiframda renk değişikliği oldu.bu sabah sapsarı acı berbat bi su kustum sizce bu haptanmı kaynaklanıyordur.ağzımdada sürekli bir iğrenç tat var?

yok canım sanmam.bende 3 aydır kullanıyorum.bendeki folicplus bu ay hamile kaldım.dr.çok memnun oldu önceden kullanıyor olmama.bana günde 3 tane verdi dr.bu arada herhangi bir yan etki yapmadı.!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…